Dodaj do ulubionych

Hyundai Coupe

IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 05.03.02, 03:34
Wiem ze czepiam sie tego tematu jak rzep psiego ogona, ale wydaje mi sie ze
jest to swietna alternatywa dla Celici, Eclipse itp.

Fajne review tego samochodu:
www.thecarconnection.com/index.asp?article=4602&sid=184&n=157

Predkosc max. tej najnoweszej zabawki Hyundai'a wynosi 22 km/h co powinno
wystarczyc na "gierkowke". Zuzycie paliwa jest dosc europejskie. Toczy sie na
17" felgach. Co wiecej potrzeba?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Hyundai Coupe IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 05.03.02, 03:35
      22 km/h mialo byc 220 km/h :)
    • Gość: Rafski Re: Hyundai Coupe IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 06:44
      Piękna bryka i 5 lat gwarancji tak jak Hyunday XG
      w Polsce cena pewnie podwojona ale to taki ******** kraj
    • Gość: Greg Re: Hyundai Coupe IP: *.pl 05.03.02, 07:57
      Samochodzik niczego sobie, ale jakos mi sie bardziej podoba ta wersja aktualna.
      Celica to straszna drozyzna. Jeszcze jakby Hyundai zrobil wersje Turbo z
      napedem na 4 kola... tylko zeby silnik i uklad napedowy kupili u kogos, a nie
      sami zrobili, bo bedzie straszna padaka.
      • Gość: Gordi Re: Hyundai Coupe IP: *.zigzag.pl 05.03.02, 17:08
        Prezentuje się niezle.Już poprzednia "coupeta"miała w sobie to coś.Hyundai
        zaczyna powoli robić niezłe samochody.Ten znaczek zacznie niedługo coś znaczyć
        (już pomiedzy hyundaiem i resztą "koreańskiej braci"jest przepaść, szczególnie
        pod względem jakości i silników).Santa Fe z Tiburonem(coupe)podbijają USA.W
        Europie wchodzą Terracan(duży terenowy,konkurent Land Cruisera)i odnowiona
        Sonata.Accent jest dalej,moim zdaniem,nieszczególny ale i tak Lanos czy Rio
        mogą się schować.W Europie(i powoli też w Polsce),jezdzić Hyundaiem to już nie
        wstyd.Ja jeszcze się do końca nie przekonałem(to w końcu koreańczyk,a dla mnie
        koreańczyk to wciąż mało solidne Deawoo)ale kto wie....
    • Gość: Jacek Re: Hyundai Coupe IP: 213.25.195.* 02.07.02, 11:15
      Bardzo proszę użytkowników coupe żeby mi jakoś zareklamowali to auto. Przyznam,
      że moja żona zachorowała na niego a ja jakoś nie mam przekonania. Jest bardzo
      ładny ale ciekawe jak z jakością. Co wiecie na temat dużych przebiegów i
      najczęstszych usterek? Dzięki za odpowiedź.
      • Gość: Marek Re: Hyundai Coupe IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 02.07.02, 12:48
        Znam temat tylko z opowiesci ludzi ktorzy maja Hyundaie. Generalnie jakosc jest
        jak amerykanskich samochodow - potrafia sie psuc drobiazgi, potrafia sie trafic
        nieudane egzemplarze. Ale generalnie wiekszosc ludzi jest zadowolona. Z tego co
        slysze to model 2004 Coupe ma miec mocniejszy silnik, bo wielu ludzi kupuje
        Eclipse zamiast niego.
    • Gość: mikis Re: Hyundai Coupe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.155.* 02.07.02, 15:37
      uwielbiam to auto, masz absolutną rację, bomba, bomba i jeszcze raz bomba!
      • Gość: Adam W. Re: Hyundai Coupe IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 03.07.02, 10:20
        Wczoraj na parkingu pod blokiem znajomych oglądałem sobie takiego - czerwonego.
        Naprawdę bardzo ładne , stylowe , rasowe coupe. I cena zachęcająca.
        Jakbym miał kupować coupe i miał środki finansowe to pewnie byłoby to coś
        takiego.
        PZDR>
        • Gość: Marek Re: Hyundai Coupe IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 03.07.02, 13:17
          U nas tez cena tego Hyundai'a jest o kilka tys. USD mniejsza od wszelkich
          porownywalnych pojazdow. Ale widuje sie je bardzo rzadko - ludzie preferuja
          Cellice i Eclipse - latwiej potem sprzedac a i utrata wartosci mniejsza.
          • Gość: AN Re: Hyundai Coupe IP: 207.239.29.* 03.07.02, 14:30
            I nie tylko. Znajomy mojego dobrego kolegi kupil sobie Tiburona dwa lata temu. W
            ciagu pierwszgo roku poszlo:
            - podosnik lewej szyby - trzy razy (za trzecim razem w serwisie powiedzieli
            mu ,ze chyba specjalnie je psuje)
            - radio dwa razy (po drugim razie zalozy wlasne lepsze)
            - regulacja fotela pasazera dwa razy (oparcie opadalo do maksymalnie odchylonej
            pozycji i zadna sila nie mogla go zmusic do utrzymania sie w pionie)
            - tarcze hamulcowe - zaraz po 1300 mil - po wielkiej awanturze - twierdzili, ze
            tarcze nie podlegaja garancji bo sa elementem ktory sie zuzywa.
            Po za tym auto jezdzi dobrze i generalnie jest z niego zadowolony. Od roku nic
            sie w nim nie psuje ale powiedzial, ze nastepnym razem kupi Mitsu Eclipse lub
            Acure RSX bo mniej traca na wartosci i jest je latwie odsprzedac.
            • Gość: AM Re: Hyundai Coupe IP: 207.239.29.* 03.07.02, 14:31
              Sortry nick powinien byc AM a nie AN (jeszcze nie mam rozdojenia osobowosci:-) )
              • algreg Re: Hyundai Coupe 03.07.02, 23:08
                Ludzie Wam się to to,podoba -moje wyrazy współczucia!!
                • Gość: robert Re: Hyundai Coupe IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 03.07.02, 23:45
                  Batmobil? Może być, tylko powinien kosztować tyle co Octavia. Wtedy może zona
                  by wzięła:))
    • Gość: Sławek Re: Hyundai Coupe IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 03.07.02, 23:56
      Bardzo ładne autko ale delikatnie przekombinowane.Wątpliwej urody przedni
      zderzak z festyniarskimi światełkami przeciwmgielnymi.Rażąco pomarańczowe
      kierunkowskazy w zintegrowanych przednich i tylnych światłach.Bezsensownie
      (przestarzale lub jak w duzych sedanach) umieszczona antena.Powinna być z tyłu
      na dachu lub wcale.Stosunkowo nudne wnętrze (po za wskaźnikiem momentu
      obrotowego!)
      Moim zdaniem to tyle wad ;-) reszta jest ok.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka