Dodaj do ulubionych

Lancia Ypsilon | Galeria

• noc.nick.rasowy Re: Lancia Ypsilon | Galeria 25.05.11, 13:19
      Co za ulga? Nareszcie KONIEC z bezprzecznie najbrzydszymi autami ostatnich kilkunastu lat...Jaka by ta Lancia nie była, to będzie o niebo ładniejsza od Pandy.
    • Gość: Bercik Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 13:22
      ... designersko odjechana!
    • Gość: Obserwator Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 14:37
      W włoskich butach długo nie pochodzisz a w samochodzie włoskim długo nie pojeżdzisz.
    • Gość: Iwak Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.11, 14:41
      Pande klepia juz 8lat? a co to oznacza? tylko to jak bardzo udany jest to samochod... wiadomo juz sie starzeje i niedlugo bedzie nastepca.
      i co ,ze ladniejsza? Skoro sie nie sprzeda a to znaczy ,ze produkcja bedzie mala... Za cene tego samochodu mozna spokojnie kupic auto o klase wyzej...
    • judas1 Re: Lancia Ypsilon | Galeria 25.05.11, 16:13
      Dużo lepiej niż PANDA
    • Gość: van der Cyc Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 16:54
      To nie jest samochód dla prostego wąsiatego Polaka. Wystarczy przejechać się na wakacje do Włoch czy Hiszpanii żeby to zrozumieć
    • acid.jazz Re: Lancia Ypsilon | Galeria 25.05.11, 17:49
      Wygląda rewelacyjnie. Obawiam się tylko, że cena będzie zaporowa.
    • Gość: absurd.goni.absurd Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.11, 17:59
      niby dobrze wygląda, ale mam pytanie jak będą się sprawdzały zegary przesunięte na środek kokpitu? Bo wg mnie jest to mało praktyczne
    • Gość: samuś Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.180.61.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.05.11, 19:16
      @stanczyk akcja z uszkodzonymi to nie była prowokacja - naprawdę nas wku..wili więc kilka młotków spadło na dachy itp. zresztą są zdjęcia z "akcji"
      A co do lancii - nie polecam jak wszystko co włoskie - od kiedy jestem w FAP. A deska rozdzielcze to już mega porażka
    • Gość: Lancia User Re: Lancia Ypsilon | Galeria IP: *.elartnet.pl 25.05.11, 19:31
      bzdety... mam Ypsilona poprzedniej generacji, zegary na środku nie przeszkadzają, a opinia "wszystko co włoskie..." śmieszna i tyle. Wolę to niż Golfa, czy inny szrot.
    • marcys1_70 Re: Lancia Ypsilon | Galeria 25.05.11, 22:53
      Te zegary....to porażka :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka