motoinfor Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS 22.09.11, 16:45 motoinfor.pl zapraszam do dodawania drobnych ogłoszeń na temat motoryzacji Za Darmo... Link Zgłoś
Gość: Tfuj fan Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.09.11, 17:54 Dzejsek, ty idz i zrob w koncu ta kupeee i przestan dreczyc moje uszy. Do wszystkich amatorow kwasnych sliwek w postaci motoryzacji amerykanskiej mejd in Balkan. Chcecie by facet publicznie popelnil sepuku, dlatego go podpuszczacie ? Link Zgłoś
Gość: dh1971 Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.subscribers.sferia.net 22.09.11, 18:09 Myslę że hyundai powinien, wzorem toyoty, nissana i hondy stworzyć nową, osobną markę - premium (tak jak lexus, infiniti, acura) i w ramach niej sprzedawać takie samochody jak genesis czy equus. Przepozycjonowywanie hyundaia na premium (widać że się tak już dzieje po cenach nowych modeli - coraz droższe) moim zdaniem się nie uda. Link Zgłoś
Gość: Krol Macius I Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.09.11, 18:18 No, no, widze ze niektore pryszczate w koncu zaczynaja qmac i z letka siem buntowac na polykany od lat bullszit sprzedawany im przez yebakow gawedziarzy. W koncu jak dlugo mozna byc gesia hodowana na watrobki. Zacznie sie robic ciekawie, czy to tylko gazy puszczone na wiatr? Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.dsl.bell.ca 22.09.11, 18:47 Wombat. Czy tylko kler był chytry i robił wszystkich w konia? Czy ja oczekuję państwa klerykalnego, czy też nie, nie ma to absolutnie znaczenia. W programie motoryzacyjnym powinno być więcej o motoryzacji, a nie polityki. Nie wiem, czy zauważyłeś czym się różni dziennikarstwo od propagand? . Dziennikarstwa już nie uświadczysz. Została tytlko propaganda bez żadnej moralności, czyli same miernoty. Pana Jacka zapytam, czy samo te przekręty kleru widział, czy może ktoś o tym opowiadał? Bo wiekowo to coś nie pasuje. Cóż, karawana jedzie, a psy szczekają. Link Zgłoś
Gość: cielak Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 20:36 popieram fana Citroena. Panie Jacku - warto trochę popracować nad sobą. Także przestałem słuchać audycji radiowych Link Zgłoś
Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.riz.pl 22.09.11, 20:41 A ja cenię sobie moją czarna podsufitkę :-), czarne msze :-) oraz luźne rozmowy w audycji motoryzacyjnej (taki artystyczny nieład); Z przekrętami, pazernością i hipokryzją kleru zetknęłam się nie raz, a o wspomnianym biznesie samochodowym było naprawdę głośno P.S. Owca i lama - wypas :o)! Link Zgłoś
Gość: monsieur Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 21:26 moim zdaniem ostatnia generacja audi a4 bez s-line wygląda wręcz ordynarnie ;) Link Zgłoś
Gość: Misiaczeq Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.0.fullrate.dk 22.09.11, 21:35 fan CItroena to sie nazywa konstruktywna krytyka :) Mam nadzieje, ze Jacek zrozumie i przemysli pewne aspekty zwiazane z prowadzeniem audycji w radiu. Co do kacika historycznego... jakos mnie specjalnie nie dziwi pazernosc duchownych. Szkoda jedynie, ze Jacek nie mial odwagi powiedziec w odcinku wprost: WARA KOSCIOLA OD PANSTWA!!! Link Zgłoś
Gość: gege Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: 94.75.118.* 22.09.11, 23:25 Mnie w audycjach radiowych razi relacja między panami prowadzącymi. Pan Sławek jest często w brzydki sposób upokarzany, sprowadzany do parteru, traktowany jak niegrzeczne dziecko. Być może nie jesteście zgranym duetem i trzeba by pomyśleć o rozłące. Link Zgłoś
Gość: yasko Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.dsl.teksavvy.com 23.09.11, 02:31 @wwx1 Dlaczego diody LED mają mrugać. Światła tylne nie potrzebują regulacji jasności świecenia więc nie widzę sensu stosować modulacji PWM? Link Zgłoś
1mississauga Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS 23.09.11, 06:38 Wybory ,wybory ,ale wypominanie ze jakis kaznodzieja(nie tylko katolicki) zarobkowal sprowadzajac auta jest bez sensu.Wystarczy okres mienia przesidlenczego z USA lub Kanady do 1995r(po 1995r zmiana przepisow ),wiadomo w 99% byla fikcja.Tez mozna ich ukrzyzowac. Ale czy znajdzie sie polityk czy jakas pismak ,ktory skrytykuje ten proceder emigrantow z przed lat,nie mysle.Sam to robilem ,wszystko bylo zgodnie z prawem.Prawo bylo chore ,jak ktos ruszyl glowa to zarobil kase.Wystarczy przypomniec sobie wysypywanie sprowadzonego zboza na tory przez sp. A Lepera. Tez ktos chcial zarobic kase na sprowadzeniu zboza kto???? @Wombat; zadaj sobie pytanie ,czy jakbys byl w podobnej sytuacji ,nie lyknol bys jakiegos kawalka tortu dla siebie.@ Misiaczeq; wole krytykowany kosciol katolicki ,niz inwazje Islamu w ojczyznie. Link Zgłoś
Gość: gb Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 10:32 Cieszę się, że Pan Jacek przypomniał jakie jest podejście KK do kasy. Ludzie, którzy powinni świecić pod każdym względem przykładem zawodzą na każdym kroku... pazerność, pedofilia, obłuda. Ja z nimi nie chcę mieć nic wspólnego coś w tym jest co napisał Fan Citroena myslalem, że tylko ja tak to postrzegam - mam zaburzony odbiór, bo żona przysłuchująć się tym audycjom w radiu pęka ze śmiechu ale bedę dalej słuchał pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: 89.174.65.* 23.09.11, 10:47 FAN CITROENA... racja święta.. merytorycznie Panowie się opuścili dramatycznie. Audycje są rwane, be zładu i składu. takie skakanie z kwiatka na kwiatek bez jakiejkolwiek myśli przewodniej... wystarczy słowo, dwa słowa i już temat jest inny i z zapowiadanych informacji nici... takie sobie bajdurzenie, tylko treści zaczyna brakować. A już kreowanie się na wolnomyślicieli motoryzacyjnych którzy za punkt honoru stawiają sobie krytykowanie (dawniejsze..."dokuczać importerom") jest mało konstruktywne i w niektórych przypadkach widać, że jest to jedynie efekt jakiejś "prywatnej" wojenki Pana Jacka... Niestety ale coraz częściej jak zaczynają "dyskusyje" własne po prostu przełączam. Link Zgłoś
Gość: olo Re: Motodziennik: Potężny Lexus LS IP: *.acn.waw.pl 23.09.11, 20:34 Panie Jacku polecam koszulki polo! w tych oberwańcach wygląda Pan fatalnie Link Zgłoś