Gość: Mustang "67 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 10:03 60tys $ za 800KM ?! To naprawde niewiele... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 12:57 Ford Mustang? A to ten śmieszny wozik ze sztywnym tylnym zawieszeniem ;) Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 14:49 ten śmieszny wozik wyrwie spod swiateł wszystkie BMW i inne dresowozy, na które możesz sobie tylko poatrzeć w sieci stul paszczękę,wsiadaj do swojego golfa IV TDI IGŁA i ruszaj na wieczorną imprę w remizie Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Shelby GT500 Super Snake IP: 202.108.140.* 16.09.10, 15:05 bingo, widze ze nasz klimat dokladnie... amerycanie to tylko trzeszczace plastykowe gwna potrafia robic. ani to jezdzi, ani wyglada. mistrz prostej do pierwszej awarii. Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:23 rozumiem, bez nalepki TDI, TSI tudzież D na klapie nic nie wygląda... Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.tktelekom.pl 16.09.10, 15:26 @gosc - nie dziwie Ci sie skoro w twoim golfie II wewnatrz jest tylko blacha. Jesli tak nie jest to wybacz , ale "Motoryzacja" to słowo szeroko pojęte i rozumowane. Wiec jesli nie pasują Tobie takie klimaty, to pomin ten artykuł. Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.home.aster.pl 16.09.10, 16:09 @bingo Nie wyrwie, tylko się zabije. Link Zgłoś
Gość: pozdro od styksa Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.nitronet.pl 16.09.10, 16:48 @bingo idź wylizać dupę swoim kochanym Amerykanom ,BMW M6 G-power wymazuje ten zjebany samochodzik z kart historii ,Amerykanom kończą się pomysły przy 280 km/h , a tak na marginesie jak byś pokonał zakręt z zawieszeniem piórowym co przy 60km/h , czy bokiem ? Link Zgłoś
Gość: gość Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 19:54 to ja napisałem o tym sztywnym zawieszeniu i widzę że odzew jest spory, choć mało kulturalny. tacy bingo i lolek piszą o dresach i golfach a sami zachowuja się jak panowie w uniformach sportowych. To co napisałem to w końcu prawda, a że boli - no cóż, nie moja wina. Zeby nie było niejasności - cenię pierwszego mustanga za wkład w historię i rozwój motoryzacji oraz może za wygląd, ale nie da się ukryć, że ten nowy mustang to złom, a wrzucanie pod maskę kolejnych koni całkowicie zapominając o czymkolwiek innym ma bardzo wiele wspólnego z dresiarskim "tjuningiem" o którym wyżej wspomnieni panowie piszą. I tak wolę Golfa niż mustanga, który może jechać tylko do przodu. Link Zgłoś
harbourfront Re: Shelby GT500 Super Snake 16.09.10, 20:45 wole Golfa niż mustanga, który może jechać tylko do przodu.owszem "wolisz".Na jedno ani drugie ciebie nie stac heheheh Co za smiec.On woli.... hehehehe Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Shelby GT500 Super Snake IP: 217.97.161.* 16.09.10, 21:52 @pozdro od styksa co ty mi ze szwabskim gównem wyskakujesz - znasz baranie Viper SRT-10 Hennessey? nie, to zamilcz i zmykaj E36 razem "gościem" z Golfie Link Zgłoś
Gość: BUFFLON Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 22:27 ta na swiatlach to zostawi go w tyle rs6 combi nie liczac juz zakretow... Hennessey ? co to jest a jakas 1000 konna zabawka na 1/4 milli od tunera ... Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 07:33 Czemu matoly porownujecie samochody za grubo ponad sto tysiecy baksow do takiego za kilkadziesiat? Moze z zonda r jeszcze ktorys wyjedzie? Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:45 Ma ktoś z was nowego Mustanga, że tacy znawcy są tutaj? Motortrend robił porównanie GT z M3 i okazało się, że ,,cudowne'', ,,technologicznie zaawansowane'' M3 idzie na równi z Mustangie GT, który w wersji przed liftingiem słabo sobie radził. Zamiast mieć klapki na oczach radzę dobrze pomyśleć co się piszę i mówi, bo amerykanie potrafią robić dobre samochody. Tylko mało kto z was ma amerykański samochód... . Link Zgłoś
Gość: Fl Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.10, 12:00 Nooo fani amerykancow zaraz wyjada z Viper ACR... no i dobrze bo to samochod ktory napewno warto chwalic... ale wszystko inne jakos niezbyt... jakos nie widze zeby bily rekordy na torach... wsiowy nascar i 1/4 mili to zadne wyscigi... Link Zgłoś
Gość: gość (ten sam) Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.10, 12:37 Pełno tu zadufanych w sobie snobów. Tak nie mam żadnego samochodu, ale to nie zmienia faktu, że mustang to złom. Daniel - ciekaw jestem gdzie ten Mustang pobił m3? Zresztą to zupełnie inna klasa wozu (cena tylko podobna ;/ ) Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.macrosystem.pl 17.09.10, 16:43 Fajnie, szkoda tylko że autor wprowadza w błąd czytelników. Bazą do Super Snake'a jest GT500, a nie GT! Niby 3 cyferki, a 20 tys USD różnicy na starcie. Link Zgłoś
Gość: tekaj Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 17:03 A mnie się Mustang bardzo podoba. I nie będe tu nikogo wyzywać. Jakbym miał kasę to bym takiego kupił. Link Zgłoś
Gość: Fl Re: Shelby GT500 Super Snake IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.10, 17:26 Mi sie tez mustang podoba, ale jakbym mial kase to bym go nie kupil Link Zgłoś