Gość: rgtwrt IP: 78.8.136.* 17.02.11, 21:40 Aha... nie czytalem ale to napewno ciekawy artykul... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: desti Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.11, 15:09 dla mnie to i tak dalej szyba a nie jakieś dzieło sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
autoszybyszczecin Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo 10.12.11, 12:48 Profesjonalny serwis wymiany szyb Szczecin, Santocka 39 tel. 91 453 04 13 www.autoszybyszczecin.pl Wymień szybę- zadbaj o swoje bezpieczeństwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
tommason Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo 15.11.12, 13:44 Polecam skorzystać z usługi serwisu NordGlass, sprawni i od ręki zajęli się naprawą przedniej szyby w moim samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.13, 12:57 Polecam praktyczny zabieg hydrofobizacji. W efekcie szyba staje się mniej podatna na zabrudzenia, poprawiając tym samym widoczność. Nanopowłoka ułatwia dodatkowo oczyszczanie zaszronionych szyb a w czasie deszczu woda samoczynnie sobie spływa, tzw. efekt niewidzialnej wycieraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek79 Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 11:17 ja też polecam, NORDGLASS - wymienili mi niedawno szybę, szybko, sprawnie (niemal od ręki) i względnie tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
autoszyby.szczecin.pl Szyby samochodowe a bezpieczeństwo 17.02.13, 22:39 Szyby samochodowe do wszystkich marek aut osobowych, dostawczych i ciężarowych tylko w Auto Szyby Szczecin ul. Jagiellońska 67B tel. 91 488 51 86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vistulek Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 11:02 Dobra szyba samochodowa to podstawa. Nie wyobrażam sobie jazdy takiej, jak niektórzy moi znajomi np. z pękniętą szybą, to jakaś masakra. Wystarczy iść do dobrego serwisu np. JK Szyby www.jkszyby.pl i sobie to naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1150 Re: Szyby samochodowe a bezpieczeństwo 01.07.15, 14:31 Ta grafika przedstawia, jak zmienia się kąt widzenia w stosunku do prędkości. Zachęcam do obejrzenia. Bardzo ważne jest, aby właściwie dbać o widoczność w samochodzie. dobre-taxi.pl/images/auto-szyby/kat-widzenia-a-predkosc.png n Odpowiedz Link Zgłoś