Dodaj do ulubionych

felgi Advanti Racing

19.07.10, 23:36
Sprzedam nowe sportowe alu felgi Advanti Racing - więcej informacji pod
linkiem Allegro

allegro.pl/show_item.php?item=1156843934
Obserwuj wątek
    • Gość: grinch Re: felgi Advanti Racing IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.10, 11:16
      Dobra cena za te Advanti... Ale ja już bym wolał AEZ w podobnym designie
      www.netcar.pl/felgi/aluminiowe/aez/AEZ+Xylo+4x114+6-5x15+42,,0,5-0,115524326,szi.html
      Dlaczego? Bo Advanti ma słaby serwis i dystrybucję w PL. Jakby się coś w
      międzyczasie stało z felgą to... szukaj wiatru w polu... :D
      • Gość: czosnek Re: felgi Advanti Racing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 12:42
        Hmm AEZ też ma słaby serwis moim skromnym zdaniem... Albo inaczej: obie marki
        mają bardzo przeciętny serwis :P Co nie zmienia faktu że ten AEZ prezentuje się
        znacznie solidniej niż Advanti...
        • Gość: grinch Re: felgi Advanti Racing IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.10, 10:10
          Przepraszam bardzo a co ma słaby serwis do felg? Ferrari i Lamborghini też mają
          w PL kiepski serwis... Czy to o czymś świadczy? :D Ja bym kupował AEZ nie tylko
          ze względu na serwis, ale po prostu dlatego, że to jest firma której w moim
          przekonaniu można bardziej zaufać - jeśli oczywiście chodzi o normalną, cywilną
          jazdę...
          • Gość: gdyoponagwizda Re: felgi Advanti Racing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 16:03
            W stuprocentach się zgadzam. Brat ostatnio reklamował felgi AEZ i nie miał
            żadnych problemów. Kurier bierze z powrotem do sklepu (kupowane przez neta w
            NetCar.pl) i nic Cię potem nie interesuje. Kilka dni i była decyzja o wymianie
            felgi. Proste i szybkie
            • kapietruszka Re: felgi Advanti Racing 13.09.10, 14:02
              Oj zaręczam że nie wszędzie jest tak szybko i miło... Też mi się zdarzyło kiedyś reklamować felgi żony (kupione fakt faktem nie przez neta tylko w zwykłym sklepie) i były problemy - a to ze sprzedawcą a to z dystrybutorem albo producentem... Ostatecznie cały proces wymiany trwał 5 tygodni :P
    • Gość: zima Re: felgi Advanti Racing IP: 80.55.164.* 30.11.10, 15:42
      jaki rozmiar fotki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka