Gość: venivv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 12:53 Czy ktoś z Was jeździł tym samochodem? Czy własności jezdne tego samochodu są chociaż troche podobne do 911? pozdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
wale_konia_w_tramwaju Re: Porsche Boxter 21.03.04, 14:30 Porsze to fajne auto, ja to bym chciał najbardziej tego choćby jeepa (cajennee?), a ten boxter to jest małe porsze, wieksze jest 928 i 911 turbo targa. A sam jeżdżę tramwajem... Link Zgłoś
purhed Re: Porsche Boxter 21.03.04, 14:33 Ja kiedyś miałem taką resorówkę, ale brat jej kółko odgryzł Link Zgłoś
Gość: dari Re: Porsche Boxter IP: *.tor.primus.ca 21.03.04, 15:30 Jest to auto sportowe i tak tez sie prowadzi. Moc duuuzo mniejsza niz 911 ale w zupelnosci wystarczajaca na dobra zabawe (szczegolnie Boxter S). Silnik wydobywa tradycyjny dla tej firmy glos a zawieszenie stara Ci sie dac do zrozumienia ze prowadzisz go-cart a nie samochod. Minusy to malo miejsca, ale to jedna z cech tej grupy, i ... brak twardego skladanego dachu (cos w rodzaju slk). Wez go na jazde probna, napewno sie nie zawiedziesz dari Link Zgłoś
Gość: mak Re: Porsche Boxter IP: *.proxy.aol.com 22.03.04, 06:02 przewaznie jezdza tym osoby o tzw.odmiennych orientacjach seksualnych. Link Zgłoś
Gość: venivv Re: Porsche Boxter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 10:42 dziękuję za post jeżeli bedę miał okazje tym pojeździc, to podzielę sie wrażeniami pozdr Link Zgłoś