Dodaj do ulubionych

Volkswagen Touareg Exclusive Edition

IP: *.as.kn.pl 14.10.10, 20:27
Wole moje 11-letnie polo...
Obserwuj wątek
    • Gość: jełop Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 20:30
      W bagażniku powinno siedzieć ekstra 2 Papuasów.
    • Gość: m Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.10, 20:46
      też mam fioletowy welur i też mam podkostnik łokietkowy. W sumie nie ma za co przepłacać. Felgi mam lepszejsze
    • Gość: ala Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.as.kn.pl 14.10.10, 23:43
      auto dla ludu ma być "exkluzif" NIE a raczej NAIN
    • Gość: rafał Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.ustronet.net 15.10.10, 08:09
      bardzo mi sie podoba.. volkswageny już dawno to nie tylko smochody dla ludu tylko marzenia dla ludu... jak widze takie głupoty jak pisze np: ala to zał dupe ściska. popatrz np. na vw polo króry jest najlepiej w swej klasie wykonany ale jest tez najdrozszy czy to taki zwykły samochód dla ludu??? No chyba nie.. A co do tego Touarega to jest poprostu śliczny...
    • Gość: kaka Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.stacje.agora.pl 15.10.10, 08:56
      @m w tym wypadku ja też wolę Pana 11 - letnie polo :)
    • Gość: mistrzkierownicy Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 10:14
      W Paryżu pokazywali nowego Volksvagena, który zdecydowanie mniej pali, ale i tak nie zrobił na mnie większego wrażenia. Ostatnio zachwyciłem się Lotusem Elanem-dwuosobowym autem sportowym, który również nadaje się do codziennej jazdy. Cudo! blog.mistrz-kierownicy.com.pl/2010/10/06/targi-motoryzacyjne-paryz-2010/
    • Gość: piłkarz Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 12:18
      Nie mam nic do Polo, ale Touareg bardzo mi się podoba. Oglądałem jego test i dobrze się o nim wypowiadali. Pułap cenowy, niestety dość wysoki.
      -----
      Polskie stadiony: goo.gl/YOPq
    • Gość: tyjo Re: Volkswagen Touareg Exclusive Edition IP: *.raciborz.vectranet.pl 16.10.10, 15:50
      Auto zrobione naprawdę z klasą, bardzo mi się podoba. Silnik V6 w TDI jest jak na wagę samochodu ( ponad 2tony) naprawdę oszczędny przy spalaniu w mieście 8,8l. Myślę że ta nowa wersja Exclusive Edition będzie się sprzedawać bardzo dobrze patrząć na wyposażenie tego modelu. Jeżeli porównamy wersję wyposażenia V6 i doliczymy sobie wszystki dodatki które posiada exclusive nawet licząc w pakietach to taniej wyjdzie zakup wersji Exclusive Edition

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka