Dodaj do ulubionych

TOP 10 | Auto dla studenta

• Gość: szperaczek Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.rev.masterkom.pl 17.09.11, 15:27
      ten golf ma gó... przyklejone do tylnego koła! A fuj!
    • Gość: gosc Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.centertel.pl 18.09.11, 11:37
      To studentów stać na auto ???

Ja pracuje na etacie i mnie nie stać na jego zakup nie mówiąc o utrzymaniu...

ale jeśli komuś mamusia płaci rachunki i gotuje obiadki to faktycznie może go być stać..
    • Gość: zet parts Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.11, 16:15
      nissan sunny n14 1,4 lpg , corsa b 1,4, mitsubishi colt 1,3 lub 1,5. wiele autek jest których brakuje w rankingu. ja zaczynałem od poloneza caro 1,5 LPG power :D
    • pawel1609 Re: TOP 10 | Auto dla studenta 22.09.11, 22:06
      powiem szczerze... ja od 7 miesięcy jeżdżę BMW 523i e39 z 1997 roku i nie wyobrażam sobie innego samochodu w przyszłości jak BMW. Sam sprowadziłem z Niemiec od prywatnego gościa i od razu mówię, żeby nie było głupich komentarzy - na samochód sam sobie zarobiłem po szkole, jednak chodzę jeszcze do technikum. Założyłem gazownię i samochód pali mi 12l gazu, także to i tak nie jest dużo tym bardziej, że po mieście. No i podstawowa rzecz to nie obawiam się nim jechać w trasę, wsiadam i na trasie jeszcze 240 pociśnie, osiągi na prawdę godne podziwu jak na motor 2.5l. Jak na razie wymieniłem tylko kompletny rozrząd, dwie tarcze hamulcowe przednie z klockami i łożysko. Także polecam bardzo BMW, ale tylko i wyłącznie oryginały, a nawet twój portfel nie będzie odczuwał, że masz samochód. Dodam jeszcze, iż nie jedna osoba się zaskoczy co taki samochód w dobrym stanie potrafi...
    • Gość: Att Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.versanet.de 23.11.11, 10:21
      Tylko seicento
    • Gość: fayah Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 18:36
      jestem studentem dziennym i jezdze stara bmka w benzynie, pali sporo, ale przynajmniej sie nie psuje, a pozatym ja kocham ;d (zakupilem i utrzymuje ja sam)
    • Gość: Kylo Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.homax.pl 29.11.11, 14:36
      Tja i obsrana tylnia lewa opona na zdjęciu Golfa III ...
    • Gość: felja Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.dyn.optonline.net 29.11.11, 14:46
      Honda civic i Toyota corolla- tego siem ludziska 3-majta ! to auta som bezkonkurencyjne na dzis ! w USA to som najpopularniejsze auta do tego dochodzi nissan altima ! a jak masz glebsza kieszen to masz 16 modeli hondy np.accord czy toyota camry czy nissan maxima to sa auta na forever and ever ! pozdro .
    • Gość: gość Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 17:11
      Ale wiocha te se samochody, ja mam koniec liceum i jezdze moją Toyotą Rav4 z 2005 z 2 litrowym dieselm, pali 7-8 litrów a w zimie nie ma drogi do niepokonania, zaspy na parkingu to nie problem automatyczny napęd AWD robi swoje. Toyota ma wartość rynkową jakieś 38 tyś. zł. A za 3 lata kupię sobie Alfa Romeo Giulietta z czarnym lakierem 1,4 turbo benzina czyż nie piękna ;) Ale Toyotę i tak sobie zostawię ma do niej sentyment no i można poszaleć w terenie pozdro.
    • Gość: beczkarz Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.limes.com.pl 25.06.12, 20:34
      mercedes-benz w123 2.4D-i koniec, amen. Jedyny słuszny samochód dla studenta, emeryta, czy kogokolwiek innego.
    • Gość: Gość Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.sileman.net.pl 02.09.12, 17:03
      Pozycja czwarta bardzo trafiona, jezdze calibra od 3 klasy technikum, czyli 2 lata, koszt jazdy na LPG-sekwencja = koszt jazdy Tico na PB przy silniku c20xe. No chyba ze ktos dopie... do konca obrotomierza to i do 18 wzrosnie:) Kupujcie male ciulstwa a potem same zawalidrogi, badz lezycie na boku przy pierwszym lepszym zakrecie( z powodu malej wagi). Żenada..
    • Gość: pawe7hww Re: TOP 10 | Auto dla studenta IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 20:50
      Zawsze lepsze mondeo 1.6 z lpg albo polonez w tej sytuaci dizel nie ma sensu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka