Gość: egoo IP: *.CNet.Gawex.PL 25.06.10, 22:12 "niespełna dwa wieki"? wtedy nikt nie miał pojęcia, że samochody będą tak popularne. że w ogóle coś takiego będzie! jedna z najstarszych, nieprzerwanie działających marek. szacun, Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: R1 Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.chello.pl 26.06.10, 08:31 Nędzna sprzedaż Peugeotów doprowadziła już chyba szafostwo firmy do wniosków jakie w latach 70 wysnuli np. w VW, trzeba robić takie auta jakie się podobają klientom a nie nawiedzonym stylistom czy projektantom ;-) Link Zgłoś
Gość: van der Cyc Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 12:07 Jaka nędzna sprzedaż Peugeotów? Chyba, że na małym polskim rynku. 206 i 207 to liderzy sprzedaży w Europie. 206 nawet w którymś roku wyprzedził Golfa. Link Zgłoś
Gość: Alfaholik Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 14:27 200 lat peugeota? No może, ale samochody produkują od nieco ponad stu lat... o ile to coś można nazwać samochodami. Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: 81.219.195.* 26.06.10, 17:07 Ale teraz Peugeotowi daleko do sprzedaży VW, szczególnie Golfa Link Zgłoś
Gość: n Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.chello.pl 27.06.10, 12:05 Artykuł o logo marki a jak zwykle wyskoczy jakiś jakiś nawiedzony gościu z VW i głupoty wypisuje. Coraz bardziej mi się wydaje że właściciele VW to najbardziej zakompleksiona grupa ludzi (przynajmniej ta udzielająca się na forum pod każdym artykułem nie dotyczącym ich marki). Link Zgłoś
Gość: n Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 16:15 Tak na marginesie, jestem zakompleksionym właścicielem taty indico. Sram na was wszystkich. Link Zgłoś
Gość: do n Re: U LOGOpedy - Peugeot IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 10:43 ale zauwaz, ze alfaholik krytykuje Peugeota... podsumowujac to, ze obie marki sa stylistycznie do przodu wzgledem innych marek to mam wrazenie, ze alfaholik to ukryty golfiarz. A ze VW nie ma klientow (tylko wyznawcow) to wiadomo od dawna:) Link Zgłoś