Gość: ARAFAT Re: Gdzie jest Andre ? IP: *.vx.pl 05.03.02, 01:37 Gra w turnieju wielkiego Szlema. ten Agasii... Link Zgłoś
Gość: 130rapid Lista Nieobecnych IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 11:19 A gdzie jest civic_vtec? Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lista Nieobecnych IP: *.telia.com 05.03.02, 11:23 Z civikiem urwal sie kontakt w grudniu.Czasami korespondowalismy.Niemam pojecia,moze jest juz znudzony ta zabawa.Pzdr.Michal P.S a PiotrTT, a MacMustang, Mirek sie czasami odzywa,Ralf tez a reszta jak pod ziemie.Guwno na kolkach jest w USA.Ot zycie leci. Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Lista Nieobecnych IP: 80.72.33.* 05.03.02, 13:19 Gość portalu: Michal napisał(a): > Guwno na kolkach jest w USA. Czyzby o mnie? Nigdzie nie wyjezdzalem :-0, chyba, ze jest cos, o czym nie wiem. Uzytkownik guwna na kolkach Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lista Nieobecnych IP: *.telia.com 05.03.02, 19:53 Czesc Jarku! Tzn ,ze drugi Jarek jest w USA,byl kiedys post od niego tu na naszym forum i myslalem ,ze to mowa o Tobie.Nigdy nie zapomne Ciebie wlasnie przez te nazwe Citroen guwno na kolkach.mam nadzieje ,ze sie nie obraziles.Jedn jeszcze chyba Twoj post dal mi do myslenia "Chlopaki zrzucta sie i na obwodnice" prawda ze to byl Twoj.Serdecznie Cie pozdrawiam Michal Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Lista Nieobecnych IP: 80.72.33.* 06.03.02, 08:45 Czolem Panie Michale! Troche problemow ze zdrowotnoscia u mnie bylo, potem z kolei provider sie wywrucil i trzeba bylo znalezc nowego, a poza tym dyskusje z "druidopodobnymi" jako do gustu mego nie pasujace, wiec suma sumarum troche niechceci we mnie bylo do wypowiedzi i udzielania sie w forum. Jak tam u Ciebie w Szwecji, bo u nas to juz wiosna chyba... Nawet nie wiesz, jak pieknie ptaki swierkaja w Twoi Komorowie. Pozdr goraca ;-) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lista Nieobecnych IP: *.telia.com 06.03.02, 11:10 Czesc Jarku! Dziekuje za odpowiedz.Mam rozumiec zes te g...na czterch kolkach skasowal.Dobrze zes wrocil do zdrowia.Unas tez wszystkie znaki na ziemi ina niebie powiadaja, ze zbliza sie duzymi krokami.W ostatnia niedziele jeszcze pojezdilem na naszej gorce na nartach,ale od dzisiaj leje jak z cebra.Duzo ptakow przylecialo.Czas niedlugo lozdz wyciagac i zaczac szilofowac pacykowac i pucowac.W tym roku pieniedzy to niebedzie w zwiazku z tym zadnych wakacji nie planujemy,bedziemy sie krecic po Sundzie.Akcje na gieldzie skoczyly do gory objaw ze zacznie sie gdzies dobre pranie w swiecie.Wam sie nie wiedzie ,ale tutaj tez nie lepiej.Wszyscy patrza na Wuja Sama jak tam sie kreci,cyfry ponoc dobre maja,ale niestety tutaj to przyjdzie za rok.Cieszymy sie ze chociaz gar jest pelny i cieplo.Serdecznie pozdrawiam Michal P.S nie tytuluj mnie pan ,odrazu czúje sie dziadkiem,zreszta tej formy tutaj sie nie uzywa od 35 lat. Du lub Ty okej. Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Lista Nieobecnych IP: 80.72.33.* 06.03.02, 13:05 Gość portalu: Michal napisał(a): > Czesc Jarku! > Dziekuje za odpowiedz.Mam rozumiec zes te g...na czterch kolkach > skasowal.Dobrze zes wrocil do zdrowia. Oj, opatrznie mnie rozumiesz. Z autem wszystko w porzadku, tylko u mnie podejrzewali stan przedzawalowy. Stanelo na nerwicy serca. :-( > P.S nie tytuluj mnie pan ,odrazu czúje sie dziadkiem,zreszta tej formy tutaj > sie nie uzywa od 35 lat. Du lub Ty okej. Wiem, ale ja tak wychowany... Moja rodzina z Nordrhein-Westfallen takze zawsze sie obrusza na to "Pan-Pani". Pozdr goraco PS. U nas dzisiaj 15 st.C i grzeje slonce. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Lista Nieobecnych IP: *.telia.com 07.03.02, 10:59 Czesc Jarek! Trzeba zwolnic obroty,mialem podobne objawy jak rozkrecalem interes w polowie lat 80-tych.Po ujeciu gazu wszytkie symptomy ustapily.Jest taka mala zasada w zyciu jak jestesmy z gorki tzn po 40-stce to okreslajmy sobie male zadanie do wykonania i zrobmy go i wtedy bedziemy zadowoleni z siebie.Jezeli bedziemy pedzic tym samym gazem co wczesniej musi dojsc do stanu przedzawalowego.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Lista Nieobecnych IP: 80.72.33.* 07.03.02, 16:57 czesc Michale!!! Masz racje, ale ja w zeszlym roku skonczylem dopiero trzydziestke. Pozdr Link Zgłoś
Gość: Arti O Jezu kochany!!! IP: *.teleaudio.com.pl 09.03.02, 11:00 Gość portalu: Jarek napisał(a): > czesc Michale!!! > Masz racje, ale ja w zeszlym roku skonczylem dopiero trzydziestke. > Co??? Skonczyłeś trzydziestke i podejrzewali u Ciebie stan przedzawałowy? O Boże, zaczynam sie bać, bo ja mam 32 i myślałem, że takie problemy mogą mnie dotyczyć ewentualnie za jakieś 20 lat! Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: O Jezu kochany!!! IP: *.pg.com 09.03.02, 12:48 Gość portalu: Arti napisał(a): > Co??? Skonczyłeś trzydziestke i podejrzewali u Ciebie stan przedzawałowy? O Boż > e, > zaczynam sie bać, bo ja mam 32 i myślałem, że takie problemy mogą mnie dotyczyć > ewentualnie za jakieś 20 lat! Tak Panie i Panowie, tak... Jak się tak będziemy 'samonapędzali' to niejedna/niejeden z nas szybko skończy 2m pod ziemią. Ja dziś np. jestem w pracy - sobota... :-( Co ciekawe - nie płacą mi za to, sam przyszedłem, bo uznałem, że trzeba... Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: Arti Re: O Jezu kochany!!! IP: *.teleaudio.com.pl 09.03.02, 13:25 Gość portalu: Niknejm napisał(a): >,> Tak Panie i Panowie, tak... Jak się tak będziemy 'samonapędzali' to > niejedna/niejeden z nas szybko skończy 2m pod ziemią. > > Ja dziś np. jestem w pracy - sobota... :-( Co ciekawe - nie płacą mi za to, sam > > przyszedłem, bo uznałem, że trzeba... > > Pozdrawiam, > Niknejm Ja też jestem, ale mnie płacą :) > Link Zgłoś
Gość: Jarek Do Arti i Nik'a IP: 80.72.33.* 11.03.02, 13:55 Alez Panowie to nie forum Zdrowie!!! Arti nie martw sie stanem przedzawalowym, koniec koncow stanelo u mnie na nerwicy serca. A propos takiej pracy Nik - u mnie nazywaja to "nienormowanym czasem pracy", no i oczywiscie zgodnie z regulaminem pracy nie moge liczyc na wynagrodzenie za ten ponadnormatywny czas (niektore stanowiska tak maja). Pozdrawiam goraco Link Zgłoś
Gość: Braził Re: Gdzie jest Andre ? IP: 213.25.84.* 07.03.02, 16:03 1,Poszedł na wcześniejszą emeryturę 2,Zabrali mu prawko za jazdę po pijaku 3,Rozkręca własny interes i nie ma czasu na pierdoły 4,Rozpieprzyła mu się fabia i teraz się wstydzi że kupił ten złom 5,Brak pomysłów na dalsze wychwalanie w/w KTO MA DALSZE POMYSŁY ? Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Gdzie jest Andre ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 18:19 Gość portalu: Braził napisał(a): > 1,Poszedł na wcześniejszą emeryturę > 2,Zabrali mu prawko za jazdę po pijaku > 3,Rozkręca własny interes i nie ma czasu na pierdoły > 4,Rozpieprzyła mu się fabia i teraz się wstydzi że kupił ten złom > 5,Brak pomysłów na dalsze wychwalanie w/w > > KTO MA DALSZE POMYSŁY ? > Pozdr. A moze sie oBraził ? ;) Link Zgłoś
Gość: zawodnik jak to gdzie, pod sklepem właśnie kończy jabczana. IP: *.ropczyce.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:04 Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Gdzie jest Andre ? IP: *.pcplus.com.pl 08.03.02, 01:36 Jestem jestem. Zmieniam pracę i z tego powodu nie udzielam się zbytnio. O fabii napiszę parę uwag za jakiś czas. PZDR p.s. Miło że o mnie pamiętacie. Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Gdzie jest Andre ? IP: *.pcplus.com.pl 09.03.02, 19:16 Wyregulowano mi klapę bagażnika i jest OK j/w klapka paliwa OK Zostało delikatne brzęczenie w tylnych prawych drzwiach ale słyszy to tylko moja żona bo tam jest jej ulubione miejsce. Z przodu siedzi PIES. PZDR. Link Zgłoś
Gość: Braził Re: Gdzie jest Andre ? IP: 213.25.84.* 26.03.02, 17:08 Gość portalu: Andre napisał(a): > Albo nie !! Napisz coś o Fabii POZDR Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Gdzie jest Andre ? IP: *.pcplus.com.pl 27.03.02, 01:01 Gość portalu: Braził napisał(a): > Gość portalu: Andre napisał(a): > > > Albo nie !! > > Napisz coś o Fabii > POZDR Przecież piszę , ale w innym wątku. PZDR. Link Zgłoś