Gość: gość
IP: *.3s.pl
25.05.11, 07:18
Witam.
opisujecie, że wyścigi są słabe, że schodzą na psy itd. Jestem zawodnikiem początkującym nie znam polityki a nawet przeszłości PZM mam tylko jedno pragnienie ścigać się i robić z każdej rundy lepszy czas. Jedno mnie tylko delikatnie zabolało tysiąc słów o organizatorach zero o zawodnikach sponsorach, a przecież to oni tworzą wyścigi bez nich nie było by PZM, napiszcie chociaż wyniki z każdej rundy, człowiek, który pierwszy raz stanął na podium po 4 występach na torze na używanych oponach i seryjnym motorze tego oczekuje, dlaczego? bo jest dumny, że wyprosił sponsorów o 20% dofinansowania swoich wydatków, że wykłócał się z żoną o każdy wyjazd, że prosił ojca mechanika lat 63 aby z nim był na każdej rundzie i biegał kilometry z podnośnikiem, paliwem itd. Czy mu się to należy jedna mała zapiska wyników z rundy, a może iść dalej i opisać każdego zawodnika nie tylko tego znanego, utytułowanego ale każdego w kilku słowach, może to być początkiem zachęty dla takiego zawodnika do dalszej pracy oraz pobudzi do życia małych przedsiębiorców-sponsorów.
Z poważaniem
duszan