approved 14.11.10, 21:09 W Młodzieszynie już się poznali na Fabiach i wiedzą co z nimi robić:):):) allegro.pl/wyjebana-fabia-i1320638106.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
approved Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 14.11.10, 22:50 Administrator Allegro szybko zareagował i już jest zwykły tytuł:( Szkoda allegro.pl/skoda-fabia-i1320638106.html , ale przez chwilę był ubaw po pachy bo młodzież z Młodzieszyna pokazała co sądzi o Skodach:):):):):):) Faktycznie to pojazd dla wszelkiej maści dewiantów, nekromantów i wąsaczy Link Zgłoś
tisi123 Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 14.11.10, 22:59 chyba sobie kiedyś kupię Fabię. Wszyscy merketingowcy na całym świecie wydają setki milionów dolarów na "ożywienie" dziesiątek samochodów. Z kiepskim skutkiem w porównaniu z tym jednym modelem (a w zasadzie z marką), który nie schodzi z ust tłuszczy. Hehe, a pomyśleć że przed wojną, jak tłuszcza dzielnie spała w jednej oborze z krowami i kozami, Skodą jeździli najbogatsi :-). No cóż, komunizm zrobił swoje. Link Zgłoś
statystyczny.polak Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 15.11.10, 07:49 tisi123 napisał: Skodą jeździli najbogatsi :-). No cóż, komunizm zrobił swoje. Kto wie, jak Helmuty pozwolą, to może Skoda stworzy dodatkową markę jak np. Toyota Lexusa. Link Zgłoś
tisi123 Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 15.11.10, 08:57 Sądząc po ostatnich wypowiedziach Helmutów, to raczej będą "cięli" zapędy Skody. Inaczej LudowySamochód przestałby się sprzedawać. Link Zgłoś
nazimno Juz teraz Octavia Combi 2.0 TDI 15.11.10, 09:41 ma lepsze karty w Niemczech niz Golfy Combi (Varianty) z tym samym silnikiem. Ludzie mysla kategoriami praktycznej funkcjoinalnosci. Nikt nie kieruje sie mitami podworkowymi rodzacymi sie w glowach zakompleksionych przedstawicieli spoleczenstwa sterowanego kliszami stereotypow. Link Zgłoś
octavian-33 Re:Mam Fabię i Octavię. Mogę być dewiantem i nekro 15.11.10, 13:37 manem ( choć nie wiem o co chodzi ) i wąsaczem i kapelusznikiem i zboczeńcem i czymkolwiek. Jedno wiem, że te autka fajnie jeżdżą, fajne zawieszenie i dobre silniki. Są niedrogie w zakupie i utrzymaniu. I właśnie mnie na takie autka stać. Wszędzie dojadę bez problemów i bez obaw, że się rozkraczy gdzieś na trasie. To jest najważniejsze, a obraźliwe porównania wszystkich inaczej inteligentnych mam w DUPIE. Pozdrawiam. Link Zgłoś
fuiio Re:Mam Fabię i Octavię. Mogę być dewiantem i nekr 17.11.10, 03:07 gratuluje sukcesu i życzę kolejnych równie spektakularnych bo fabia to dobre i tanie auto..zwłaszcza jak się nie miało nigdy normalnego auta..sąsiad co ma tico gada dokładnie to samo co przedmówca fabiedofanatyk Link Zgłoś
nazimno A co ciebie obchodzi czym kto jezdzi, co? 17.11.10, 09:31 A niech sobi jezdzi czym chce. To jego sprawa, a nie twoja. To jedno. Klasyfikacja innych osob na podstawie stanu ich posiadania zajmuja sie prostacy. To juz udowodniles, czyms jeszcze chcesz zablysnac? Nooooo - pochwal sie jeszcze "normalnym" autem, czekamy. Link Zgłoś
fuiio Re: A co ciebie obchodzi czym kto jezdzi, co? 17.11.10, 16:27 Nie jest tak jak piszesz.W tym kraju najwazniejsze cechy auta to prestiz na wiosce,na klatce,na bliku itd.Po pierwsze primo liczy sie rocznik fury ,moze byc w kredycie moze sie sypac ale z daleka od oczu sasiadow.Przez zakup rocznika ludzie probujaa sobie leczyc roznorakie kompleksy glownie chyba kompleks mieszkania na zadupiu swiata ale to tylko czesc moich podejrzen.Jesli chodzi o auta to emocje biora gore nad realnymi potrzebami a opi8nie nad faktami.A skoro wybierajacy dla siebie auta najpierw patrza na ten tzw.prestyz to i innych z tego pulapu oceniaja..chyba logiczne? Link Zgłoś
zimnokrwisty Re: A co ciebie obchodzi czym kto jezdzi, co? 17.11.10, 22:23 > Nie jest tak jak piszesz.W tym kraju najwazniejsze cechy auta to prestiz na wio > sce,na klatce,na bliku itd Faktem jest, że spora grupa ludzi podobna do ciebie rzeczywiscie uważa samochód za wskaźnik stopnia zamożności. Ale przyjmij do wiadomości że "w tym kraju" jest naprawdę duża grupa ludzi (może nawet wieksza niż ta podobnych do ciebie) dla których auto to po prostu puszka na kołach która ma za zadanie transportować ich szlachetne dupy z miejsca na miejsce. I kryteria wyboru to niezawodność, pakowność, komfort ( w dowolnych proporcjach). I Skoda robi auta które te warunki spełniają. Podobnie np. Dacia. I tyle. Auto to dla niektórych taki sam zakup jak pralka, lodówka czy odkurzacz. Tyle że trochę droższy. Link Zgłoś
nazimno I to jest zdrowe podejscie do sprawy. 18.11.10, 09:36 Tak nalezy te przedmioty traktowac. Bo na nic innego "nie zasluguja". To, kto i jakimi kryteriami sie kieruje jest jego wlasna prywatna sprawa. Dorabianie jakichkolwiek ideologii, tworzenie mitow i streotypow jest zadaniem, ktoremu oddaja sie bezkrytycznie zmanipulowani przez kolorowe media idioci, ktorzy brak wiedzy i wlasnego zdania zastepuja gotowymi kliszami-stereotypami, ktore z kolei jako rodzaj "argumentu" zakorzenione sa w czasach, gdy nagonka na "innych" byla instrumentem szeroko rozumianego stylu istnienia wladzy. Mentalnosc prostacka lubi takie instrumenty, poniewaz sa one podane na tacy i nie wymagaja myslenia. A z tym ostatnim jest u nas w kraju ciraz gorzej. Niestety slowo "byla" trzeba zamienic na "jeszcze egzystuje". I to dzieki wymienionym wlasnie idiotom. Link Zgłoś
toreon Re: I to jest zdrowe podejscie do sprawy. 18.11.10, 12:34 Bardzo zgrabny wykładzik, ale to nie do końca tak jest. To wygodne wytłumaczenie dla tych, którym nie w smak wszelkie przytyki na tle marki którą jeżdżą. Wyobraźcie sobie bowiem, że jest pewna grupa ludzi i to dość znacząca dla których auto to coś więcej niż odkurzacz czy pralka. Czasem się takowych nazywa że mają motoryzacyjną pasję albo żyłkę. Ale mieści się w mojej wyobraźni, że m. in. fani marki Skoda mogą tego nie rozumieć. I żeby była jasność - mieści mi się też w głowie, choć nie bez trudu, że auta tej marki mogą im się podobać i dlatego je kupili. A te wyświechtane dyrdymały o kompleksach, prostakach itp. itd. możecie sobie spokojnie darować, chyba że jest to niezbędne dla poprawienia własnego samopoczucia. Link Zgłoś
nazimno Rzniesz glupa. Wykladziku nie kapujesz. 18.11.10, 12:42 Napisalem calkiem ogolnie. Z marka, o ktora tylu sie tu opluwa (lacznie z Toba) nie ma to nic wspolnego. Moje samopoczucie nie jest uzaleznione od logo pojazdu, ktorym jezdze. To, co wybralem, to moja prywatna sprawa, Tobie NIC do tego. Moge jezdzic Trabantem albo Lamborghini, a moge chodzic na piechote. To nie ma NIC do rzeczy. Co do wyswiechtanych dyrdymalow, to raczej zastanow sie nad soba. Jestes bezkonkurencyjny w tym wzgledzie. Link Zgłoś
toreon Ja o zupie ten o d**e 18.11.10, 14:32 I jeszcze ględzi o kapowaniu. Ciśnie się na usta kilka kilka uwag o takich sprawnych umysłach ale znowu pojawią się lamenty że się prześladuje skodziarzy i że jestem "stereotypowy, zakompleksiony" i jakis tam jeszcze. A jezdzij sobie czym chcesz, po co sie tak rzucasz, jak potrzebujesz poklasku to ten poniżej chyba jest do dyspozycji. Link Zgłoś
nazimno I kto to mowi ....! 18.11.10, 16:16 A ktoz to bredzi o "poklasku", "e_l_y_t_a" na dorobku"? (glodnemu chleb na mysli) Twoje wyznania samobiczujace o winie w przesladowaniu skodziarzy, o tym, ze jestes, zakompleksiony i stereotypowy wzruszyly mnie do glebi do tego stopnia, ze chyba zrobie sobie teraz przerwe. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Czy czytałeś ten wątek od początku? Kogo 18.11.10, 13:20 wyzywają od dewiantów, kapeluszników i wąsaczy? Chyba że jest to niezbędne dla poprawienia własnego samopoczucia właścicielom innych marek. Pozdrawiam. Link Zgłoś
toreon Re: Czy czytałeś ten wątek od początku? Kogo 18.11.10, 14:39 Przeczytaj sobie swoje wczesniejsze posty bo może pamięć zawodzi. Osobiście jakos nie odczuwam potrzeby aby osoby które na temat marki którą aktualnie jeżdżę stwierdzą coś innego niż "dobry, solidny, niedrogi, ładny, sprawdzony" obdarzać inwektywami typu "inteligentny inaczej" "zakompleksiony" "prostak" itp. Najwyraźniej jednak miłośnicy czeskiej marki mają z tym nieco większy problem bo ciągle muszą się powywnętrzać. Z tego względu wysnuwam tezę, że to dla poprawienia samopoczucia. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Czy czytałeś ten wątek od początku? 18.11.10, 16:17 "zakompleksiony" "prostak" - gdzie ja to napisałem? Proszę czytaj ze zrozumieniem. Pozdrawiam Link Zgłoś
nazimno Po krotkiej przerwie: 18.11.10, 16:33 A teraz zrobie sobie analize semantyczna: =============================================== Bardzo zgrabny wykładzik, ale to nie do końca tak jest. (Jestem chwalony, ale nie do konca, OK, mozna sie zgodzic) To wygodne wytłumaczenie dla tych, którym nie w smak wszelkie przytyki na tle marki którą jeżdżą. (Jak mozna komukolwiek czynic przytyki na temat marki, ktora jezdza, jesli sie jest "toleranyjnym" i "ynteligentnym" /we wlasnym mniemaniu/ , co?) Wyobraźcie sobie bowiem, że jest pewna grupa ludzi i to dość znacząca dla których auto to coś więcej niż odkurzacz czy pralka. Czasem się takowych nazywa że mają motoryzacyjną pasję albo żyłkę. ( Coz za gleboka madrosc ludowa, czyli odmawiasz skodziarzom i pasji i zylki, bo w stosunku do skody takie zachowania sa "odchylka patologiczna", tak? ) Ale mieści się w mojej wyobraźni, że m. in. fani marki Skoda mogą tego nie rozumieć. ( Tu Jasnie Pan znizyl sie do poziomu plebsu, az do ulitowania sie nad jego losem) I żeby była jasność - mieści mi się też w głowie, choć nie bez trudu, że auta tej marki mogą im się podobać i dlatego je kupili. ( W Twojej glowie "nie bez trudu" nie miesci sie jeszcze....) A te wyświechtane dyrdymały o kompleksach, prostakach itp. itd. możecie sobie spokojnie darować, chyba że jest to niezbędne dla poprawienia własnego samopoczucia. ( A - to juz skomentowalem wczesniej, wiec - no comment here) Link Zgłoś
octavian-33 Re: Co no znaczy normalne auto? Wytłumacz mi. 17.11.10, 22:56 Jeździłem fiatem, daewoo, renaultem clio i fordem mondeo. Ale skody mniej się psują ( denerwujących awarii jest dużo mniej ). Dużo mniej mnie kosztuje obsługa tych autek. Ja nie twierdzę, że to super auta. Ty chyba masz BMW, że takie opinie serwujesz o innych. Pozadrawiam Link Zgłoś
mameja21 Re: Co no znaczy normalne auto? Wytłumacz mi. 18.11.10, 09:09 octavian-33 napisał: Ty chyba masz BMW, że takie opinie serwujesz o innych. On ma BMW nad łóżkiem, wycięte z "AutoŚwiata" hehe. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Czy czytałeś jego posty? 18.11.10, 09:20 Ja mam Fabię i Octavię, a opinię kierowcach BMW nabyłem na drodze. Link Zgłoś
fuiio Re: Czy czytałeś jego posty? 18.11.10, 10:39 Skoro masz i fabiede i oktawiana to i szacun na blokach byc musi.Mam nadzieje ,ze roczniki sa swieze.. Link Zgłoś
octavian-33 Re:Miałeś wytłumaczyc co oznacza normalny samochód 18.11.10, 11:26 A ty tylko to samo w kółko. Czyżby w przerwach w sprzątaniu oddziału psychiatrycznego lekarze pozwalają ci pobawic się komputerkiem? Link Zgłoś
mameja21 Re: Czy czytałeś jego posty? 18.11.10, 11:51 fuiio napisał: > Skoro masz i fabiede i oktawiana to i szacun na blokach byc musi.Mam nadzieje , > ze roczniki sa swieze.. Przyznaj się: w przerwach między odrabianiem lekcji i wyciskaniem pryszczy, tak naprawdę ślinisz się do Fabii ? A narazie możesz sobie pogłaskać zdjęcie BMW nad łóżkiem hehe. Link Zgłoś
fuiio Re: Czy czytałeś jego posty? 18.11.10, 17:02 Tia chłopulku.jak zwykle masz tylko pół racji.Swoją drogą złośliwi twierdzą ,że dwa półdupki dają całą d.. ale z dwóch półgłówków całej głowy nie będzie..stąd to pół racji raczej.Zdjęcia bmw nie mam ale za fabiedą się ślinię jak cholera..jak tam z rocznikiem bo zmieniasz niepotrzebnie temat? Link Zgłoś
nazimno Co doswiadczenie to doswiadczenie... 18.11.10, 17:10 "ale z dwóch półgłówków całej głowy nie będzie.." Otoz to, bo zastanawialem sie jak powstala Twoja. Link Zgłoś
fuiio Re: Co doswiadczenie to doswiadczenie... 18.11.10, 17:27 Moja normalnie chłopulku..Z półgłowkiem to do ciebie było bo widze,że jarzysz kiepściutko,oj kiepściutko.... co z rocznikiem? Link Zgłoś
nazimno A ty, fuiio, daj leb do serwisu. 19.11.10, 09:07 Moze wymiana oleju ci pomoze, bo albo zuzyty albo zjelczal do imetu. To twoja ostatnia nadzieja. Link Zgłoś
kulawywos Re: Czy czytałeś jego posty? 18.11.10, 17:37 Przestańcie się szarpać. Jedno jest pewne jazda Skodą to wstyd i nic tego nie zmieni. Jazda Skodą to jak puszczenie bąka w salonie, to jak Doda, "śpiew" Mandaryny czy pójście do lekarza z brudną kończyną. To marka dla specyficznych osobników z twarzami z pogranicza fantazji i dorabianie do tego ideologii o jej funkcjonalności czy wyimaginowanych zaletach nie ma tu nic do rzeczy. Ktoś chce jeździć Skodą nich jeździ "Cham się uprze i mu daj. Skąd weznę jak nie mam" Także przestańcie się szarpać i spokojnie patrzcie na Skodziarzy jak na osobniki autystyczne spłodzone w wyniku aktu kazirodczego. Trudno zdarza się, ale czy od razu trzeba pokazywać to palcem. Należy być tolerancyjnym i wyrozumiałym skoro europejska demokracja jeszcze pozwala robić brązowe kupy można też jeździć Skodą. To jak szydzić z garbatego czy downa. Użytkownicy Skody też zasługują na wyrozumiałość. Link Zgłoś
fuiio Re: Czy czytałeś jego posty? 18.11.10, 17:45 Święęęęęęęęęęęęęęęta racja. Wewzłote ramki Twoje słowa A wszystkie półgłówki gorąco przepraszam bo śmiać sie z choroby to chyba nawet grzech?? Link Zgłoś
nazimno Nastepny... ciezki przypadek. 18.11.10, 17:52 PS 1.Nie jezdze skoda (gdybys mial watpliwosci, kulawynosie) 2. Gdy zas chodzi o "puszczanie bakow", walenie "brazowych kup" oraz "akty kazirodcze" to licze tutaj na Twoje rozlegle doswiadcznienie, co "bije" z Twoich postow na odleglosc. 3. Nie bede z ciebie wiecej szydzil, bo sam mi zwrociles uwage na to, ze "z garbatego czy downa..." .... nie powinno sie. Link Zgłoś
fuiio Tee nazimno 18.11.10, 17:56 To,ze masz "czynna" tylko polowke to juz wiemy ale mialem cicha nadzieje,ze to ta "kreatywna" a ty tylko powtarzasz i powtarzasz.. Moze nie jedz byle czego?? Link Zgłoś
nazimno Twoja czynna nawet "cala" 18.11.10, 18:20 z przyleglosciami moglaby jedynie posluzyc mojej polowce jako obiekt doswiadczalny, co wlasnie robie. Nie martw sie o moje wyzywienie - daje sobie niezle rade. Gdybys chcial pozbierac resztki ze stolu - zapraszam. Inaczej zje to pies. Link Zgłoś
fuiio Re: Twoja czynna nawet "cala" 18.11.10, 18:30 Po twoich nieudolnych probach "tworczosci" pismienniczej moge stwierdzic,ze jedynie w swojej opinii nie jesz byle czego.Fakty mowia co innego..pokaz mi swoja skode a powiem ci co jesz.. chcialoby sie lekko zarozumiale rzec.. Link Zgłoś
nazimno Eeeee, brakuje ci polotu... 18.11.10, 18:34 Nudno sie robi. Ide sobie. Zaczyna byc tepo i powaznie. Link Zgłoś
kulawywos Wy tu lejecie ze Skody, 18.11.10, 18:21 a .......Skoda może być jak najszybsze zwierze świata..................ostatnia kura w Etiopii moto.pl/MotoPL/1,88389,8649591,Škoda_Fabia_RS_S2000_Edition.html Link Zgłoś
czujny_obywatel Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 18.11.10, 18:25 Ależ ci sprzedawcy francusko-włoskiego złomu są zdesperowani i popaprani. Cały czas pojawiają się na forach internetowych i plują NA DOSKONAŁĄ SKODĘ, LIDERA SPRZEDAŻY I WSZYSTKICH SONDAŻY. Takimi półgłówkami nikt normalny i mądry się oczywiście nie przejmuje, ale ludzie inteligentni inaczej czyli osobnicy z podmiejskich wiosek jeżdżący 20-30 letnimi beemkami czy niedorozwinięte pryszcze z gimnazjum mają używanie i trollizm na portalach motoryzacyjnych kwitnie. Uważam, że wszystkich prowokatorów i inicjatorów trollizmu, ludzi sprzedających francusko-włoski złom, powinno się kasować i banować. Ja nie wiedziałem, że na portalach motoryzacyjnych jest aż tylu dewiantów nienawidzących Skody. Powinno się ich przymusowo leczyć w psychiatryku łącznie ze stosowaniem drastycznych metod jak np. lobotomia. Osobnicy, aż tak mocno nienawidzący DOSKONAŁEJ SKODY stanowią zagrożenie dla Polskiego Społeczeństwa i dla całego porządku publicznego. Link Zgłoś
nazimno Obywatelu ! NIE.... 18.11.10, 18:36 pieprz bez sensu. (Mleczko, satyryk, cytat spod rysunku) Link Zgłoś
kulawywos Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 18.11.10, 18:38 Czujny obywatel się powtarza. Kiedyś napisał dokładnie to samo:):):) a kto może tak pisać..........???." > Ja nie wiedziałem, że na portalach motoryzacyjnych jest aż tylu dewiantów niena > widzących Skody. Powinno się ich przymusowo leczyć w psychiatryku łącznie ze st > osowaniem drastycznych metod jak np. lobotomia. Osobnicy, aż tak mocno nienawid > zący DOSKONAŁEJ SKODY stanowią zagrożenie dla Polskiego Społeczeństwa i dla cał > ego porządku publicznego. [/b]" No tak to przecież genealogiczny archetyp PIS uaru:):):):):) Link Zgłoś
nazimno I ty tez, obywatelu... 19.11.10, 09:05 niniwa2.cba.pl/parowski_ostatni_komik_prl.htm PS Porabalo Was wszystkich czy co? Czy Wy juz nie potraficie odseparowac sie od tego p....go powolywania sie na analogie do "tych" czy "tamtych" politycznych clownow (wszyscy to clowni tak na prawde -wszyscy). Brakuje Wam inteligencji potrzebnej do cietych ripost? Robiac to sami sie clownami stajecie. Link Zgłoś
jestklawo Re: Fabia z Młodzieszyna!!!!!!!!!!!! 19.11.10, 10:37 czujny_obywatel napisała: >pojawiają się na forach internetowych i plują ... > Takimi półgłówkami nikt normalny i mądry się oczywiście nie przejmuje a ty zaliczasz się do pięknych? Bo "się oczywiście przejmujesz" >jeżdżący 20-30 letnimi beemkami ... francusko-włoski złom, powinno się kasować i banować tak dla twojej wiadomości, bmw nie jest francusko-włoskie >DOSKONAŁĄ SKODĘ, LIDERA SPRZEDAŻY I WSZYSTKICH SONDAŻY. ...w Polsce, ale tak po cichu przyznaj, jak widzisz skodę na niemieckich blachach, troche współczujesz właścicielowi? >nienawidzący DOSKONAŁEJ SKODY stanowią zagrożenie dla Polskiego Społeczeństwa i dla cał > ego porządku publicznego czujny_obywatelu, jesteś automatem spamującym? :))) To niemożliwe żeby normalny człowiek był tak nawiedzony Link Zgłoś
octavian-33 Ale nikt nie odpowiedział co to jest normalne auto 18.11.10, 19:11 Proszę o to. Link Zgłoś
fuiio Re: Ale nikt nie odpowiedział co to jest normalne 19.11.10, 14:57 zalezy gdzie,na jakich blokach.Na ukrainie to podobno nawet lanosy i skody uchodza za normalne.Musisz dac wiecej danych.No i przede wszystkim znowu nie napisales jakie roczniki..slabo z lepetyna widze.. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Konkretna odpowiedź. Przeczytaj nazimno post i 19.11.10, 19:37 zastanów się nad swoją łepetyną, którą masz dać do serwisu. A z tymi rocznikami o co ci chodzi? Autka jeżdżą bezawaryjnie i to jest najważniejsze. A że skoda to co z tego. Link Zgłoś
mameja21 Re: Konkretna odpowiedź. Przeczytaj nazimno post 19.11.10, 22:29 Sądząc po tym co wypisuje ten fuiio, to wygląda na to, że odżywia się odchodami. Link Zgłoś
octavian-33 Re:Mnie tym nie obraziłeś. Reszta jak wyżej. 19.11.10, 23:06 Mamejo21 temu fuiio nic się nie da wytłumaczyć. Nie potrafi nawet wytłumaczyć co to oznacza normalny samochód. I nie wiem o co chodzi z tymi rocznikami. Link Zgłoś
toreon Re: I siem zebrało 20.11.10, 22:20 >>skoda gadać<< Dopiero teraz na to wpadłeś?? Skodziarze to jak wyborcy PiS - oni mają SWOJE zdanie i kropka. Ale nad tym bystrzakiem poniżej już się zlituj i wytłumacz że chodzi o roczniki kierowców. Nie tłumacz mu jednak co to normalne auto bo on juz ma swoje typy, a właściwie jeden typ. Miłego dalszego konwersowania. Link Zgłoś
octavian-33 Re: I sie masz toreon wysoki poziom konwersacji. 21.11.10, 09:17 Tyle wiesz co zjesz. A normalne auto to takie, które się nie psuje, jest tanie w eksploatacji ( jeżeli nie wiesz co to słowo oznacza kup se słowniki ). Każdy ma takie swoje, obecnie dla mnie takim autkiem jest skoda i się tego nie wstydzę. Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych i zadowolonych ze swoich i cudzych autek. Link Zgłoś
nazimno I Tobie tez znajdziemy przychodnie albo klinike. 22.11.10, 09:53 Tylko skonczony ..... sprowadza w swoim lbie wszystko do skrotow partii jednych czy drugich obibokow. Jeden klown warty drugiego klowna. Link Zgłoś
nazimno Podaj kod pocztowy -znajdziemy Ci przychodnie. 22.11.10, 09:50 A moze nawet klinike. Link Zgłoś
octavian-33 Re: Gdzie ten młot fuiio. Miał odpowiedzieć co to 20.11.10, 22:13 oznacza normalne auto. Link Zgłoś
mmsadlo Re: Gdzie ten młot fuiio. Miał odpowiedzieć co to 21.11.10, 09:45 Znam gościa co w gumofilcach włazi do baru, kupuje winy za pięć złotych, z łokcia otwiera, wypija na dwa razy i idzie dalej do swojej roboty ( gnój wyrzucać czy cóś). Znam tez takiego co lampkę pija do obiadu w przerwie na lunch. Jeden i drugi pija wino w przerwie w pracy ale czy wy czujecie różnicę skodziarze? Link Zgłoś
octavian-33 Re: Ja pijam do obiadu i do kolacji po lampce wina 21.11.10, 12:51 Ja pijam do obiadu i do kolacji po lampce wina, ty może i do obiadu ( lunchu ) ale tego za 5 złotych za butelkę. Taka jest właśnie różnica między nami. Jeżeli to nie prawda to wymień 5 dobrych win i opisz swoimi słowami ( nie kopiowane z serwisów o winach ). Pozdrawiam. Link Zgłoś