Dodaj do ulubionych

TOP 10 | Samochody za 3500 zł

• Gość: chór wujów Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.internetia.net.pl 18.06.11, 00:08
      @ R: no to się śmiej. Nie zarabiasz - więc nie musisz się martwić brakiem funduszy, w razie czego rodziciele zasponsorują... Jak będziesz musiał zarobić na utrzymanie siebie i samochodu - zakładając, że ktoś da jakąś pracę takiemu bucowi - to proza życia szybko zetrze głupi uśmieszek z Twojej gęby...
    • Gość: Gr Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.11, 00:10
      @R Smieszy mnie to ,ze za kilka miechow, wracasz do szkoly.
    • Gość: parasol Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.8-21-96.mc.videotron.ca 18.06.11, 01:26
      Kiedys mialem Forda Probe, tylko drugiej generacji... w wersji V6. Fantastyczna fura. Smigala az milo, Nie psula sie, malo palila. Wszyscy sie za nia ogladali. Zjechalem nia Europe wzdluz i wszerz. To byly czasy...
    • Gość: Wombat Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.aster.pl 18.06.11, 02:04
      @ redmitch - widzisz, to właśnie te auta nieco powyżej 10 lat (jeśli są zadbane) przeżyją te nowe, przeładowane elektroniką wynalazki... A niektórym samochód jest potrzebny do pracy. To nie dobro luksusowe. To narzędzie, często niezbędne... A że daje też trochę frajdy to bonus :-)
    • Gość: rastamouse Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.perr.cable.virginmedia.com 18.06.11, 02:25
      3500 zł to mnie trzy lata temu kosztował saab 9-3 rocznik 2001. Tych samochodów które pokazujecie nie wziąłbym za darmo może z wyjątkiej micry.
      • Gość: mikusik0 Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 14:41
        ja mam saaba 900 ,najlepsze auta
        ostatnio na krzyżówce centralnie w drzwi pasazera uderzył mnie z predkoscia 60 na godz tico, z którego został całkowity złom, także nawet odholować się nie dalo
        a mojemu saabowi?dwa niewielkie wgięcia i kilka rys-strasznie nad tym boleje;)
        szwedzka stal:)bezpieczeństwo to głowna cecha tych aut
        i cena niewielka-10 tys 1998 r
        polecam!!!
    • fragles102 Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł 18.06.11, 06:51
      NAJTAŃSZA W EXPLOATACJI JEST MICRA /OCYNK ,ŁAŃCUSZEK ,ŁADNA SYLWETKA,I PRZEWYŻSZA NIEZAWODNOŚCIĄ DZISIEJSZE AUTA NAWET JAPOŃSKIE
    • Gość: KRH Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.kielce.vectranet.pl 18.06.11, 07:19
      za 3500 można kupić Hyundaia z 96 roku z pełnym wyposażeniem. I nie ma co się przejmować opiniami , że się psują bo to nie prawda a jeślii chodzi o części to tanie jak barszcz. Silniki nie do zdarcia od Mitsubishi, Naprawdę polecam bo z tego co tu pokazali nigdy niczego bym nie kupil po za camry i micrą
    • 1mississauga Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł 18.06.11, 10:01
      @GSR ;Moze palisz trawe , i czaszka nie pracuje .Budowa stadionow ,autostrady ,kolej i lotnisk w Polsce, sa robione za najtansza kase, dlatego sa problemy i sa opoznienia(moze ktos lyknol kase ,tez mozliwe) . Mieszkam w Kanadzie ,jesli chodzi o jakosc wykonywanych prac i punktualnosc to Polacy i Eurokolchoz moga pozazdroscic . Nie wiem skad masz takie informacie,chyba z GW.
    • Gość: mee Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.11, 11:09
      w tej cenie jest scot scale, albo jakis nieco lepiej wypasiony kross level. to chyba najlepszy wybor. tanie naprawy, nie zawiedzie w srodku pola.
    • Gość: gosc Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.coe24.net 18.06.11, 12:59
      witam ja osobiście mam e34 z 1990r auto kupiłem za 5tys i włożyłem 7tys i dopiero teraz wiem co mam.Ogólnie polecam auto ma obłędne zawieszenie i jego trwałość. blacha ocynk,silnik rzędową szóstkę, wnętrze nie skrzypi, a rozpędza się do 210km/h Dodam ze wszystko w niej działa, ważne jest kupić egzemplarz nie od wieśniaka tylko od fana marki BMW czy fiata,opla, toyoty.........
    • Gość: gość Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.11, 13:02
      nic ciekawego nie ma w tej cenie
    • fragles102 Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł 18.06.11, 13:09
      @gość czyli po dodaniu 7tyś. dalej masz starą beemke 21letnią tyle że za 12 tyś. mózgu to ty nie masz w ogóle hehehehehehehehehehehehe
    • Gość: @gosc Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.11, 13:32
      widzisz-wlasnie dlatego za te pieniadze kuic rower, bo wiesz co masz, a nie super starocia za 12 tys. Za 12 tysi to kupisz 6-8 latka klasy B. Taki 6-latego jest nie tylko bezpieczniejszy, ale i mniej awaryjny i tanszy w utrzymaniu. Chyba ze hobbystycznie kupujesz muzealne auta i je odrestaurowywujesz, zeby oddac do muzeum. Bo innego wytlumaczenia dla takiego kupowania oldtimerow nie widze.
    • Gość: m Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.centertel.pl 18.06.11, 13:44
      @@gosc

co ty pitolisz gościu ! Moje zadbane Polo ma 12 lat i się rzadko psuje ! więc nie pitol starej śpiewki że wszystkie używane 10 latki i starsze to trupy bo jeszcze jakiś frajer przeczyta twoje wypociny i poleci po nowe do salonu, a po 3 latach będzie sobie pluł w brodę jaki był naiwny bo przez 3 lata stracił 50% wartości ;-)
    • Gość: pakacuda Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.pl 18.06.11, 14:00
      @gość Dokładnie tak to wygląda, w moim przypadki rocznik 89, ale koszty podobne.

@@gość Mam i 22-letnia Be-emkę, rower i dwa nowsze auta, także mam porównanie. Rowery i stare Be-emki zdecydowanie polecam. W granicach 15 tyś, lepsza stara Beta niż nowsza franca, będzie wygodniej i nie będzie się psuło co tydzień. Rower też jest fajny, ale to nie jest alternatywa, rodziny i zakupów do środka nie włożysz.
    • Gość: Gość Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.11, 14:11
      Jaką trzeba być miernotą społeczną żeby kupić taki szrot?
    • Gość: Gość Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.pl 18.06.11, 14:37
      Otóż proszę sobie wyobrazić, że są tacy dla których samochód, to nie symbol statusu społecznego, tylko narzędzie służące do przemieszczania się.
    • Gość: m Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.centertel.pl 18.06.11, 15:06
      Otóż to. Samochód to tylko rzecz do przemieszczania się.
      Jakim trzeba PRÓŻNYM żeby kupić auto za 100 tysiaków, uważać się za lepszego człowieka i śmiać się z innych którzy mają autka za 15 tys.zł ....;-)
    • Gość: Wombat Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.aster.pl 18.06.11, 16:16
      @ m - samochód to PRZEDE WSZYSTKIM narzędzie do przemieszczania się, ale również może pełnić inną funkcję - dawać frajdę. Twoje Polo być może i jest zadbane i niezawodne ale przyjemności z jazdy i posiadania by mi nie dało. Dlatego za te pieniądze, które mogłem w danej chwili wydać, kupiłem Cytrynkę, która może nie jest aż tak niezawodna (choć da się ją naprawić naprawdę niedużym kosztem), za to ma w sobie "to coś", że z przyjemnością do niej wsiadam, a po wysiąściu (wysiądnięciu?...) jeszcze oglądam się za siebie, spoglądam na nią i się uśmiecham. Ale zgadzam się, że to przede wszystkim narzędzie - zresztą bardzo mi przydatne (kolumna SWR Henry 8x8 weszła po złożeniu siedzeń, choć na początku nie wierzyłem, że się uda... zmieściły się jeszcze moje 2 basy i trochę drobnicy - no i ja z pasażerem z przodu).
    • Gość: lolmistrz z bawari Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.11, 17:36
      bmw to samochody dla ludzi bardziej z elit społecznych, nie chciałbym zobaczyć jakiegoś biedaka który ledwo uzbierał 3500 zł i jeździ kultowym niemieckim sportowym samochodem dla ludzi z klasą.
    • Gość: m Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.centertel.pl 18.06.11, 17:51
      @Wombat

Zgoda. Samochód oprócz cech użytkowych może dawać frajdę.
      Tylko dlaczego dla niektórych nowe auto daje frajdę a używane zadbane już nie?
      Tu już wchodzimy w w sferę próżności ...
      Myślenie próżne to : "Wydam 50-100 tys.zł na nowe auto i pokażę wszystkim jaki jestem super men , a te wsioki w 10 letnich złomach niech się schowają" ;-)
      Na tym polega owa próżność...
    • Gość: pawelek Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.acn.waw.pl 18.06.11, 19:35
      takie zestawienie jacy czytelnicy ;) przed chwilą rzuciłem okiem na ankietę "jakiej marce najbardziej ufasz" i na drugim miejscu jest alfa romeo ;)
    • Gość: H Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.11, 20:12
      Ja pie*** wczoraj alfa nawet w pierwszej dziesiatce nie byla...
    • Gość: m Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.centertel.pl 18.06.11, 21:54
      Audi i BMW to taki droższy Volkswagen...szkoda przepłacać ;-)
    • Gość: m Re: TOP 10 | Samochody za 3500 zł IP: *.centertel.pl 18.06.11, 22:02
      Narzekacie że używane auta to złomy? To dlaczego nie sprzedają nowych aut prosto z fabryki 20% taniej niż w salonie??? po co komu do szczęścia potrzebne są salony? Przecież to trzeba utrzymać : pensje dla pracowników, prąd, budynek...same koszty...i kto za to płaci? klient płaci...
      Ja bym kupił prosto z fabryki taniej zamiast utrzymywać darmozjadów
      w salonach ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka