Gość: Gosc Re: BMW X1 na ostro IP: *.ikb.de 24.01.11, 16:20 ladnie, ale z tylu chyba rownie ciasno co w normalnej 1ce :) naturalnie dla singla, czy mlodej rodzinki to zaden problem :) Link Zgłoś
Gość: Tester Re: BMW X1 na ostro IP: 81.145.165.* 24.01.11, 17:57 Ten samochod to niewypal.Nieproporcjonalny, w srodku kiepskie plastki zupelnie nieprzystajace do jakosci ktora ta marka chce prezentowac. W srodku ciasno a do tego maly i niezbyt praktyczny bagaznik Jezdzi tez tak sobie / sprawdzalem wersja 4x4 z najsilniejszym dieslem 2.0/. Podejrzewam, ze pakiet M tak utwardzi zawieszenie ze sie nie bedzie nadawal do jazdy po normalnej drodze. To samo sie tyczy wysilonego malego silnika. Zdecydowanie warto doplacic do nowej x3 Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: BMW X1 na ostro IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 24.01.11, 19:21 Nie zgadzam się z przedmówcą. Wykończenie zależy od wersji wyposażenia, a niektóre średnie plastiki we wspólnych częściach to małą wada jeśli popatrzymy na ważniejsze aspekty auta, jak świetne silniki nowych beemek. Też jeździłem i nie ma na co narzekać, a już napewno nie zgodzę się z tezą, że zwyczajny pakiet M zrobi z tego X1 coś w stylu M3 jeśli chodzi o jazdę po "normalnej" (domyślam się, że w tym wypadku jest to synonim "bardzo dziurawej") drodze. Bez przesady :) Nieproporcjonalny? To już kwestia gustu. Dla mnie X1 jest świetne, jak na nie patrze to myślę sobie "no idealne dla młodego chłopaka (tak 20-25)!" (gorzej z ceną). A widzieliście wizualizację RS 6 (zadebiutuje w 2014 roku) ? automobili.pl/2011/01/24/audi-rs6-2014/ Link Zgłoś
Gość: Tester Re: BMW X1 na ostro IP: *.range86-146.btcentralplus.com 24.01.11, 21:25 @Gosc sorry ale plastiki gatunkowo sa te same we wszystkich wersjach wyposazenia / za co tem model spotkala zasluzona krytyka/ .to co mozna wybraz to np wykonczenie drewnem albo skorzane fotele /nie takie zle a na pewno duzo lepsze od nieco tandetnych pokryc materialowych/.Co do zawieszenia - jestem przekonany ze tak bedzie-niestety utwardzone zawieszenia to nie jest najlepszy pomysl na zwykle drogi /newet nie tylko polskie/.Prowadzenie -zdecydowanie gorsze niz serii 3 .Samochod za ta cene dla mlodego chlopaka - dobrze powiedziane -znaczy jestem mlody. Podtrzymam jednak swoja opinie -chcesz w miare praktyczny i dobrze jezdzacy samochod -kup serie 3 kombi , chcesz suv kup x3 albo x5 (oczywiscie jesli to koniecznie ma byc bmw).Co do mnie lubie produkty tej firmy glownie ze wzgledu na wlasciwosci jezdne , chociaz konkurencja nie jest wcale gorsza.Obecnie moja zona jezdzi jednym z produktow tej firmy - niestety nie jest to samochod doskonaly - glownie jakosciowo co jest niewybaczalne przy nowych samochodach. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: BMW X1 na ostro IP: *.pool.mediaWays.net 24.01.11, 21:43 a co z konkurencja? pozostaje ten maly pasztet od VW, nissan qaszkaj (czy jak sie to tam pisze) i chyba tyle... wiec w porownaniu do takiej konkurencji to Bog na kolkach :) Link Zgłoś
Gość: Sebas Re: BMW X1 na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:55 i znów Bolid Młodzieży Wiejskiej. Ni to kombi ni to SUV. I do tego jest szpetne jak noc listopadowa. Ach te gusta. Link Zgłoś
Gość: Autor Re: BMW X1 na ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:58 gdyby nie był taki ciasny w środku, łokcie można sobie wzajemnie z pasażerem poobijać na naszych drogach... Link Zgłoś
dlugi_22 Re: BMW X1 na ostro 25.01.11, 11:03 Najbrzydsza fura od czasu Fiata Multipla - ale z pewnością znajdzie się wielu chętnych na toto Link Zgłoś
szoferek1 Re: BMW X1 na ostro 25.01.11, 11:44 Zeby dyskutować na temat X -1 trzeba takie autko mieć i trochę nim pojeżdzić.W większości wypowiedzi to są same teorie.Mam to auto i jestem zadowolony jak nigdy,a jeździłem dotychczas dobrymi autami więc mam porównanie.I nie mam 25 latek tylko o parę więcej i jestem wymagający.W mojej wersji jest silnik 2.0d,skrzynia automat.Jazda tym samochodwm to naprawdę przyjemność.W przeciwieństwie do X5, nie szarpie na boki przy mocnym wietrze (lepsza aerodynamika),wykończenie w skórze bardzo dobrze się komponuje z resztą. Udany model. Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: BMW X1 na ostro IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 25.01.11, 16:04 Wtf znaczy Bolid Mlodziezy Wiejskiej?Kto wymyslil takie wypociny?Kicz i fotomontaz!!!! Link Zgłoś