Dodaj do ulubionych

Aston Martin od Zagato

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.11, 16:43
kolejne paskudztwo od Zagato.... jaki odwłok !!!....

tylko Spiker Zagato fajny ..
Obserwuj wątek
    • Gość: G Re: Aston Martin od Zagato IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 17:15
      Czy ja wiem... nawet ujdzie imo alfa 8c od zagato wymiata.
    • Gość: H1 Re: Aston Martin od Zagato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 17:41
      z tyłu przypomina italię a z przodu aston jak aston
    • Gość: Ide W kapuste Re: Aston Martin od Zagato IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 17:49
      Lampy ma jak italia to jedyny element ktory jest podobny... nie czekaj jest czerwony...
    • Gość: tom Re: Aston Martin od Zagato IP: 109.236.129.* 20.05.11, 18:25
      jak widać Włosi potrafią spieprzyć nawet najlepszy desing
    • Gość: qawqa Re: Aston Martin od Zagato IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.11, 19:13
      Większość włochów jest śliczna. A reszta jest tak pokraczna np Alfa SZ że można albo mieć ochotę spalic wszystkie albo stracić dla nich głowę. Ten aston to jednak ta 2-ga grupa, tylko że np ja tracę głowę.
    • Gość: Garnarz Re: Aston Martin od Zagato IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 19:50
      Dobrze przynajmniej wyglada inaczej, kazdy aston wyglada tak samo.
    • hans_close Re: Aston Martin od Zagato 20.05.11, 21:43
      Więcej w nim tandetnie plastikowego Ferrari niż dystyngowanego Aston Martina.
    • Gość: T Re: Aston Martin od Zagato IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.11, 22:10
      dystyngowane astony np. Cygnet?
    • soyokaze Re: Aston Martin od Zagato 21.05.11, 00:00
      Auto pewnie super hiper wypas, najpiękniejsze, nie ma co krytykować, bo się nie znamy itd..
      ale
      przód od DB7
      kabina od GTR
      tył od tego nowego ferrari kombi.

No żesz ******.
    • aveon Re: Aston Martin od Zagato 21.05.11, 05:33
      gosciu od one-77 i takie dziwadelko stworzyl swiatla z tyly koszmar .aston to auto dla tych ktorzy juz mieli ferrari,porsche etc
    • Gość: Haya Re: Aston Martin od Zagato IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.11, 10:24
      @soyokaze
      K****... a na co liczysz? kazdy samochod ma 4 kola i jest w czyms podobny do innego... nic cie juz nie zaskoczy. Deal with it!
    • soyokaze Re: Aston Martin od Zagato 21.05.11, 17:04
      @Haya

Liczę na coś więcej, szczerze powiedziawszy.
      Zobacz, jak wygląda Perana Z-One, też ma cztery koła, a jednak nie ma porównania do Astona, z którego zrobili ciężkiego kloca. To nie wygląda jak brytyjski supersamochód, a już tym bardziej spadkobierca DB4GT Zagato.
      W mojej skromnej opini ciekawszy i trafniejszy jest choćby taki brytyjski Lightning GTS, zaprojektowany przez niewiadomo kogo, jako auto... elektryczne.
    • Gość: Myk Re: Aston Martin od Zagato IP: *.bb.online.no 22.05.11, 11:46
      Dla mnie auto jest genialne przez to, że właśnie odchodzi od sztampy a jednocześnie jest bardzo konsekwentne stylistycznie. Tył imo jest bardzo ładny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka