Dodaj do ulubionych

U LOGOpedy - Peugeot

IP: *.CNet.Gawex.PL 25.06.10, 22:12
"niespełna dwa wieki"? wtedy nikt nie miał pojęcia, że samochody będą tak popularne. że w ogóle coś takiego będzie! jedna z najstarszych, nieprzerwanie działających marek. szacun,
Obserwuj wątek
    • Gość: R1 Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.chello.pl 26.06.10, 08:31
      Nędzna sprzedaż Peugeotów doprowadziła już chyba szafostwo firmy do wniosków jakie w latach 70 wysnuli np. w VW, trzeba robić takie auta jakie się podobają klientom a nie nawiedzonym stylistom czy projektantom ;-)
    • Gość: van der Cyc Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 12:07
      Jaka nędzna sprzedaż Peugeotów? Chyba, że na małym polskim rynku. 206 i 207 to liderzy sprzedaży w Europie. 206 nawet w którymś roku wyprzedził Golfa.
    • Gość: Alfaholik Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 14:27
      200 lat peugeota? No może, ale samochody produkują od nieco ponad stu lat... o ile to coś można nazwać samochodami.
    • Gość: Krzysiek Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: 81.219.195.* 26.06.10, 17:07
      Ale teraz Peugeotowi daleko do sprzedaży VW, szczególnie Golfa
    • Gość: n Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.chello.pl 27.06.10, 12:05
      Artykuł o logo marki a jak zwykle wyskoczy jakiś jakiś nawiedzony gościu z VW i głupoty wypisuje. Coraz bardziej mi się wydaje że właściciele VW to najbardziej zakompleksiona grupa ludzi (przynajmniej ta udzielająca się na forum pod każdym artykułem nie dotyczącym ich marki).
    • Gość: n Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 16:15
      Tak na marginesie, jestem zakompleksionym właścicielem taty indico. Sram na was wszystkich.
    • Gość: do n Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 10:43
      ale zauwaz, ze alfaholik krytykuje Peugeota... podsumowujac to, ze obie marki sa stylistycznie do przodu wzgledem innych marek to mam wrazenie, ze alfaholik to ukryty golfiarz. A ze VW nie ma klientow (tylko wyznawcow) to wiadomo od dawna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka