Gość: szok IP: *.sikornik.net 11.11.11, 18:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: achird Evoque dla modnego szejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 18:33 Niestety ten Evoque wygląda gorzej od oryginału.. Zgoda, wersja 2-drzwiowa Evoque wygląda jakby miała pasować do torebki pani Beckham, ale już ta z kompletem drzwi i szczególnie z jakimś ciemnym lakierem (np. niebieskim) wygląda bardzo dobrze, dużo lepiej niż ta przeróbka. Link Zgłoś
Gość: Ralf Evoque dla modnego szejka IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 22:45 Ja mam odmienne zdanie. Wersja od Stratech`a jest świetna. Wystarczy sobie wyobrazić takie bajeranckie auto w jakimś nudnym polskim mieście przemykajace pośród nudnych golfów, czy fiatów i jestem przekonany że nie byłoby osoby która by się nie obejrzała z zazdrością za tym autem. Link Zgłoś
samiec_alfa_romeo Evoque dla modnego szejka 11.11.11, 23:13 Coś, co będzie kosztować równowartość ok. 400 tys. zł ma pod maską 2 litry? Link Zgłoś
Gość: 3345 Evoque dla modnego szejka IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.11.11, 23:46 oj szybko ten pakiet wzmacniajacy bo te 240 km rozpedzi takiego kloca w10 sek do 100 a to smiech na sali Link Zgłoś
adomas Evoque dla modnego szejka 12.11.11, 01:20 Evoque z tym silnikiem ma 7.1 do setki, bo jest zbudowany z lekkich materiałów Link Zgłoś
Gość: achird Evoque dla modnego szejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 09:23 Poza tym to jest też jednak dobra terenówka, a zmniejszenie prześwitu ograniczy możliwości tego samochodu co przynajmniej dla mnie jest dyskwalifikujące. Pewnie, że zwróciłby uwagę w jakimś zwykłym polskim mieście, ale tak samo jak każdy inny samochód za te pieniądze. No i na zachodzie też jest pełno nudnych samochodów tak samo jak u nas. Link Zgłoś
Gość: Fürher Evoque dla modnego szejka IP: *.versanet.de 12.11.11, 17:12 dobry dla swiniopasa . Link Zgłoś
Gość: punto kropka Evoque dla modnego szejka IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.11, 19:29 W kazdym razie evo jest lepszy od kazdego niemieckiego suva bo i radzi sobie w terenie. Link Zgłoś
Gość: punto kropa Evoque dla modnego szejka IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.11, 19:33 evoque mialem na mysli ale w sumie evo tez jest lepszy bo ma wiecej ooleju w glwicach :) Link Zgłoś
Gość: Smart Evoque dla modnego szejka IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.11, 06:54 Modny szejk to jeździ limitowanym Bugatti Veyronem a nie jakimś chińskim Range Roverem ;-) Ostatnio VW pokazał 3 nowe limitowane wersje Veyrona z cenami od. 1,5 mln euro Link Zgłoś