Dodaj do ulubionych

Kawasaki Z750R

IP: *.dclient.hispeed.ch 20.09.10, 19:43
Jest zielony, jest szybki - można brać. Chciałoby się powiedzieć, ale czy naprawdę jest szybki? Nie wiadomo, bo pedzie z kawasaki w katalogach nie podają prędkości maksymalnej, a to podstawowy parametr motocykla.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Kawasaki Z750R IP: *.chello.pl 20.09.10, 19:54
      Producenci motocykli z reguły nie podają prędkości maksymalnej. Na przykład BMW w danych technicznych podaje - ponad 200 km/h
    • Gość: fakej Re: Kawasaki Z750R IP: *.dclient.hispeed.ch 20.09.10, 20:18
      @Maciek: wiem o tym, napisałem "pedzie z kawasaki", co nie znaczy że pozostali są lepsi. Generalnie powinien im się dobrać do dupy jakiś urząd antymonopolowy, bo to jest ewidentna zmowa i trwa już coś chyba od 2001 kiedy przestali skalować prędkościomierze do prędkości > 300 km/h, co jest ewidentnym zagrożeniem bezpieczeństwa kierowcy, który nie ma informacji o bieżącej prędkości. Potem zaczęli te prędkości ograniczać, co dodatkowo obniża bezpieczeństwo aktywne, a potem wogóle przestali podawać V max. w parametrach technicznych, co jest zamachem na prawo konsumenta do rzetelnej informacji o towarze.
    • Gość: ..... Re: Kawasaki Z750R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 20:33
      @fakej
      Jeśli dla ciebie podstawowym parametrem motocykla jest prędkość maksymalna to mam nadzieję, że na 2 kółkach nigdy jeździł nie będziesz, dla bezpieczeństwa twojego i innych.

Co do kawy, bardzo fajna maszynka, na zdjęciu jest jednak zwykła zetka.
    • Gość: fakej Re: Kawasaki Z750R IP: *.dclient.hispeed.ch 20.09.10, 21:09
      @kropek

Ciekawe czy sam masz motor, czy swoimi wigrami ścigasz się z tramwajem? Uwielbiam gości, którzy zgłaszają wnioski racjonalizatorskie dla mojego dobra. Czy ja piszę listy intencyjne do MPK w celu obniżenia ceny biletu miesięcznego dla Twojego i innych dobra?
    • Gość: Gość Re: Kawasaki Z750R IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 11:45
      fakej napisał/ała :
      "Jest zielony, jest szybki - można brać. Chciałoby się powiedzieć, ale czy naprawdę jest szybki? Nie wiadomo, bo pedzie z kawasaki w katalogach nie podają prędkości maksymalnej, a to podstawowy parametr motocykla."

podstawowy paramet motocykla to przyspieszenie i spalanie, a nie predkosc maksymalna osle to sie bierze pod uwage w duzo daleszej kolejnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka