Dodaj do ulubionych

Focus vs Golf: Król zdetronizowany

• Gość: m Re: Focus vs Golf: Król zdetronizowany IP: *.centertel.pl 29.06.11, 13:53
      Fort gó...o wort ;-) Rdza...
      Przecież ta sonda nie jest obiektywna bo Golf jest lepszej jakości...
    • Gość: pr Re: Focus vs Golf: Król zdetronizowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 14:02
      @Marcin Lewandowski

Dziękuję za cytat
    • tirinti Re: Focus vs Golf: Król zdetronizowany 29.06.11, 15:15
      JEdyny dobry kompakt to BMW 1. Prawdziwe samochody mają napęd na tylnią oś.
    • Gość: m Re: Focus vs Golf: Król zdetronizowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 21:44
      No a ja mam folcwagena,też na f,co tu robić...
    • Gość: henry ford Re: Focus vs Golf: Król zdetronizowany IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 12:36
      nie wiem co czuja golfiarze siedzac za kołkiem samochodu dla ludu. mnie sie ta marka za bardzo kojarzy z adolfem hitlerem i nazistami. moze i ford gorszy ale nie bede sie ponizac i robic obciachu w golfie
    • Gość: Spokojnie Re: Focus vs Golf: Król zdetronizowany IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 06:42
      Taaa, jest takie powiedzonko: "zwycięzcy są na mecie" Jak się Focus zbliży choćby wynikami sprzedaży do poziomu Golfa VI to pogadamy ;-) A przypomnę że nawet jak się zbliży to za rok premiera całkiem nowego Golfa VII na nowej płycie podłogowej wspólnej z nowym Audi A3 ... i zabawa zacznie się od nowa ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka