Dodaj do ulubionych

Więcej mocy w Velosterze

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 12:38
Jestem pelen podziwu dla Hyundaia. Bardzo ladne auto
Obserwuj wątek
    • Gość: szymon0065 Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:36
      super auto. honda cr-z ma godnego rywala
    • Gość: rrrwe Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 13:38
      Ale te drzwi po jednej stronie hmm... nadal nie moge tego zrozumiec.
    • Gość: mariusz Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 14:29
      "200-koni w Velosterze nie wystarczy by pokonać najmocniejsze Scirocco z literką R na klapie, ale z tym samym autem wyposażonym w 2-litrowe TFSI "koreańczyk" może już próbować swoich sił."
      Sirocco w wersji R również ma 2-litrowe TFSI pod maska tyle że jego moc to 270KM zamiast 211KM jak w wersjach standardowych:)
    • Gość: czarny_papiez Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.11, 14:35
      sirocco bije ten szrot na glowe.

polecam bmw serii 3 - 2011/2012 ;)
    • Gość: czarny_papież Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.11, 14:36
      ps. aveo RS !
    • Gość: [d] Re: Więcej mocy w Velosterze IP: 57.68.10.* 12.04.11, 14:55
      @czarny_papiez

Jezeli jakakolwiek trojke, to tylko ta z 2013 roku. Duzo ladniejsza i ciekawsza od obecnych. A jezeli juz 2011/2012 to tylko e91 albo e92, e90 wyglada nieswiezo i nieciekawie.
    • Gość: _lemoniadowy_joe Re: Więcej mocy w Velosterze IP: 193.164.157.* 12.04.11, 15:12
      Bzdura! Jeśli chodzi o BMW to tylko e243, czyli w wersji benzoesan sodu w kupie. O pardon, w coupe.
    • Gość: der Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.tvn.pl 12.04.11, 15:21
      Super, i zapewne nie będzie się tak sypał jak VW - wiem co piszę, bo mam Szmelcwagena z 2010 r...
    • Gość: tolek Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.zone2.bethere.co.uk 12.04.11, 15:43
      polecam Wam drodzy ziomkowie golfika III gti,
      nie ma i nie bedzie lepszej fury i do jazdy, i do lansu,
      wiem co mowie, sam mam takiego,
      jak wracam z stolicy do domu pod radomiem
      to ma krajowej 7 nikt mi nie podskoczy,
      no moze jedynie chandlowcy w skodziance fobja
      bo oni tez jada wyglodniali do domow po zapas swiezych wekow
      na kolejny ciezki tydzien w Warszawie,
    • Gość: bolek Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 16:57
      ja mam golfa II gti i bym cie spokojnie objechał a lans też jest
    • Gość: m Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 17:38
      a ja tam wasze golfy gti objeżdzam moim polo pedałując pod górkę
    • Gość: Hmm Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 18:07
      Zwazywszy, zew znacznie mocniejsze (i patrzac na mizerne oceny Genesisa Coupe - zapewne nieporownywalnie lepiej jezdzace) Megane RS kosztuje niecale 100tys ten Hyundai bedzie ciekawy o ile jego cena nie przekroczy 70tys zl. A zapewne przekroczy.
    • Gość: stanczyk Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 18:16
      Koreańcy ruszają głową lepiej niż japońcy ..np. z Hondy (CRZ ) ...
      Hujdajiji Genesais Coupe z v6-tką to dobrze "zbalansowane" auto ..
      ...
      Nadal szwankuje koślawy, koreański design , ale już sobie europejskich designerów przepłacają i za chwilę bedzie lepiej i pod tym względem ...
    • Gość: Hmm Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 18:36
      Pod jakim wzgledem? Bo mimo zapewnien, ze wzorowali sie na M3 ze wszystkich recenzji wychodzi obraz sachodu, ktory jest zaskakujaco slamazarny jak na prawie 4-litrowy silnik i w dodatku slabiutko sie prowadzi. A kosztuje w Polsce ponad 150tys zl. Raptem 25 mniej niz zbierajacy swietne oceny 370Z.
    • Gość: stanczyk Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:05
      Cóż wzorowano na M3?.. niby tegp Hujdaja ? .. na serii 1 to ewentualnie...

zresztą to byłby dobry wzrorzec BMW 135i na ćwierć mili ustępuje niewiele dużo droższej i teoretycznie dużo mocniejszej M3-ce !

• Gość: stanczyk Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:06
      ..problem ze BMW 1 wygląda jakby było stylizowane przez koreańców .. otyłe i koślawe jest ..:)
    • Gość: Hmm Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 20:35
      Tak przeciez mieli twierdzic inzynierownie Hyundai'a (pisze "mieli", bo wiem o tym z doniesien prasowych" ;) ). Wzrocem dla Genesisa Coupe bylo ponoc M3 E46.
    • Gość: Guciu Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 21:34
      Z tylu za mocno przypomina cr-z jak dla mnie, a to auto nie przypadlo mi do gustu...
      --------
      Nowe Verso-S juz w jezdzi po Warszawie
      www.fanklubtoyota.pl/co-nowego/40-wiadomosci/200-verso-s-na-warszawskich-ulicach.html
    • enouqh Re: Więcej mocy w Velosterze 12.04.11, 21:44
      Bardzo fajne autko.
    • antyglobalist Re: Więcej mocy w Velosterze 12.04.11, 22:24
      Pro.ceed sliczniejszy...
    • Gość: LESZEK Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 22:54
      NO PIEKNY NIEWSTYDZIL BYM SIE NIM POKAZAC TERAZ TO JAPONCE ZOSTALY W TYLE TYLKO KOREANCZYCY MOGA NAWIAZAC WALKE Z EUROPEJSKIMI PRODUCENTAMI BRAVO
    • Gość: Alabama Re: Więcej mocy w Velosterze IP: 173.233.210.* 12.04.11, 23:11
      "Veloster"? Czy to jakis model robiony specjalnie na rynek europejski? Pytam albowiem w USA o takim nie slyszalem...
    • tuad27 Re: Więcej mocy w Velosterze 13.04.11, 09:45
      A czekam na samochody elenktyczne !!
    • Gość: norman Re: Więcej mocy w Velosterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 19:29
      Nie wiem czy ten pomysł z drzwiami przejdzie na szerszą skalę. Z takim silnikiem z Scirocco pewnie będzie mógł konkurować. Nie wiem jak z zawieszeniem, czy zastosują jakiś typ szpery, aby polepszyć trakcję. Scirocco posiada akurat XDS, regulowane zawieszenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka