Dodaj do ulubionych

Hyundai Veloster | Test wideo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 12:58
Ten samochód to jakieś nieporozumienie, przy takim silniku powinien kosztować 15tys. mniej żeby ktoś się tym zainteresował
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.centertel.pl 17.11.11, 13:03
      Nowe auta się nie sprzedają....
      Nowego auta się nie opłaca kupować bo traci 50% wartości w 3 lata !

wyborcza.biz/Firma/1,101618,10656714,W_polskiej_motoryzacji_kryzys_jak_w_zadluzonych_panstwach.html
    • Gość: sss Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 14:26
      Koszmar, jakaś tandetna stylistycznie i ograniczona użytkowo wydmuszka z Korei z silnikiem 1.6 za pieniądze z których 25.000 jest wyciąganiem łapy producenta na bezczelnego i szukaniem łosia na wabik którym jest tylko kilka karykaturalnie pogietych blach... żenada
    • Gość: PZ Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 15:17
      @sss
      jeździsz Golfem, Passatem czy BMW 3 E36?
    • Gość: Sy Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.jmdi.pl 17.11.11, 15:21
      "pojeżdżawek" ??? wstyd...
    • Gość: jaca Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: 91.194.107.* 17.11.11, 15:23
      @sss a ty czym jezdzisz? pewnie jaguarem kombi z dizlem...
    • Gość: m Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.centertel.pl 17.11.11, 15:36
      @PZ @jaca

Lepszy Golf i Jaguar niż ta wydmuszka za kosmiczną cenę - haracz ;-)
    • Gość: 84 Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.138.163.65.bredband.oister.dk 23.11.11, 21:51
      85tys pffff ciezko bylo wypoiwedziec ehheeh 2/10 :))
    • Gość: jaro Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.e-wro.net.pl 26.11.11, 13:03
      Niegłupie auto, ale co tu dużo mówić... za drogie. Myślę, że bez wahania kupiłbym scirocco, nawet za 10 tys więcej. Jednak lepiej się prezentuje, ma żwawszy silnik no i jest od producenta, który ma lepszą renomę, co by nie mówić. Chociaż generalnie za te pieniądze nie kupiłbym żadnego :).

pozdrawiam
    • Gość: stanczyk Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.11, 15:55
      podoba mi sie komentarz @sss ...

Kijanki sie już wyrobiły dzieki podkupionemu z europy designerowi , a Hultaje chociaż ewolujuą nadal noszą stygmat "koślawego logo" ... :)

Co za baran kupowałby tego Hultaja (..czy jak zawsze mawiano Golfa) skoro jest Scirocco... ?!? :)
    • robur.zabojca.kur Re: Hyundai Veloster | Test wideo 27.11.11, 09:14
      Na żywo (tak, widziałem taki egzemplarz, więc jednak ktoś Velostera kupuje) auto ma zdecydowanie ciekawszą i odważniejszą linię od Scirocco. Brakuje tylko mocniejszego silnika, ale zdaję się, że już niedługo...
    • marrcel Re: Hyundai Veloster | Test wideo 10.12.11, 01:16
      No zuchwały ten Hunday. Gdyby kazano mi wybierać, zdecydowałbym się na Scirocco. Za wcześnie na tak wysoką cenę. Musi być silny argument, żeby zdecydować się na Hundaya.

No i jeszcze jedna rzecz. Nie wiem jak to wytłumaczyć... ale logo jakoś mnie blokuje.
      Nawet gdyby Hunday okazał się rewelacyjny, musiałbym długo się łamać, żeby zaakceptować ten znaczek na grillu...
    • Gość: Gosc Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 22:36
      Co za gowno, swieci tandetnym designem, a osiagi ma na poziomie autokaru, co najwyzej kazdego kompakta 1.6 sprzed 10 lat,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka