Dodaj do ulubionych

Jenson Button sprzedaje Forda GT

IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 16:32
Te radyjko mnie powaliło
Obserwuj wątek
    • Gość: f10 Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.evot.org 28.09.11, 17:02
      Tia... doklejona navi i "alpajn delfinek" rządzi :)
    • Gość: Blob Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 18:56
      Ach te pseudoaluminiowe(?) osłony nawiewu wprost z fiesty - cudowne.
    • Gość: asd Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.11, 19:07
      @Blob
      Nie ośmieszaj się. Idz i sprawdź czy faktycznie to imitacja zanim napiszesz.
    • Gość: epi78 Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 19:53
      Ten sprzęt ma najcudowniejszy dźwięk silnika jaki w życiu słyszałem... no może ax aequo z carrerą GT i kirkham cobra :)
    • Gość: Blob Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.11, 20:22
      @asd może i aluminiowe, jednakowoż wyglądają żenująco jak na tej klasy samochód nie sądzisz?
    • Gość: gość Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 21:09
      I poduszka pasażera jakby wywalona
    • Gość: hasło Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 23:18
      a aston miał przyciski od otwierania szyb od focusa, i co z tego gimnazjaliści?

najpiękniejsze auto sportowe ostatnich 20 lat, a te dyskusje o radiu...

Radia to on w ogóle nie powinien mieć, żeby kierowca delektował się tylko dźwiękiem silnika. Jeszcze Button zatęskni za GT.
    • Gość: xyz* Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.11, 00:27
      Widziałem identyczne radio u któregoś ze znajomych :D Auto jest bajeczne, chyba nawet najfajniejsze auto z USA, ponad Viperem I Corvette.
    • Gość: asd Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: 195.33.27.* 29.09.11, 05:20
      @Blob
      Nie, nie sądze tak.
    • 1mississauga Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT 29.09.11, 06:47
      Zapewne malo kto widzial te auto na zywo,wyglada zajebiscie.Mialem okazje zobaczyc nowy model GT kilka razy na drodze publicznej.Ceny za uzywane auto , rosna tak jak stare wino.
    • Gość: f1 Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 14:52
      Button dostał na własność Brawna 01 od Rossa Brawna za tytuł w 2009 więc po co mu jakiś cywilny Fordzik?
    • Gość: pr Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 14:52
      Faktycznie radio i nawigacja jak u mnie :)
    • Gość: x Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 15:02
      Fajny wozik ale przy Carrerze GT to on brzmi jak truposz TDI bez oleju
    • 1mississauga Re: Jenson Button sprzedaje Forda GT 30.09.11, 07:22
      Ostatnnie trzy wypowiedzi -Gimnazjalisci-Chlopcy troche skromnosci nie widziales ,to nie pie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka