Gość: Mudin IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.10, 23:34 Tak ja takiego Wranglera chce:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kontrabas Re: Jeep Wrangler - facelifting IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 23:44 Fajna grafika komputerowa. Dawno nie widziałem zdjęć o tak wysokiej DR, szyb które nie generują ani jednego maleńkiego odbicia (nowy wrangler po lifcie nie ma szyb?) itd. Mówię o zdjęciach wnętrza i tych z miasta. Wiem wiem, reklama. Po za tym uważam że świetne autko! Link Zgłoś
Gość: Misiasty Re: Jeep Wrangler - facelifting IP: *.uek.krakow.pl 24.08.10, 09:10 Kontrabas a o filtrach polaryzacyjnych Ty słyszał? Link Zgłoś
Gość: tekaj Re: Jeep Wrangler - facelifting IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 14:54 Wg. mnie lepsze było spartańskie wnętrze. Teraz Wrangler stał się bardziej ucywilizowany. Link Zgłoś
Gość: Q Re: Jeep Wrangler - facelifting IP: *.toya.net.pl 04.09.10, 13:13 Kompletny zanik "wranglerowatości". Te samochody od dawien dawna były samochodami czysto w teren i w te właśnie głębokie błota i tak dalej też się je zabierało. Tak się składa, że jeździłem swojego czasu dwie generacje starszym modelem, i tam spartańskie wnętrze ratowało sprawę. Siateczki w drzwiach ? W nowym modelu nadają się raczej do wyrwania, usunięcia czy czegokolwiek innego ... na pewno nie do użytku. Dywaniki out i zagumować, bo po 1 wypadzie w teren i tak już się błota z nich nigdy nie domyje (chyba że ktoś nie wie co to prawdziwy teren :D)... no i przycisków, pokręteł i przełączników widzę tam dziesięć razy tyle, ile jest potrzebne w terenówce. W na rpawdę trudny teren jedynymi przełącznikami potrzebnymi są skrzynia (manualna koniczenie!), druga wajcha żeby wrzucić reduktor i ewentualnie światła i wycieraczki - Praktycznie tylko tyle, żeby auto dopuścili do ruchu. Reszta powinna być dotępna tylko jako bardzo droga opcja dla szpanerów i snobów :D Link Zgłoś
zionhater Re: Jeep Wrangler - facelifting 29.09.10, 16:44 Jak było spartańsko, to narzekaliście, że wnętrze jak sprzed dwóch epok. Jak poprawili, to narzekacie, że zbyt ładne na wranglera. O co wam chodzi? Prawda jest taka, że od co najmniej 15 lat nie da się już myć wnętrza (poza podłogą z odkręcanym zaworem) wężem z wodą, bo elektryka by wysiadła. A z tego co wiem, materiały użyte na desce rozdzielczej są równie twarde i nie do zdarcia jak były, tyle że teraz wyglądają ładniej. Jak wam nie pasuje, to sobie kupujcie stare wersje. Ja już od pół roku odkładam na tego najnowszego i jestem przeszczęśliwy widząc to wnętrze. Być może jednak poczekam jeszcze do przyszłego roku, podobno w sierpniu mają wsadzić mu pod maskę nowego benzynowego V6 Pentastar. Wolę benzynkę. Więc nie jęczcie wy "twardziele" od 30-letnich Patroli u Samurajów Link Zgłoś
Gość: paweu Re: Jeep Wrangler - facelifting IP: *.chello.pl 29.09.10, 19:38 @zionhater dokładnie. co by nie zrobić to marudzą a i tak ich nie stać. trzeba iść do przodu i jeep właśnie to robi. bez rezygnacji z terenowych ideałów. Link Zgłoś
pamejudd Re: Jeep Wrangler - facelifting 29.09.10, 20:51 @paweu: o ile "marsz do przodu" musi byc schlebianiem gustom polglowkow i ciot, to zgadzam sie: jeep to wlasnie robi. niestety, z terenem ich auta zaczynaja miec coraz mniej wspolnego, a za to zaczynaja sie zamieniac w dobre bulwarowki dla niepelnosprytnych. Link Zgłoś
mambo5 Re: Jeep Wrangler - facelifting 30.09.10, 10:03 Nie ,nie i jeszcze raz nie!!!! Ja kocham mojego starego Wrangi...ten nowy to jakis Ben..gler z tymi zegarami i skora. Moj bez tapicerki na drzwiach i z wgnieceniami ktore sam prostowalem mlotkiem jest ..fantastic!!!! Musielibyscie go zobaczyc...cudo na oponkach 33x12.50xR15LT.... Link Zgłoś
Gość: Mako Re: Jeep Wrangler - facelifting IP: *.hou.moc.com 16.01.11, 15:33 Mam tego nowego wrangla diesla( 2008) ale mi sie juz ten srodek przejadl.Zgadzam sie z tymi co twierdza ze powinno byc spartansko. Nie wie kto czy nie ma w Polsce jakiego warsztatu co przerabia wnetrze? Link Zgłoś