Dodaj do ulubionych

Jaguar XKR-S Convertible

IP: *.aster.pl 16.11.11, 15:10
Widac, ze azjatyccy wlasciciele Jaguara rozwijaja marke we wlasciwym kierunku. Piekny samochod i wspaniale osiagi. Niemal 300km/h z otwartm dachem to czyste szalenstwo, lecz na pewno ktos sprobuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: RZZ Re: Jaguar XKR-S Convertible IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 15:50
      Ostatnio jak naprawiałem mojego Discovery III to dali mi do przetestowania XF na tydzień. Jazda po mieście męcząca. Strasznie wysoko podłokietnik i wielkie gabaryty limuzyny. Auto stworzone, żeby siąść jak w zapadzistym fotelu, oprzeć wysoko ramię i jechać w podróż... ,gdzieś na zachód, gdzie są drogi. Jaguary ogólnie fajne auta. Ten XF co testowałem V8 385KM, kolor Frost Blue ..przepiękny
    • smrodek71 Re: Jaguar XKR-S Convertible 16.11.11, 16:47
      w białym kolorze i z tymi wszystkimi wlotami wygląda jak E36 projekt chiphopowców z bloku....

w normalnej wersji - bardzo ładny samochód, jak prawie każdy "dzag"
    • Gość: dorado Re: Jaguar XKR-S Convertible IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.11, 19:03
      Moim zdaniem ten Jag to jeden z najładniejszych cabrio, choć niekoniecznie -S- zwykłe XKR wygląda moim zdaniem lepiej.
    • Gość: Disputoff Re: Jaguar XKR-S Convertible IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 19:13
      Najładniejszy XKR jest od Ardena

images.thecarconnection.com/med/arden-2010-jaguar-xkr-convertible_100226336_m.jpg
    • Gość: addam44 Re: Jaguar XKR-S Convertible IP: *.play-internet.pl 16.11.11, 22:30
      bo jaguary sa chyba lepsze niz opinie o nich.
    • Gość: anoszka Re: Jaguar XKR-S Convertible IP: *.play-internet.pl 17.11.11, 10:52
      Panie Sińczuk. Co mnie obchodzą ceny tego auta w Wielkiej Brytanii? 103 tys. funtów to jakieś 530 tys. zł. W Polsce na pewno tyle nie będzie kosztował skoro za wersję coupe liczą sobie ponad 600 tys. zł. Leń z Pana i tyle. Nie chce się panu sprawdzić polskich cen, panie "redaktorze". Kpina.
    • Gość: WW Re: Jaguar XKR-S Convertible IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 11:09
      Cena +600 000 PLN, a miękki dach.

Egzotyczny ptak nasra i cały dach trzeba wymieniać..
    • red_moto Re: Jaguar XKR-S Convertible 17.11.11, 13:03
      @anoszka: napisałem o cenach, jakie podaje producent. specjalnie nie podawałem prostego przeliczenia na złotówki, bo - jak Pan sam zauważył - nie ma to najmniejszego sensu. jeśli w jakiś magiczny sposób poznał Pan polskie ceny auta, proszę je tu podać. resztę Pańskiego komentarza... pozostawię bez komentarza.
      Pozdrawiam,
      Bartosz Sińczuk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka