Gość: han IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 12:04 i co na to zwolennicy szmelcvagenow?:)))) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: m Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.centertel.pl 26.09.11, 12:29 Jak kogoś nie stać na prawdziwego Volkswagena to kupuje Kia. Kia kojarzy mi się z Daewoo. Link Zgłoś
Gość: wr Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.unibaltic.pl 26.09.11, 14:08 VW kojarzy mi się z faszystami zajeżdżającymi na podwórko i rozstrzeliwującymi mieszkańców wiosek. Link Zgłoś
Gość: mario Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.piotrkow.pilicka.pl 26.09.11, 14:16 Konkurencja niech się boi, bo ma czego. Link Zgłoś
Gość: quad Re: Fabryka Kii pełną parą IP: 31.135.19.* 26.09.11, 14:23 A u nas w fiacie zwalniają... Link Zgłoś
Gość: A FSO Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 14:36 MIELIŚMY ZADĘCIE WIELKIE - ALE ZWIĄZKI Z FSO ZAŁATWIŁY SPRAWĘ. NIE RUSCY NIE INNE PRZECIWNOŚCI TYLKO ZWIĄŻKI ZAWODOWE A RACZEJ ICH ETATOWI DZIAŁACZE. SZKODA A MOŻNA BYŁO COŚ FAJNEGO PRODUKOWAĆ. Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.unibaltic.pl 26.09.11, 14:39 Przyjedź do Žilina. Do fabryki KIA. Link Zgłoś
Gość: m Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.centertel.pl 26.09.11, 16:14 wr Faszyzm? to było 80 lat temu kiedy cię dziecko na świecie nie było ;-) Mojego Volkswagena nie wyprodukowali faszyści więc bredzisz...a jego jakość jest 10 razy lepsza niż dzisiejszych francuzów i koreańców ;-) ...a polacy mają z koreańskimi autami Daewoo doświadczenia nie tak dawne ...10 lat temu a nie 80 ;-) Link Zgłoś
Gość: nie dla mas Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.man.tk-internet.pl 26.09.11, 16:28 a ja mam SOULa :) Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.cust-83.exponential-e.net 26.09.11, 16:43 Czy któryś z was chce się zetknąć z moim 16 letnim Land Rover Defender? Nie sądzę. Link Zgłoś
Gość: Clio III Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.pzu.pl 26.09.11, 16:44 KIA w takim kraju jak Polska nie ma sensu. Drogie - w porównaniu np. z Renault - części zamienne i bardzo okrojona gwarancji (7 lat to mit, bo jest zbyt wiele wyjątków) powodują, że jest to typowa jednorazówka; pojeżdzić przez 100 000 km i kupić nowy. Popularność VW w Polsce bierze się stad, że starsze modele mozna remontować w nieskończoność, korzystając z pomocy szwagra. Link Zgłoś
Gość: worek Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.szczecin.mm.pl 26.09.11, 16:47 @m W motoryzacji 10 lat to szmat czasu, więc porównanie dzisiejszej motoryzacji koreańskiej do tej sprzed 10 lat mija się z celem. Zresztą do dziś jeżdżą ludzie Lanosami i naprawdę chwalą sobie auta za ich nieawaryjność. Co do jakości marki VW nie chcę się wypowiadać, bo ja niestety mam złe doświadczenia. Link Zgłoś
Gość: dla mas Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.szczecin.mm.pl 26.09.11, 16:50 a kto ci każe korzystać z gwarancji przez 7 lat? To jest przywilej nie przymus. Części do Ceeda, I30 czy Vengi masz zatrzęsienie i w rozsądnej cenie i nie trzeba już czekać miesiącami na import z Korei. Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 17:03 m: Synki co bredzi. VW są robione z tych samych częsci kupowanych od poddostawców co Koreańskie i francuskie samochody. Zanim zaczniesz ujadać to zasięgnij opinii kogoś inteligentnego. A jakbym miał kupować coś od VW to na 100% byłaby to skoda w której są te same części co w VW a jest o wiele tańsza. Link Zgłoś
Gość: vac Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 17:20 np skrzynia biegów golfie jest identyczna jak w sportage (: tak samo turbina, tak samo wtryskiwacze boscha i pewno wszystkie fotele, kierownice z jednej fabryki wychodzą. Link Zgłoś
Gość: macka Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 17:23 hahahaeheahe na pewno szwagier naprawi rozpadający się po 60 tysiącach silnik 1.4 TSi i jego pochodne (: Link Zgłoś
Gość: asser Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.09.11, 17:43 Vieswagen Passtuch w sam raz dla buractwa. Tylko KIA Link Zgłoś
Gość: m Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.centertel.pl 26.09.11, 18:30 Gość: taka prawda Synku zanim zaczniesz szczekać jedno zdanie to pomyśl 10 razy i zapytaj taty czy to prawda a potem pisz ;-) Owszem, Skoda ma części od Volkswagena ale VW nie ma takich samych części od KIA i Renaulta ....( najwyżej sporadycznie) Link Zgłoś
Gość: m Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.centertel.pl 26.09.11, 18:32 Gość: taka prawda od Renaulta to ma części Dacia a nie VW...np. silnik 1,5 Diesla jest ten sam... Link Zgłoś
Gość: czotry Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.09.11, 18:43 Zwolennicy szmelcwagenów tradycyjnie zaczną się podszywać pod użytkowników koreańców i twierdzić, że wszystko im się psuje. Link Zgłoś
Gość: han Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 20:29 A co tu pisac?O ile grupa Vw w ub.roku zwiekszyla produkcje a o ile koncern Hyundaia?Przy tej dynamice szmelcwageny wyprzedzi w pare lat!!!!!!!!!!!!!!:)) Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.nplay.net.pl 26.09.11, 20:35 zwolennicy VW Seata i Audi pytają się jak tam wasze sprzęgła w Kia Ceed ?? :) :) Link Zgłoś
Gość: cotton Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.09.11, 20:48 Sprzęgła? Na pewno lepiej niż wasze silniki TSI -> www.auto-swiat.pl/1-silnik-14-tsi-kusi-osiagami-ale-grozi-powaznymi-awariami Link Zgłoś
desperato Re: Fabryka Kii pełną parą 26.09.11, 20:58 mądrale, wsiądźcie do kia i do tiguana i dopiero piszcie. Siedziałem w tej zasran*** kia. Szkoda pisać. nie ma co porównywać. ci których nie stać na vw niech sobie dalej piszą te zakompleksione i głupie komentarze. pełno debili tu pisze. A silnik 2.o0 TSI ? Po kiego przytaczasz nieudany 1.4 ? Kupuje się pewniaka 2.0 TSi. Te koreańce, to mogą kupować tylko zakompleksieni j.w. A potem jak się coś wysra, to nawet słowa nie wypiszą. Link Zgłoś
Gość: han Re: Fabryka Kii pełną parą IP: *.play-internet.pl 26.09.11, 21:17 desperato>>>>>>>>>Jasne(to trzymajac sie artykulu wyzej)wg.ciebie pare milionow klientow ktorzy kupili w ostatnim roku Kia(i znacznie wiecej Hyundai)to zakompleksieni popaprance?:) Grupa Vwagena grzeszkow technicznych ma mase.Akurat kilkanascie z nich w ten wekend opisano na PRZYSPIESZENIE.PL. Warto poczytac...fani szmelcwagenow:))) Link Zgłoś