Dodaj do ulubionych

Najpopularniejsze kolory

• Gość: Do Wojtka Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.elblag.vectranet.pl 28.08.10, 22:38
      Zgodzę się z Kamasem i dodam coś od siebie: nie tylko Golf jest mało ekscytujący (czyt. brzydki), ale w dodatku mało komfortowy (jak ktoś wcześniej napisał). Wcześniej wspomniałeś o Lagunie II. Szkoda, że nie wspomniałeś też, że po faceliftingu, auto znalazło się w czołówce najmniej awaryjnych aut ;) Każdy czasem popełnia błędy ale trzeba umieć je potem naprawić. Szkoda też, że nie wspomniałeś, że CLIO JEST JAK NA RAZIE NAJMNIEJ AWARYJNYM AUTEM W TEJ KLASIE bijąc Golfa i Yaris. A wpadka VW z Phaetonem? Kompletna porażka. Większy passat tylko że brzydszy. Jak jeździsz Phaetonem to znaczy, że masz kupę kasy, ale kompletnie nie wiesz na co ją wydać.
    • Gość: fakej Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.dclient.hispeed.ch 29.08.10, 00:11
      @kam: Właśnie takich ludzi (dynamicznych, przebojowych) jak opisany przez Ciebie sprzedawca potrzebuje Polska!
    • parise Re: Najpopularniejsze kolory 29.08.10, 01:00
      @m
      Jeśli posiadanie laptopa i wczasy w Egipcie to są dla Ciebie przyjemności to szczerze Ci współczuję.
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.centertel.pl 29.08.10, 09:38
      @parise

Wczasy w Egipcie i laptop to tylko przykłady... zaoszczędzone 30 tys.zł na nowym samochodzie można przeznaczyć na dowolny cel...Można mieć zadbane autko za 10-15 tys.zł i w kieszeni 30 tys.zł...Po co utopić wszystko w blache ?
    • Gość: Wombat Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.aster.pl 29.08.10, 11:40
      Ludzie! Po co te kłótnie... Bierzcie przykład z Wojtka, który argumentuje bardzo rzeczowo i kulturalnie - nawet mimo tego, że ja sam, gdyby było mnie stać na dobrze wyposażony nowy samochód tej klasy (a przyznaję, że mnie nie stać, i nie wiem, czy kiedyś będzie - a uprzedzając ewentualne komentarze złośliwców nadmienię, że pracuję, często od rana do nocy), raczej nie kupiłbym Golfa, gdyż po prostu cenię sobie oryginalność :-)

A kolor? Gdybym mógł wybierać, najprawdopodobniej wybrałbym ciemnozielony. Choć to też zależy od konkretnego samochodu... Ale napewno nie byłby to srebrny ani szary.
    • Gość: limo Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.raciborz.vectranet.pl 29.08.10, 11:57
      Mam pytanie do " DO WOJTEK" może uzasadniłbyś gdzie Clio jaest najbardziej niezawodnym autkiem w tej klasie. Po pierwsze Clio nie jest w klasie z Golfem tylko z Polo, apo drugie zachęcam do lektury moto.pl/MotoPL/1,88389,4084925.html możesz sobie sprawdzić. Clio jest na 13 miejscu a Polo na 5. Jeżeli chodzi o Golfa to jest w segmęcie klas niższa średnia na miejscu 4 za BMW i Audi, a Meganka na 15.
      CO do kolorów to podobają mi sięna Suvach srebrne, na sportowych czerwień lub biały, ale piękny kolor wyszedł w tuningu VW Scirocco o nazwie Black Rocco, piękna czerń z czerwonymi wstawkami.
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.centertel.pl 29.08.10, 13:11
      Tak. Moje Polo jest na 5 miejscu wśród najbardziej niezawodnych samochodów...i co Frajerzy? ZAZDROŚĆ WAM DUUUUPE ŚCISKA ? Hahaha
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.centertel.pl 29.08.10, 13:13
      moto.pl/MotoPL/1,88389,4084925.html
    • Gość: dolimo Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 14:08
      a kto ma wygrywac niemieckie rankingi? A wiesz, ze Frazncuzi w czasie produkcji poprawiaja swoje samochody. A VW woli zaprosic do serwisu tak jak opisano na vwszrot.pl dlatego wole auta na Fy.
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.centertel.pl 29.08.10, 14:32
      bo tak napisano na vwszrot.pl ? Ależ powalający argument ;-)
      Już sama nazwa tej strony mówi o anty vw nastawieniu ... ja też ci założe strone citroenszrot.pl i napisze tam że francuzi są dobrzy w łóżku Hehe ;-)

Bajki to każdy może pisać...a prawda jest jedna...w czołówce rankingów są Audi,VW oraz Toyoty, Mazdy... a czemu nie ma francuskich i włoskich (poza Fiatem Panda)? Bo francuzi są dobrzy w łóżku stąd określenie "miłość francuska" ;-)
    • Gość: fakej Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.dclient.hispeed.ch 29.08.10, 17:53
      @m: Tu trwa dyskusja o kolorach, a Ty nie napisałeś jaki jest kolor Twojego złoma. Tzn., że ryżawy to każdy się domyśla, ale jaki był w momencie jak wyjeżdżał nowy z salonu i jaki jest po ostatnim dzwonie jak trzeba było szpachlą przykryć pogniecioną blachę. Jesteś już osobą publiczną, więc tego typu informacje się nam należą.
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: 178.56.113.* 29.08.10, 21:43
      Zaskoczę cię...
      Moje Polo jest granatowe...i bezwypadkowe :-) To zbyt długie słowo żebyś zapamiętał ?
    • Gość: mimfor Re: Najpopularniejsze kolory IP: 81.219.93.* 29.08.10, 23:18
      do tego pasuje chyba tylko grafitowy C5 www.citroen.pl/citroen-c5/
    • Gość: Bejbe Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.chello.pl 30.08.10, 07:04
      A ja uważam że do Golfa VI GTD/GTI najlepiej pasuje biały kolor, do wersji R niebieski lub ew. czerwony, do innych srebrny, czarny i inne ;-)

PS. można się ze mną nie zgadzać (feel free)
    • Gość: wolak Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 09:17
      @m

Tak, bezwypadkowe...
      Około 75% ogłoszeń dotyczących sprzedaży samochodów używanych w opisie ma szumnie wpisane wytłuszczonym drukiem "BEZWYPADKOWY". Na pierwszy rzut oka nic specjalnego się nie rzuca. Wszystko ładnie i schludnie, tylko gdy zmierzyłem taki okaz miernikiem do mierzenia grubości lakieru cały czar pryskał.

Naiwny jesteś, jeśli dajesz się wrobić w posiadanie 11 letniego samochodu w stanie "igła".

i jeszcze jedno, ja nie muszę wydawać pieniędzy na laptopa i telefon, bo te mam służbowe.
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.centertel.pl 30.08.10, 17:55
      Mierzyłem autko przed zakupem miernikiem grubości lakieru. Tak. Moje Polo miało drobne wgniecenie na drzwiach ale to zostało naprawione i nic nie wychodzi od 2 lat... poza tym nie miało żadnych innych ubytków... jest w bardzo dobrym stanie, i jest bezawaryjne...jedynie wymieniam części: klocki, oleje, paski,akumulator i amortyzatory...Jedyna jego awaria przez 4 lata to akumulator się rozładował i trzeba było wymienić na nowy......fakt że robię małe przebiegi 10 tys.km rocznie ale jak na autko z 1999 r to ideał
    • Gość: tonki Re: Najpopularniejsze kolory IP: 188.33.157.* 30.08.10, 20:57
      @m
      większość sprowadzanych samochodów to szrot z powypadkową przeszłością, a tobie udało się kupić wspaniałe, 11 letnie polo.
      Jak to się mówi - głupi to ma szczęście.
      Po twoich wpisach nt. utraty wartości nowych samochodów, to myślę, że przydałby ci się psychoanalityk.
      Masz wyraźnie jakiś problem "małego" człowieczka z jakiejś zapyziałej wioski.
      Może z czasem dorośniesz, staniesz się facetem, znajdziesz laskę.
      Będzie ci lżej to i głupot mniej będziesz w necie pisał.
    • Gość: m Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.centertel.pl 30.08.10, 23:00
      @tonki

to ty masz problemy i kompleksy bo boisz się prawdy...wolisz powtarzać mity że wszystkie używane to graty......utrata wartości 50% po 3 latach to fakty które cię kolą w oczka mały człowieczku haha
    • Gość: lbs Re: Najpopularniejsze kolory IP: *.adsl.alicedsl.de 30.08.10, 23:44
      odnosnie golfa: zrobilem okolo 200tysi w nowszych wersjach i uwazam, ze to fajne autko. Poniewaz to klasowy prymus zawsze znajdowali sie tacy, ktorzy do czegos sie przyczepiali- do trzeciej generacji mowilo sie, ze byly golasami, do 5 i 6, ze sa nudne. Moim zdaniem kwestia gustu, nie kazdy lubi jezdzic ufo (honda civic) czy odpustowym megane. Ja na przyklad nie lubie jezdzic czesto do serwisu, wiec francuskie i wloskie odpadaja (wiem, wiem- ze 2 modele na 10 lat beda w miare bezawaryjne, ale ja w ruletke wole grac w kasynie). Zdecydowalbym sie na japonczyka, ale ubogosc wersji wyposazenia/silnikow i obecna bieda w kompaktach sprawily, ze w garazu stoi szostka. A jakosc wykonczenia- czesto probuje sobie rozne auta klasy kompakt i sredniej w wypozyczalniach i jeszcze zaden nie dorownal vw (fakt, wszystkich samochodow swiata nie przetestowalem, jestem w trakcie). Bravo? stylistycznie fajne, materialy w pasiu, ale przeraza mnie utrata wartosci i slaba marka-po prostu brak zaufania, nawet nie rozpatrywalem.
    • Gość: tonki Re: Najpopularniejsze kolory IP: 109.243.222.* 01.09.10, 21:22
      @m
      jesteś biedny szrociarz, jak większość społeczeństwa.
      Dziękuj jeleniom kupującym nówki, bo gdyby nie oni to byś rowerem jeździł.
      I weź się do roboty. Jak będziesz miał kasę na nowy samochód i zostanie ci na jedzenie, to wtedy możemy pogadać o samochodach.
      Każdym swoim wpisem potwierdzasz, że jesteś cienki i żałosny bolek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka