Gość: Gość Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 17:37 podejrzewam, że pomysł przyszedł z jalopnika, gdzie niedawno było podobne zestawienie :> niestety uczeń nie przerósł mistrza co do samochodów: ja bym dał tu parę beemek, volvo i innych wielkich, szybkich, mocnych samochodów :D Link Zgłoś
Gość: Szkoda Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.4web.pl 29.08.11, 17:41 Dlaczego nie ma Szkody, tak kochanej przez Polaków? Czyżby studenci wstydzili się tym jeździć? Link Zgłoś
mzyo Re: TOP 10 | Auto dla studenta 29.08.11, 18:11 haha fiaccik dobre:) --------------------------------------------- jak student chce tanie(także w utrzymaniu) i duże auto to ja mogę sprzedaż Punto 2 czarny 5d bez gazu. od 10 lat(od nowości) u mnie jest, a już nie potrzebuję 2go auta. tanio oddam w dobre ręce:) metal4ever@o2.pl auto jest pod Warszawą:) Link Zgłoś
robur.zabojca.kur Re: TOP 10 | Auto dla studenta 29.08.11, 18:20 Fajna kupa na oponie golfa :-) Bardzo dobre zdjęcie zachęcające do kupna auta! Link Zgłoś
Gość: Rogowsky Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 18:36 Moje TOP3: - Mistubishi Lancer Evolution MR - Ford Mustang SRT8 - Mercedes GL500 Link Zgłoś
robur.zabojca.kur Re: TOP 10 | Auto dla studenta 29.08.11, 18:43 Z tym1 Mustangiem STR8 to może być problem. Po prostu nigdy nie było takiego modelu. SRT to oznaczenie stosowane w dodgu. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 18:45 a reanault 19 lub megane?? to są mistrzowie oszczędności! Części tanie jak barszcz mało awaryjne szczególnie 19stka i tanie w zakupie i bardzo wygodne Link Zgłoś
Gość: AUTOR Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 18:56 Nissan Almera N15 to gdzie?! Link Zgłoś
Gość: ancymon Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.ghnet.pl 29.08.11, 19:33 MECHANIZM PODNOSZENIA LAMP??!! To nie ta generacja Mazdy 323. Rozumiem, że artykuł pisano metodą Ctrl+C, Ctrl+V, ale można by choć to robić z głową... Link Zgłoś
Gość: abc Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 20:05 "Zarówno 4-cylindrowe jednostki 1.5 i 1.8, jak i 2-litrowa V-szóstka" Mazda nie ma 2.0 V6 tylko 1.8 V6 !!! Link Zgłoś
Gość: k Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 20:14 Mazda 323F BA ma właśnie 2.0 V6. 1.8 V6 było w MX-3. A podnoszone światła to błąd pana Marcina - te miała poprzednia generacja (BG). Link Zgłoś
Gość: abc Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 20:23 Przepraszam , mó błąd XD Link Zgłoś
Gość: buc Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.toya.net.pl 29.08.11, 20:44 Się autor popisał znajomością rynku wtórnego "Uwaga na egzemplarze pofirmowe i auta służące do nauki jazdy." Firmowy albo eLka to najlepsze co się trafić może. Ale nie ważne. Lepiej poszukać taki sprowadzony, 100% bezwypadek, po kobiecie..... czesc :/ Link Zgłoś
Gość: student w kapelusz Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 29.08.11, 20:49 Felicia 1.3! Link Zgłoś
Gość: Rafi83 Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.stk.vectranet.pl 29.08.11, 21:36 ciekawe czemu nigdzie nie ma SEATA CORDOBY ?? silnik 1,6 75km 8v z LPG II kat. nie do zajechania , skrzynia o bardzo dobrej elastyczność, bagażnik bajka ..... Link Zgłoś
Gość: m Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.nplay.net.pl 29.08.11, 22:19 felcia oczywiscie zapomniana. Aczkolwiek toyota starlet jeszcze zostaje. Ubogie wyposasażenie, piekielnie szybka, niedrogie czesci i stosunkowo niedroga ekspolatacja. Ja polecam :-) Link Zgłoś
Gość: rudy Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.versanet.de 29.08.11, 22:39 citroen zx zarzadza . Link Zgłoś
Gość: tekaj Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.11, 23:03 Mitsubishi Colt Link Zgłoś
Gość: renofan Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 23:44 Renault Safrane kiedyś dawno było zajebistym autem dla studenta :) dziś to pewnie VW Phaeton ale wykładowcom (studenci sobie kupią pewnie 2 lata) się on psują narazie... (ale dobrze jeździ i zawieszenie można podnieść jak się na krawężnik wjeżdża jak w safrane czy XM) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.11, 23:49 widać że komentujący i piszący artykuł nie mają pojęcia o studentach i ich życiu. Najważniejszy jest w nim ALKOHOL, a po alkoholu to tylko bezkonkurencyjny jest mks czy pks i to najważniejszy argument przemawiający na ich korzyść !!! Link Zgłoś
Gość: omobono Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.08.11, 00:16 Po taniości to bym brał golfa 3 w gazie z silnikiem 2.0 115 KM każdy mechanik ogarnie a przy takich cenach wachy tylko gaz dla studenta :) jak wiecej kaski to VW Beetle tez z jakimś gazem. Sylwetka ponad czasowa tak jak w mini ONE Link Zgłoś
Gość: QNR Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.siedlce.vectranet.pl 30.08.11, 00:46 Z tych wszystkich brałbym zdecydowanie Honde Civic V której niestety Bóg wie czemu nie ma. Swoją kupiłem dwa lata temu za 6 tys. silnik 1,3, mały, ale dynamiczny(11 s do 100 km/h) i oszczędny przy spokojnej jeździe, w mieście 7l, a na trasie 5l, nawet nie ma sensu gazu zakładać.Auto pomimo tylu lat świetnie się prezentuje zwłaszcza w czarnym kolorze. Autem zrobiłem ponad 40 tys. i jak narazi jedyna awaria dotyczyła świecy zapłonowej która nie dokręciłem do końca przy winianie(albo jakoś krzywo wkręciłem nie wiem, lub miała po prostu wadę fabryczną) i podczas jazdy mi ja wyrwała w połowie, a gwint został w środku, ale i w tedy nie było problemu dojechać na trzech cylindrach do mechanika, silnik pracował jak w maluchu :D Głupie nie dokręcenie kosztowało mnie na szczęście tylko 50 zł + nowa świeca zapłonowa.Największa wada tych auty to rdza przy nadkolach, ale się się w porę zareaguje to nie ma problemu. Jednym słowem solidny, dynamiczny a zarazem oszczędny samochód za nie wielka kasę. Najlepiej brać silniczek 1,5, jest bardzo dynamiczny ok 9s do 100 km/h, a spala niewiele więcej niż 1,3 .Problem to znaleźć zadbany egzemplarz, ale to dotyczy chyba wszystkich aut w tym wieku. Link Zgłoś
Gość: fytax Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 03:03 jak się bierze taksę z imprezy to raczej posiadanie samochodu nic tu nie wskóra. Samochód studentowi jest potrzebny jak poprawka. Link Zgłoś
1mississauga Re: TOP 10 | Auto dla studenta 30.08.11, 04:16 Proponuje komunikacje miejska dla studentow,bezpiecznie, bez stresow na drodze. Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.11, 07:43 a gdzie BMW e 36 ? Honda sie nie nadaje do zagazowania. Osobiście polecam fieste 1.1 lub 1.3 na łancuszku. Bez obsługowy, naprawy tanie. 35tys km zrobione i ani razu nie zawiódł w trasie. Warto jedynie wozić w schowku pasek klinowy (12zł) bo napędza on pompę wody i alternator. Link Zgłoś