Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Podglądanie Saaba

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 08:24
aby stać się posiadaczem pojazdu wyposażonego w taki cud techniki (skrzynia CVT) wystarczy kupić......kombajn zbożowy, nawet 50 letni
Obserwuj wątek
    • Gość: nAGA Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.scansafe.net 18.10.10, 09:53
      WOOW JAK wczensie !! nr 2!
    • Gość: 007 Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.aster.pl 18.10.10, 09:54
      "w najbardziej optymalny sposób" wtf???? powinno być: w optymalny sposób
    • fiatosgratos Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 10:20
      Saaba cenie sobie tak bardzo jak Alfy Romeo.
    • jacek.balkan Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 10:26
      @007 - Wiem, psiakrew.
      Zapiszę na żółtej karteczce i przyczepię do komputera, bo to nie pierwszy raz..
      Pozdrowienia!
    • Gość: yanek Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.chello.pl 18.10.10, 11:01
      Można prosić namiar na tego saaba bo szukam szukam a znalezc nie moge
    • Gość: Sobek Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: 87.204.193.* 18.10.10, 11:16
      @yanek - w cenniku ani na stronie saab.pl nie znajdziesz tej promocji. Zapraszam do salonu :) Na przykład do Katowic. Wystarczy telefon 032 787 33 58
    • Gość: tmk Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:25
      ta oferta saaba jest po prostu świetna! chodzi o cenę 93 jak i o monitorowanie procesu produkcji..
      Co do chryslera to wydech nie jest seryjny a prawdopodobnie firmy magna flow .

ze skrzynią bezstopniowa spotkałem się w lexusie GS ale za mało jeździłem żeby się wypowiadać ale mocne przyśpieszenie było czymś ciekawym
    • klebecki Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 11:26
      Moge smialo polecic taka Sabine, sam kupilem rok temu po obnizce w jednym z krajow Bliskiego Wschodu. Tutejsza specyfikacja Lineara jest ubozsza (brak ksenonow i ESP (sic!)) ale silnik ma za to 175KM a cena byla jeszcze nizsza niz ta polska. Jedyne, czego jeszcze nie dopracowano w tym modelu to trzeszczace plastiki w drzwiach, reszta bardzo ok wlacznie z wrazeniami z jazdy! Pozdrawiam
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:34
      Nie wiem, czy pomysł Saaba jest dobry, ale z pewnością nie jest nowy. Pierwszy z brzegu przykładzik: prawie 20 lat temu Saturn próbował jeszcze bardziej dopieszczać klientów, ale ci niestety nie chcieli pieszczot, tylko porządnych samochodów i dobrych cen. W dodatku obserwowanie postępów produkcji swojego samochodu może bardzo utrudnić życie firmie i dealerom w razie opóźnień i innych wpadek, bo trudniej będzie sprzedać klientowi jakąś ciekawą bajkę.
    • flugzeugwerke Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 11:56
      9-3 jest już całkiem dopracowanym autem i tradycyjnie dla SAABa im bliżej końca produkcji tego modelu, tym lepiej będzie wyposażony w standardzie -to najlepszy czas tego auta. Panie Jacku, wspominanie o klimatyzacji w SAABie jest nietaktem, przecież to oczywista oczywistość, że jest w standardzie( co najmniej od 12 lat) ;)
    • Gość: CAC Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 12:03
      Było Miękko Wczoraj
      Błyskotliwą Myśl Wykombinowałem
      Bo Maszyną z 0,5 promila Wracałem

Nagle..
      Brzoza Mi Wyrosła
      Bejca Maską Weń Wrosła

Buchnęło Mi Wrzątkiem z chłodnicy

Boże! Mój Wóz !
      Boli Mnie W głowie . .

Będę Musiał Wstać ?!
      Bo Może Wybuchnąć !!
      Błyskotliwie, Mistrzowsko Wykombinowałem !
      Brzeszczotem Można Wyciąć !
      Będą Małe Wiórki !

Bystra Moja Wnętrzność !
      szkoda, że Bardzo Mały Wacek : (
      Bym Małgosię Wydupczył
      Bo Mający Węże anakonda
      Bardziej Mogą Wsadzić : (

Byle Mieć Wachę !
      Będę Mijać Wszystkich !
      ..Budząc Małgosi Wdzięk <3

Było, Minęło.., Wiać trzeba !!
      Bo Mi Wybuchnie już.. :<

Będę Morał Wielki miał dla syna

na trzeciego B ierz
      sprawną fure M iej
      w krótkim życiu zawsze to W ięcej !

..

Bajeranek Michał Wojciech
      syna mego nowe imię
      Będzie Mistrzem Wożenia !!!!!!
      Bokiem Można Wszędzie :D
      Bajeranek Młody Wolnościowiec !!!

Bóg Mnie Wysłuchał

Będą Miłe Wspomnienia
    • Gość: paweu Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.chello.pl 18.10.10, 12:47
      @CAC

a co na to lekarze?...
    • Gość: jełop Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 12:56
      @ CAC

Za prawdę powiadam Ci śliczne. Myślałeś może o wydaniu własnego tomiku poezji?
    • ionen76 Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 13:51
      @flugzeugwerke
      "Panie Jacku, wspominanie o klimatyzacji w SAABie jest nietaktem, "

Święte słowa. Wystarczy dodać, że w 9-3 I oraz 9-5 I dopłacało się za zmianę klimatyzacji automatycznej na ręczną, choć bardzo ale to bardzo rzadko ale można spotkać takie egzemplarze.

Generalnie informacja o klimatyzacji jest skierowana do użytkowników i miłośników aut niemieckich gdzie w aucie, które jako nowe kosztowało 200 tyś zł potrafi nie być klimatyzacji, no ale płaci się w końcu za coś innego - tzw. "jakość".
    • Gość: SaabFan Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 14:05
      nie 130-konnym tylko 120, ja bym się skusił na 150-konnego szkoda tylko, ze 11 sekund do setki

Jak ktoś zamawia Saaba to przywiązuje szczególną wagę do zakupu, ja uważam, ze pomysł jak najbardziej trafiony

W Subaru były problemu z CVT

Saab 9-5 troll R
      Ten Chrysler to również świetny pomysł
    • motorized Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 14:26
      Te Saaby są przepiękne, ale mimo wszystko wolę te starsze. Tempomat zbędny.

---------------------------------------------------------
      motorized.pl/ - blog dla zmotoryzowanych
      historia polskiej motoryzacji, felietony, zgryźliwe komentarze
    • Gość: Maciej Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.faculty.fbk.eur.nl 18.10.10, 16:08
      Poprawka. Prius ma zupelnie inna skrzynie bezstopniowa. Tzw. system planetarny. W zasadzie to nie skrzynia biegow tylko "rozdzielacz mocy" pomiedzy silnikiem spalinowym i elektrycznym. Pozwala na plynna regulacje proporcji. Roznica jest zasadnicza bo skrzynia Priusa nie ma skomplikowanego lancucha, ruchomych storzkow itp. Ma tylko zestaw sztywno polaczonych zembatek. Dzieki temu jest bardzo bezawaryjna. Polecam lekture: eahart.com/prius/psd/
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 16:38
      Alfa Gtv na ST.
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 16:40
      justpaste.it/58k - Dlaczego nie warto kupować smarta : ) [zdj]
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 16:49
      9-3 Turbo Cabrio jest OK, 9-5 niebrzydki , ale to nie rpiorytet...Saab powinien uwijać się z tym maluchem 9-2 i niechaj wreszcie nastąpi 9-3 hatback..!
      ...
      Ten 300 C brzmi lepiej niz sam Viper... a niedługo facelifting i 6,4HEMI pod maską nowego SRT8...
      ..raczej na targach SEMA w LA..?!?
      Muscle Wars Rulezzz :)
      ...
      ...
      moto.pl/MotoPL/1,88571,8517722,Wielki_konkurs_Moto_pl_i_Autotrader_pl_rozstrzygniety_.html - niezła zadyma(poczytajcie komentarze) , ... co nie? :)
    • Gość: czesiek z wrocka Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.dana.com 18.10.10, 16:51
      OSTATNI!!!!!!
    • llaszczewski Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba 18.10.10, 17:35
      Koleżanki, Koledzy wypowiedzcie się, proszę.

forum.gazeta.pl/forum/w,20,117699607,117699607,Zakup_auta_firmowego_z_kratka_przez_osobe_prywatna.html
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: *.acn.waw.pl 18.10.10, 23:35
      No w końcu jakies fajne dżwięki (ten 300C) w MD (poza głosem prowadzącego;-))

Ale historia z tym hasłem (bez zwiazku i polotu) dla moto.pl. (Autostrada ofert ???!!!) I co to za kącik "poezji" ? Czy jest na forum lekarz ? I czy można stąd zadzwonić na miasto ?
      Dobranoc
    • Gość: :) Re: Motodziennik: Podglądanie Saaba IP: 195.225.120.* 19.10.10, 07:00
      Long live SAAB!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka