Gość: m IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 13:28 Polówka moja taka sama. Też ringi na lampach, tesz kołpakki gwiazdowe, ale ładniejsze, bo czerwony matowy, a ten powyżej trochę gejozą podchodzi Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: HK Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 13:46 już się wydawało, że odzyskali formę - siódemka, z4, piątka, nawet x3 daje radę... a tu taki koszmarek. Jakby znaleźli w szufladzie jakiś stary zeszyt Bangle,a. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.11, 14:20 Nieciekawy, niefajny, niegustowny, niemiły dla oka, niefascynujący, niezaskakujący, nieprzykuwający uwagi, nieopłacalny, niemodny, niebudzący respektu, nieracjonalny, nie nie i jeszcze raz nie dla BMW! Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.ikb.de 09.06.11, 14:28 hmm... stara 1ka tez sie opatrzyla i teraz sie podoba, z ta pewnie bedzie tak samo. To auto zaczyna sie podobac dopiero jak sie siedzi za kierownica... ;) Link Zgłoś
Gość: Gozno Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.home.aster.pl 09.06.11, 14:38 Ostatnia ładna Bejca, to E38... dalej już tylko gorzej. No i nowa 5 jakoś wygląda. Ale autka to są dobre, nie ma lipy. Szanuję BMW, bo w dobie eko-frajerstwa, robią auta z myślą o kierowcach. Link Zgłoś
cuore.sportivo Re: Nowe BMW 1 z pakietem M 09.06.11, 14:44 Swietna jest ta nowa seria 1, moze nie tak ladna alfa giulietta, ale i tak rozklada na lopatki konkurentow "premium" - choc w sumie nie ma z kim konkurowac w tej chwili... Link Zgłoś
Gość: asd Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.aster.pl 09.06.11, 14:46 Ciekawe czym jeżdżą w rzeczywistości skoro już grają "siebie" w reklamie. Link Zgłoś
Gość: gal4 Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 14:46 Buracki samochód, z buracką reputacją, dla buraków. Link Zgłoś
Gość: ks Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.11, 14:59 Z nowymi BMW zawsze tak jest. Na początku nikomu się nie podobają, na zdjęciach wyglądają paskudnie, a potem i tak sprzedają się lepiej niż poprzedni model. Link Zgłoś
sir-mac Re: Nowe BMW 1 z pakietem M 09.06.11, 15:02 Czekam aż zobaczę na żywo może zmienię zdanie. Jestem fanem marki a tu zawód. Choć to i tak damskie auto zaprojektowane tak żeby się nie wyróżniać na wzór golfa. Facet w takim pierdku wygląda słabo a ja nigdy bym go nie kupił więc szkoda się nad nim zastanawiać :) Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.ikb.de 09.06.11, 15:17 @sir-mac: 'pierdek' poprzedniej generacji byl o 5cm krotszy niz bmw 3ka, czyli ten nowy jest nawet wiekszy niz 3ka... Link Zgłoś
Gość: a kysz Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.11, 15:37 bmw, bla bla bla bla .... hrrrrr siuuuu hrrrrr siuuuu Link Zgłoś
albertcar Re: Nowe BMW 1 z pakietem M 09.06.11, 17:14 i tak sie sprzeda.. i czekac bedzie trzeba pol roku na wybrany model Link Zgłoś
Gość: fane b grupe Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 18:11 Bardzo fajny tył z tymi lampami. Poza tym BMW, auto robione dla kierowcy, wyłączalny asr. Jak przesadzisz to najwyżej pojedziesz bokiem i kontra kierownicą. W innych samochodach tylko ta zasrana podsterowność i kupa elektroniki aby to jako-tako jechało bo inaczej nie skręcałoby na zakrętach. Powiedzcie mi jaki sens ma ponad 200KM na przedniej osi (chyba tylko na prostej)? Audi ma niby quattro ale żeby quattro zrobiło powerslide to chyba musi mieć motor z S1 Rohla:D Tak więc: bardzo fajny samochodzik bez konkurencji w swojej klasie. Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.11, 18:39 Na poczatku mi sie nowa jedynka wcale nie podobala, teraz, po czterech dniach wydaje mi sie swietna. Moze sobie kupie za dwa lata. Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 21:33 BMW Zabójca golfów Chowaj golfa chowaj polo bo jedynka jedzie. Link Zgłoś
Gość: fox Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.11, 09:34 dalej paskud... plus taki, ze jesli bedzie prowadzic sie lepiej niz pierwsza generacja to nie mam PYTAN:OO Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nowe BMW 1 z pakietem M IP: *.devs.futuro.pl 10.06.11, 11:44 a ja powiem, że jest .......... spoko, a nawet fajna ;) po paru dniach zaczęła mi się podać, a ta czarna z m-pakietem to już nawet lepiej niż fajna, obejrzyjcie filmiki, auto wygląda dużo ciekawej niż na fotkach środek w stosunku do starej 1 niebo a ziemia czekam na nową 3-er Link Zgłoś