Dodaj do ulubionych

Fiat Freemont | Galeria

• Gość: messer Re: Fiat Freemont | Galeria IP: *.debica.mm.pl 08.04.12, 16:58
      jeżdże Freemontem od stycznia, zrobiłem 10 tys w tym czasie- i z każdym dniem jestem bardziej zadowolony. 2 litowy silnik 170 KM zupelnie fajnie ciagnie, a pale kolo 7 do 7,5 l
    • Gość: STAFFFG Fiat Freemont | Galeria IP: *.11-79-r.retail.telecomitalia.it 03.05.12, 13:11
      MAM TEN SAMOCHOD I JEST POPROSTU SWIETNY! NIE MAM KOMPLEKSOW TO I GO SOBIE KUPILAM HEHEH, A WY SIE TLUCZCIE W SWOICH GOLFACH ZAKOMPLEKSIENCY!!!!
    • Gość: manixz Re: Fiat Freemont | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 22:19
      Witam
      Jestem właśnie po jeździe testowej Fiatem Freemont ze skrzynią automatyczną, napędem 4 x 4 i silnikiem 170 KM. Na temat wyglądu nie będę zajmował stanowiska.
      Jeśli chodzi o jazdę skrzynia w tym aucie uczy się przez pierwsze kilka kilometrów charakterystyki jazdy danej osoby, jak wchodzimy szybko na obroty skrzynia szybko zmienia biegi, gdy wolniej operujemy pedałem gazu skrzynia wolniej zmienia, a zarazem oszczędniej jest zużywane paliwo. przy spokojnej jeździe po okolicach Gdańska zużycie paliwa wynosiło 10,6, gdy dynamiczniej operowałem pedałem "nie wyścigowo", zużycie było na poziomie 11,7. piszę tu średnim zużyciu. Tapicerka skórzana, wykończenia, elementy na drzwiach bardzo staranne, również skórzane. Siedem siedzeń pełnowymiarowych, bardzo wygodnych. Miałem dwie sytuacje drogowe, jadąc dość dynamicznie dwa razy musiałem mocno , gwałtownie zahamować hamulce wspaniałe. Niestety nie mogłem zmusić go by zechciał włączyć AWD. Samochód był na 225/55/19 nie odczuwałem twardości przesadnej, może na profilu 17" byłby cichszy , ale jestem bardzo zadowolony, wiem że za kwotę 140 000 otrzymujemy wspaniały samochód, jeśli jeszcze podzespoły tego autka są wytrzymałe to tak wyposażonego samochodu można tylko pomarzyć przy innych markach. 13 lat temu kupiłem wynalazek, zrobiłem nim 183000 km bez usterki, jeśli można nazwać Freemonta takim wynalazkiem to też jestem coraz więcej przekonany, że warto właśnie w to auto zainwestować. Też polecam panów z Halera AutoPlus są profesjonalistami w tym co robią. Pozdrawiam
    • Gość: Gość Re: Fiat Freemont | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.12, 22:13
      Miałem cromę 5 lat była bezawaryjna, za tydzień przesiadam się na freemonta, na którego czekałem 4 miesiące. Mam nadzieję, że będzie bezawaryjny
    • kaczk-a Re: Fiat Freemont | Galeria 20.06.12, 17:35
      Dali Poznań
    • Gość: luz Re: Fiat Freemont | Galeria IP: *.centertel.pl 08.06.13, 19:46
      sam jesteś tandeta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka