Gość: Murzyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 12:38 Jestem pelen podziwu dla Hyundaia. Bardzo ladne auto Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: szymon0065 Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:36 super auto. honda cr-z ma godnego rywala Link Zgłoś
Gość: rrrwe Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 13:38 Ale te drzwi po jednej stronie hmm... nadal nie moge tego zrozumiec. Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:29 "200-koni w Velosterze nie wystarczy by pokonać najmocniejsze Scirocco z literką R na klapie, ale z tym samym autem wyposażonym w 2-litrowe TFSI "koreańczyk" może już próbować swoich sił." Sirocco w wersji R również ma 2-litrowe TFSI pod maska tyle że jego moc to 270KM zamiast 211KM jak w wersjach standardowych:) Link Zgłoś
Gość: czarny_papiez Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.11, 14:35 sirocco bije ten szrot na glowe. polecam bmw serii 3 - 2011/2012 ;) Link Zgłoś
Gość: czarny_papież Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.11, 14:36 ps. aveo RS ! Link Zgłoś
Gość: [d] Re: Więcej mocy w Velosterze IP: 57.68.10.* 12.04.11, 14:55 @czarny_papiez Jezeli jakakolwiek trojke, to tylko ta z 2013 roku. Duzo ladniejsza i ciekawsza od obecnych. A jezeli juz 2011/2012 to tylko e91 albo e92, e90 wyglada nieswiezo i nieciekawie. Link Zgłoś
Gość: _lemoniadowy_joe Re: Więcej mocy w Velosterze IP: 193.164.157.* 12.04.11, 15:12 Bzdura! Jeśli chodzi o BMW to tylko e243, czyli w wersji benzoesan sodu w kupie. O pardon, w coupe. Link Zgłoś
Gość: der Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.tvn.pl 12.04.11, 15:21 Super, i zapewne nie będzie się tak sypał jak VW - wiem co piszę, bo mam Szmelcwagena z 2010 r... Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.zone2.bethere.co.uk 12.04.11, 15:43 polecam Wam drodzy ziomkowie golfika III gti, nie ma i nie bedzie lepszej fury i do jazdy, i do lansu, wiem co mowie, sam mam takiego, jak wracam z stolicy do domu pod radomiem to ma krajowej 7 nikt mi nie podskoczy, no moze jedynie chandlowcy w skodziance fobja bo oni tez jada wyglodniali do domow po zapas swiezych wekow na kolejny ciezki tydzien w Warszawie, Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 16:57 ja mam golfa II gti i bym cie spokojnie objechał a lans też jest Link Zgłoś
Gość: m Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 17:38 a ja tam wasze golfy gti objeżdzam moim polo pedałując pod górkę Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 18:07 Zwazywszy, zew znacznie mocniejsze (i patrzac na mizerne oceny Genesisa Coupe - zapewne nieporownywalnie lepiej jezdzace) Megane RS kosztuje niecale 100tys ten Hyundai bedzie ciekawy o ile jego cena nie przekroczy 70tys zl. A zapewne przekroczy. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 18:16 Koreańcy ruszają głową lepiej niż japońcy ..np. z Hondy (CRZ ) ... Hujdajiji Genesais Coupe z v6-tką to dobrze "zbalansowane" auto .. ... Nadal szwankuje koślawy, koreański design , ale już sobie europejskich designerów przepłacają i za chwilę bedzie lepiej i pod tym względem ... Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 18:36 Pod jakim wzgledem? Bo mimo zapewnien, ze wzorowali sie na M3 ze wszystkich recenzji wychodzi obraz sachodu, ktory jest zaskakujaco slamazarny jak na prawie 4-litrowy silnik i w dodatku slabiutko sie prowadzi. A kosztuje w Polsce ponad 150tys zl. Raptem 25 mniej niz zbierajacy swietne oceny 370Z. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:05 Cóż wzorowano na M3?.. niby tegp Hujdaja ? .. na serii 1 to ewentualnie... zresztą to byłby dobry wzrorzec BMW 135i na ćwierć mili ustępuje niewiele dużo droższej i teoretycznie dużo mocniejszej M3-ce ! Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:06 ..problem ze BMW 1 wygląda jakby było stylizowane przez koreańców .. otyłe i koślawe jest ..:) Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 20:35 Tak przeciez mieli twierdzic inzynierownie Hyundai'a (pisze "mieli", bo wiem o tym z doniesien prasowych" ;) ). Wzrocem dla Genesisa Coupe bylo ponoc M3 E46. Link Zgłoś
Gość: Guciu Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 21:34 Z tylu za mocno przypomina cr-z jak dla mnie, a to auto nie przypadlo mi do gustu... -------- Nowe Verso-S juz w jezdzi po Warszawie www.fanklubtoyota.pl/co-nowego/40-wiadomosci/200-verso-s-na-warszawskich-ulicach.html Link Zgłoś
Gość: LESZEK Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 22:54 NO PIEKNY NIEWSTYDZIL BYM SIE NIM POKAZAC TERAZ TO JAPONCE ZOSTALY W TYLE TYLKO KOREANCZYCY MOGA NAWIAZAC WALKE Z EUROPEJSKIMI PRODUCENTAMI BRAVO Link Zgłoś
Gość: Alabama Re: Więcej mocy w Velosterze IP: 173.233.210.* 12.04.11, 23:11 "Veloster"? Czy to jakis model robiony specjalnie na rynek europejski? Pytam albowiem w USA o takim nie slyszalem... Link Zgłoś
Gość: norman Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 19:29 Nie wiem czy ten pomysł z drzwiami przejdzie na szerszą skalę. Z takim silnikiem z Scirocco pewnie będzie mógł konkurować. Nie wiem jak z zawieszeniem, czy zastosują jakiś typ szpery, aby polepszyć trakcję. Scirocco posiada akurat XDS, regulowane zawieszenie. Link Zgłoś