Gość: marcin IP: *.nomi.com.pl 05.05.04, 09:20 Czy ktos juz zarejestrowal auto sprowadzone np z Niemiec? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: saxo Re: Rejestracja sprowadzonego auta IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.04, 09:44 Spojzyj na forum : www.board.freeweb.pl/subjects.php?board_id=4035 Tam juz 2 osoby opisuja swoje doswiadczenia z pierwsza rejestracja. Link Zgłoś
Gość: saxo Re: Rejestracja sprowadzonego auta IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.04, 09:51 Iten tez: autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2459 Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rejestracja sprowadzonego auta IP: *.nomi.com.pl 05.05.04, 11:55 Dzięki za linki, Reasumując dziś tj 05.05.2004 obowiązują "stare" przepisy w urzędach komunikacji wymagające Euro2!Proponuje nie składać wniosku o rejestracje i poczekać na nowe przepisy. Pamiętajcie prawo nie działa wstecz. Jeśli minister podpisze rozporządzenie jutro to będzie obowiązywać od jutra! A Euro2 zniknie na 100% bo przecież w Niemczech nie ma obowiązku. Pozdrowienia Link Zgłoś
szczurek.polny Re: Rejestracja sprowadzonego auta 05.05.04, 17:08 Minister rozporządzenie podpisał dzisiaj i przekazał do publikacji. A wejdzie w życie w 7 dni od daty ogłoszenia. www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=4853 Link Zgłoś
Gość: Sebog6 Re: Rejestracja sprowadzonego auta IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 05.05.04, 18:26 Witam! Co z tego ze w Niemczech nie maja !!?.W sobote wrocilem z Niemiec przywleklem auto 93 bez euro 2 ale mam juz to wszystko w dupie,najwyzej sprzedam na bialych.Gadalem ze znajomym Czechem i powiedzial mi ze byl u niego Wegier i oni maja euro 3 !!!!(euro 2 nie wchodzi),Czesi maja euro 2 ! takze wydaje mi sie ze Polska nie bedzie w tej kwesti wyjatkiem ! Pozdrawiam i glowa do gory!! Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rejestracja sprowadzonego auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:36 W koncu!!! klikajcie www.mi.gov.pl/moduly/aktualnosci_sg/informacja.php? id_informacji=1229&opcja=pokaz wyrzucaj niemieckie blachy i zakladaj polskie, a pózniej gaz do dechy(czytaj do 50km/h)Byli by frajerami gdyby nie chcieli takiej kaski do budżetu państwa zwiazanej z zakupem wewnątrzwspólnotowym(wczesniej zwanym importem.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rejestracja sprowadzonego auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 16:31 www.mi.gov.pl/moduly/informacje/informacje.php?pozycja=0&typ=1 Link Zgłoś