Dodaj do ulubionych

Samochody z innej bajki | GMC

IP: *.8-21-96.mc.videotron.ca 08.05.11, 06:53
Autor piep...y glupoty, chyba samochodu na oczy nie widzial. Acadia to zajebiste auto. fakt, naped na 4 kola to nie mistrzostwo swiata, ale porownywac do compasa to tak jakby forda focusa porownywac do bmw 5. auto stoi klase wyzej od Compasa, ma pelnowymiarowe 7 miejsc, duzo wiecej miejsca i nieporownywalna jakosc wykonczenia .
Obserwuj wątek
    • Gość: God Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.11, 07:35
      Dzizas, co to za idiota ten synek "Otto" ? Chcial byc dowcipny i to mu sie akurat udalo. Jest tak do w cipny, jak docipna byla "globulka Z" przed 30 laty. Ten niekumaty przymul tak pier..li, ze sie tego nawet przejzec nie da, nie mowiac o czytaniu.
    • 1mississauga Re: Samochody z innej bajki | GMC 08.05.11, 07:35
      Autor zapomnial dodac (GMC Sierra) zuzycie paliwa V8 5,3 L AWD miasto 14,7 l autostrada 10.3 l.Z jednostka hybrydowa 23% mniej. 10 ton napewno pociagnie ,ale zgodnie z przepisami jest 4,6 tony.A porownania GMC Acadia do Jeep Compas to jest brak znajomosci tematu przez autora .
    • Gość: brava Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 08:39
      ledwo sie obudziliscie i juz jadem plujecie? musicie byc strasznie sfrustrowani, do tego ani grama poczucia humoru, panowie. artykul z przymruzeniem oka, a wy to odbieracie jako osobisty atak na swoja godnosc, haha. a filip otto to bynajmniej nie świeżak w dziennikarstwie motoryzacyjnym
    • Gość: kanlake Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.lodz.mm.pl 08.05.11, 08:49
      brawo dla brava! ludzie, bez napinki, trochę dystansu do życia:)
    • Gość: pps Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.11, 10:17
      God, a ty się naucz pisać po polsku, bo nawet na forum jakąś wieśniacką gwarą piszesz.
    • Gość: Kuba Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 10:26
      A mi się bardzo podobają te przeglądy egzotycznych jak na europę marek.

Pozdrawiam i czekam na kolejne! :-)
    • Gość: pawel Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.11, 10:57
      @1mississauga
      Zgodnie z jakimi przepisami jest 4,6tony? Tylko proszę cie nie mów że wspominasz o polskich przepisach skoro GMC nawet nie jest sprzedawany u nas w kraju.
    • Gość: Myk Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.bb.online.no 08.05.11, 11:12
      Artykuł bardzo fajny a poczucie humoru to pochodna inteligencji więc szkoda, że niektórym komentującym wyraźnie go brakuje.
    • Gość: Danyy Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.05.11, 11:41
      Jak się nie mylę rodak @1mississauga CHYBA nie mieszka w Polsce (chyba Kanada;)) więc nie musi być zorientowany w polskich przepisach - albo mi się z kimś myli :P:P albo po prosty paluszek przeskoczył z z 3 na 4 :D
    • Gość: Ry-chu Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 12:30
      Fajne bryczki jak ktos musi obornik wozic.
    • Gość: ffsd Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.tktelekom.pl 08.05.11, 13:07
      GMC Acadia jest duuzo wiesksza od compassa i o ile sie nie myle acadia to konkurent np mazdy cx-9 . Czyli to spory samochód.
    • Gość: Nano Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.11, 13:09
      Panie Autorze, niby czemu napęd na tył niepojęty w amerykańskim pickupie? Wszystkie wersje pickupów low-budget w USA mają napęd na tył.
      I sprawdza się zupełnie dobrze, bo miałem okazję się nawet w terenowym błocku takim przejechać.
    • Gość: gosc Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.8-21-96.mc.videotron.ca 08.05.11, 16:16
      compass kosztuje od $19K a acadia od $32K, acadia moze ciagnac przyczepy do 2340kg, a compass? to zupelnie dwa rozne segmenty. jedyna bolaczka Acadii to imo naped AWD on-demand, a nie staly.

mam gdzies poczucie humoru autora, jesli podawane informacje sa nierzetelne.
    • Gość: 722 Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.05.11, 16:21
      Prawdziwe samochody, wielkie, wygodne, bezpieczne i z mocnymi silnikami, kocham amerykańskie auta, mają duszę.
    • Gość: suchy Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.pl 08.05.11, 19:17
      panowie ja sądzę że z tym porównaniem do compassa to chodzi o to że ta Acadia to w stosunku do pozostałych modeli GMC jest takim autem jak compass w stosunku do innych aut marki jeep, pozdrawiam;)
    • Gość: 222 Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.aster.pl 08.05.11, 20:19
      Ech, a ja jednak lubię, kiedy ludzie piszą o tym, na czym się znają... zdecydowana większość amerykańskich pick-up'ów ma napęd na tył. 4x4 przeznaczony jest do wersji typowo roboczych. Wystarczy zadać sobie odrobinę trudu i sprawdzić ofertę, w sieci jest dostępna w kilka sekund. Ale po co, wierszówka leci niezależnie od tego co się pisze. A szef nie sprawdzi i nie poprawi, bo widać ma takie samo pojęcie jak podwładny :)
    • Gość: jarek Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.play-internet.pl 08.05.11, 20:47
      ,,Acadia to niemęski samochód" To się uśmiałem Szanowna Redakcjo :-)
    • Gość: marek Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.play-internet.pl 08.05.11, 20:51
      Ja od kilku lat jeżdżę Yukonem i obecnie jestem w trakcie sprowadzania najnowszej wersji XL Denali. Ma przypłynąć za 3-4 tygodnie. Po prostu kocham to auto. Budzi respekt na drodze.
    • Gość: T Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 21:25
      @jarek ciezko nazwac plastikowego suvika meskim samochodem...
    • maciapp Re: Samochody z innej bajki | GMC 08.05.11, 21:51
      Proponuje pisać dla gazetki szkolnej. Tam czytelnicy będą zachwyceni
    • 1mississauga Re: Samochody z innej bajki | GMC 09.05.11, 00:36
      @pawel;W kanadzie.
    • Gość: gosc Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.8-21-96.mc.videotron.ca 09.05.11, 03:13
      postaw obok touarega to zobaczysz plastikowego suvika
    • sselrats Re: Samochody z innej bajki | GMC 09.05.11, 05:15
      Cadillacach, nie Cadillakach - skad tam sie to k wzielo?
    • Gość: HaaaaK Re: Samochody z innej bajki | GMC IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.11, 07:30
      Naped na przod i cztery cylindry yhmmm piekielna terenowka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka