daniel.jed 28.07.10, 14:07 Jak w temacie, właśnie tam wyliczyli mi najniższą składkę, czy mieliście problemy z wypłatą odszkodowania, wysokością, terminami i podobnym dymaniem z AC W Liberty Direct? Z góry dzięki za info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
ubezpieczenia_oc [...] 28.07.10, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
tiges_wiz spam 28.07.10, 14:42 1. nie na temat, bo pan skladke juz sobie obliczyc 2. znizek nie mozna posiadac. zobacz w slowniku co oznacza te slowo. Link Zgłoś
tiges_wiz spam2 29.07.10, 11:22 pan polecioal glownie za spam. forum to nie jest miejsce na reklamowanie dzialnosci (patrz regulamin) co do braku odpowiedzi na drugi punkt, to z polecam slownik PWN po za tym nie dyskutuje z ludzmi o zerowej kulturze osobistej. to co tu pousuwalem to jet zenada wlasnie. Link Zgłoś
ubezpieczenia_oc [...] 29.07.10, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
jureek Re: pomysl 29.07.10, 12:01 ubezpieczenia_oc napisał: > Gdzie ty widziałeś reklamę ???? > Po koleżeńsku chciałem wyliczyć składkę Zakładający wątek nie pytał jednak o wyliczenie składki, więc Twoja koleżeńska oferta była nie na temat. Jura Link Zgłoś
ubezpieczenia_oc [...] 29.07.10, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
tiges_wiz OT 29.07.10, 12:22 na razie po kolezensku zglosilem twoje posty i nicka jako spam adminom zawodowym i jezeli uznaja ze moze zostac to przywroce. ale watpie. Link Zgłoś
jureek Re: pomysl 29.07.10, 12:23 ubezpieczenia_oc napisał: > jureek udzielaj się na swoim forum tam gdzie jesteś moderatorem nikt nie prosił > cie o komentarz (solidarność jajników ) Pudło. Na żadnym forum nie jestem moderatorem. Twoje przypuszczenie, jakobym był moderatorem, świadczy o tym, że jesteś już tak byznesowo przeżarty, że w głowie Ci się nie mieści, że ludzie mogą robić coś bezinteresownie. A ja po prostu nie lubię cwaniactwa. Nie stać Cię na normalną reklamę? Jura Link Zgłoś
ubezpieczenia_oc [...] 29.07.10, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
jureek Re: pomysl 29.07.10, 12:56 ubezpieczenia_oc napisał: > Poczytaj > > forum.gazeta.pl/forum/w,654,106858643,106978214,Re_Biedaczek_jureek_.html Przecież to ja pisałem. Czy z tego wynika, że jestem moderatorem na jakimś forum? Z tego wynika, że jestem przeciwnikiem cenzury. Wycinanie reklam nie jest jednak cenzurą. Jura Link Zgłoś
mkisztyniewski Re: Czy mieliście problemy z odszkodowaniem w Lib 28.07.10, 16:37 W marcu "likwidowałem szkodę" naprawa była wykonywana w autoryzowanym serwisie kia, rozliczane bezgotowkowo, bez problemów, w zasadzie nie uczestniczyłem w całym procesie. Po prostu przyjechałem odebrać samochód. Link Zgłoś
wichura Re: Czy mieliście problemy z odszkodowaniem w Lib 28.07.10, 19:18 Nie było problemów, jak z resztą u większości ubezpieczycieli przy szkodach z AC :) Liczę tylko, że zapoznałeś się dokładnie z OWU i detalami swojej oferty i "porównywałeś porównywalne" - bo bardzo łatwo można schodzić ze składki, kosztem zmniejszania ochrony (wyłączenia, udziały własne i franszyzy, kwestie amortyzacji i oryginalności części, możliwości napraw w ASO). Z doświadczenia wiem, że większość sporów z TU ma swoją podstawę w... nieznajomości produktu, który się nabyło. Link Zgłoś
daniel.jed Re: Czy mieliście problemy z odszkodowaniem w Lib 29.07.10, 00:43 No właśnie te szczegóły. Dowiedziałem się że części nowe ale zamienniki, naprawa u pana Ździśka, a nie w ASO bo to 2004r. Muszę jeszcze prześwietlić umowę Allianza. Link Zgłoś
mkisztyniewski Re: Czy mieliście problemy z odszkodowaniem w Lib 29.07.10, 14:56 Nie wyobrażam sobie podpisywania umowy ubezpieczeniowej bez przeczytania OWU :) to chyba logiczne chociaz pewnie sporo osob tego nie robi i potem dziwia sie ze maja wpisany w polise np. udzial wlasny. Ubezpieczalnie dają taką ochronę za jaką się płaci. A co do serwisowania w ASO czy nie w ASO to w przypadku samochodu z 2004 zastanowiłbym się poważnie, czy to okurat ma znaczenie... Link Zgłoś