Dodaj do ulubionych

Kim jest Stig?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 12:39
I am STIG!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Kim jest Stig? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 12:42
      Nie. Sprawa jest otwarta. Stig to STIG. On nie jest człowiekiem bo wysysa wilgoć z kaczek i marzy o głowie Rubensa Baricello w krajalnicy do szynki:)
    • Gość: Stig Re: Kim jest Stig? IP: *.ksi-system.net 25.08.10, 12:43
      Drugi!!
    • Gość: tom Re: Kim jest Stig? IP: *.146.169.201.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.10, 13:09
      mysle ze ,,m'' to stig :)
    • Gość: Gość Re: Kim jest Stig? IP: *.159.12.18.static.crowley.pl 25.08.10, 13:24
      Sunday Times to jak nasz Fakt!
    • Gość: robotwithinme Re: Kim jest Stig? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 14:06
      @tom: Niemożliwe - jego 11-letnie polo jest lepsze od wozów którymi jeździ Stig XD
    • Gość: gosc Re: Kim jest Stig? IP: 160.83.42.* 25.08.10, 14:06
      a ja stawiam na Kubice
    • Gość: m Re: Kim jest Stig? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 15:26
      To ja jestem Stig. Tata po znajomości załatwił tą fuchę w BBC w zamian BBC dałó mi 11-letnie zadbane Polo. A mama załatwiła z agorą, że mogę spamować na forum moto.pl
    • Gość: Szumacher;p Re: Kim jest Stig? IP: *.cpe.marton.net.pl 25.08.10, 16:05
      Kiedyś był odcinek, w którym Stig zdjął kask, pod którym kryła się twarz Michaela Schumachera.. :)
    • Gość: zaloz konto Re: Kim jest Stig? IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.10, 17:59
      To napewnio Niemka z paralizatorem w muszi.
    • Gość: Logan# Re: Kim jest Stig? IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.10, 18:07
      To Niemka w kasku
    • sywa24 Re: Kim jest Stig? 25.08.10, 19:18
      nie to moja ciocia ...z kąd to wiem? ostatnio sie sprzedała jak parkowała na podjeździe www.youtube.com/watch?v=1hEKdBkJcac nagrałem to do takiego wyczynu trzeba mieć talent i pracować w BBC
    • sywa24 Re: Kim jest Stig? 25.08.10, 19:21
      zdecydowanie to moja ciocia kiedyś wyjeżdżała odemnie z pod bloku i patrzcie koledzy z pracy sie pomylili i myśleli że jest w pracy www.youtube.com/watch?v=OsWqXQcqj4E
    • Gość: belzebub Re: Kim jest Stig? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 21:15
      Ale wielkie halo. Ten kto szukał od dawna wiedział, że Stigiem jest Ben. W 2003 nieopatrznie rozmawiał zza kasku z holenderską dziennikarką robiącą wywiad o programie. Zdemaskował się już wtedy.

"Kiedyś był odcinek, w którym Stig zdjął kask, pod którym kryła się twarz Michaela Schumachera.. :)"
      Jesteś bardzo naiwny, jeśli w to uwierzyłeś.
    • Gość: jaqb Re: Kim jest Stig? IP: *.ztpnet.pl 25.08.10, 23:18
      Poznać prawdę o Stigu można przyrównać tylko do jednego wydarzenia: dowiedzieć się, że święty Mikołaj nie istnieje. Szok. ;)

Chociaż nie jest do końca pewne, czy Ben to na pewno Stig. Ale jeśli jednak okaże się, że to prawda, to według mnie Ben długo już nie zagrzeje miejsca pod tym uniformem. BBC po prostu go wymieni na innego kierowcę. I znów zacznie się zabawa.

Zabawa w zgadywanie kto jest Stigiem to dobry pomysł na serial dokumentalny: ,,Tajemnice XX wieku: Kim jest Stig?". Wyobraźcie sobie redaktora Wołoszańskiego, rozwiązującego tą zagadkę. :)
    • Gość: belzebub Re: Kim jest Stig? IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 00:22
      "Ale jeśli jednak okaże się, że to prawda, to według mnie Ben długo już nie zagrzeje miejsca pod tym uniformem. BBC po prostu go wymieni na innego kierowcę. I znów zacznie się zabawa. "
      Nic takiego się nie stanie. Goście z TG po prostu będą lecieć w kulki i zabijać sprawę pokrętnymi żartami.
    • Gość: Gość Re: Kim jest Stig? IP: 193.200.133.* 26.08.10, 09:57
      no i po co Sunday Times to robi?? stig to była nieodłączna część top gear, on miał być anonimowy... idioci, teraz top gear powinno przestac emitowac program to by sunday times miał popapane
    • Gość: KLM Re: Kim jest Stig? IP: *.chello.pl 26.08.10, 12:06
      ciekawe, w jaki sposób dotarli do tych wpłat? a tajemnica bankowa?
      pachnie to lipą...
    • Gość: Gajowy Re: Kim jest Stig? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:33
      jaki bez sens. Przecież w 12 serii TOP GEAR Stig zdjął kask! I był to Schumacher .
    • Gość: włóczykij Re: Kim jest Stig? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.10, 13:22
      no i co z tego??
      Specjalnie dali schumachera żeby tylko przetestował to jedwabiste FXX, choć ultima je potem pojechała
      Wierzysz że w e wszystkich tych scenkach rodzajowych stoi mistrz f1 - ja wątpie
    • Gość: mimfor Re: Kim jest Stig? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 23:28
      e tam, pewnie ten Ben jeździ jakimś francuzem na codzień jak C5 www.citroen.pl/citroen-c5/
      a nie sciga się w telewizji
    • Gość: gość Re: Kim jest Stig? IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.11, 23:47
      patrz.pl/filmy/kim-jest-stig-z-top-gear
      wypisujecie bzdury ... stig pokazał już twarz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka