Dodaj do ulubionych

Pytanie o Skode Superb

IP: *.ira.sch.gr 06.04.04, 19:35
Mam powazne pytanie.
Jestem prezesem banku spoldzielczego i nosze sie z zamiarem kupna dla zarzadu
reprezentacyjnego auta. Oczywiscie zwykle ja nim bede jezdzil:)
Powiedzcie mi, co sadzicie o Skodzie Superb. Czy to prestizowe auta? Czy warto
je kupic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienio Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.speed.planet.nl 06.04.04, 19:37
      Moze Passat?
      • Gość: prezes Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.ira.sch.gr 06.04.04, 22:15
        Gość portalu: Gienio napisał(a):

> Moze Passat?

Nieeee. Passat odpada, bo jest za maly i za malo reprezentacyjny.
        To ma byc najlepsze auto w miasteczku, a Passatow juz jezdzi kilka.
    • Gość: prezes Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.ira.sch.gr 06.04.04, 19:37
      Dodam, ze troche tu pojezdzilem tym autem wynajetym z hotelu i jest super na
      pierwszy rzut oka. Ale jak sie bedzie sprawowac w polskich warunkach?
      • Gość: Gienio Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.speed.planet.nl 06.04.04, 19:39
        Nie jeden juz jezdzi, a jesli szukasz prestizu to raczej nie Skoda.
        • Gość: prezes Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.ira.sch.gr 06.04.04, 22:18
          Gość portalu: Gienio napisał(a):

> Nie jeden juz jezdzi, a jesli szukasz prestizu to raczej nie Skoda.

A dlaczego nie? Przeciez to marka z tradycjami, a tradycja to prestiz, jak np.
          Rolls Roys. Zreszta przeciez nie mowie o Fabii czy nawet o Octavii, ale o
          luksusowej limuzynie.
          • Gość: farad Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 12:45
            Tak obserwuję wypowiedzi "prezesa" i nie jest On na 100% żadnym prezesem baknu!
            • mac.card Re: Pytanie o Skode Superb 10.04.04, 12:50
              Gość portalu: farad napisał(a):

> Tak obserwuję wypowiedzi "prezesa" i nie jest On na 100% żadnym prezesem
              baknu!

Chyba, że banku spermy ;-))))))
              • Gość: Robert Re: Pytanie o Skode Superb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 14:00
                też tak mnie się wydaje ze nie ma tu żadnego prezesa na forum lub sie nie
                ujawnił. Podnoszenie sobie prestiżu poprzez kupowanie sobie auto do tego celu
                bardzo źle świadczy o człowieku. Znaczy to tyle że on sam sobą nic nie
                przedstawia. Jak to się mówi słoma bedzie zawsze z butów wychodzić.

Na marginesie wtrące tyle że moj znajomy lekarz (ordynator) zakupił sobie Skode
                Seperb i nikt się z niego nie nabija (poprzednio Renault Laguna II) a on sam
                nie szukał auto do podnoszenia sobie prestiżu tylko do jazdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka