Gość: okb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:17 Przód to jakas tragedia.. lampy wyglądają jakby je pożyczyli od fiata, dużo gorzej wygląda od poprzednika.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
dd1987 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 20:33 a mi sie podoba, taki lagodny wyglad. Agresywnie to ma wygladac 911. Boxster to ma byc auto dla młodzieży z wyższej klasy średniej z Niemczech czy USA a nie wyscigowców. Oczywiscie nasze realia są takie ze jak ktos ma 5 letniego passata to juz jest szlachta A jak córce się kupuje nowe polo na pierwsze auto to istne szalenstwo. U nas porsche to jezdza tylko ci co albo nakradli sie po upadku komuny albo sprowadzili za odry po powodzi i gradobiciu Link Zgłoś
Gość: MM Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.szczecin.mm.pl 12.01.12, 20:35 Przód jest po prostu piękny... lampy wyglądają jak w dobrze przemyślanym samochodzie, dużo lepiej wygląda od poprzednika. Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.centertel.pl 12.01.12, 20:36 dlatego że tyle się u nas zarabia Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.centertel.pl 12.01.12, 20:37 to malo kogo stać na nowe porsche Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:37 wygląda jak Fiat Link Zgłoś
Gość: Pan Tadeusz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:03 @dd1987 - Widzę że lubisz się wyśmiewać z Polaków, śmieszy Cię to że są bogatsze od nas narody i to że statystycznie mogą one sobie pozwolić na nowsze i lepsze samochody? Bardzo jestem ciekaw czy ty "szlachcicu" jeździsz... Leje na takich jak Ty... Co do Boxtera to stracił charakterystyczne dla Porsche lampy, szkoda bo według mnie wyglądał lepiej... Link Zgłoś
dd1987 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:09 @Pan Tadeusz dd1987 "Oczywiście nasze realia są takie " Czy pisałem "nasze realia" czy "wasze realia" ze masz do mnie pretensje? Czytaj dokładnie a potem dopiero rzucaj sie na ludzi Link Zgłoś
fragles102 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:25 NISSAN 370Z miażdży tą padline , jest większy lepiej wykonany i mocniejszy , poza tym prezentuje wyższy poziom klasowy Link Zgłoś
Gość: Pan Tadeusz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:39 @dd1987 - przeczytałem dokładnie i nie sugerowałem że nie jesteś Polakiem, napisałem że drwisz z Polskiej rzeczywistości... Ja osobiście nie znam nikogo kto by posiadał 5letniego Passata (czy też porównywalne auto) i puszył się z tego powodu... Nie uważam też aby Polacy byli napuszonym narodem o nacjonalistycznych zapędach jak to insynuujesz, wręcz przeciwnie sądzę że Polacy żyją w cieniu swych narodowych kompleksów wykreowanych przez mass media i te pozostałe jeszcze po komunie, co pięknie widać w naszych kontaktach z Rosją... Link Zgłoś
Gość: ten z 10 tysiąca Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:56 K.u.rwa od 20 lat klepią ten sam design - zero pomysłu na porsze gotowe wkroczyć w następny wiek... Że niby to ikona stylu ... byle toyota prius ma więcej zaawansowanej technologii w sobie niż te pierdzące silniki z bawarii w nieśmiertelnej obudowie z lat 80-tych.... Kierowca takiego cuda powinien się wyposażyć w centertela wielkości cegły i scyzoryk z pewex-u ... Link Zgłoś
dereks Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:59 @fragles102 czyli @m żarty się ciebie trzymają :) Link Zgłoś
gostek_gostek Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:03 Ile ludzi tyle opinii. Ale według mnie własnie w końcu nie jest nudny. Wygląda rasowo a jednocześnie elegancko. Po brzydkim jak noc SUV ładne auto. Porsche wraca do gry:) Myślę, że ten model może być najlepszym boxterem jakie zrobili. To może być hit sprzedaży. Wspomnicie moje słowa:) Link Zgłoś
dereks Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:04 @Pan Tadeusz zgadzam się, że uważamy Rosjan ze gorszych i uwielbiamy się wywyższać i dowartościowywać w porównaniu z ruskimi, ale każdy naród ma taki wg niego gorszy z którego się wyśmiewa... tylko w Monaco pytają dlaczego Polacy nie lubią do nich przyjeżdzać na wakacje bo Rosjanie uwielbiają :) Link Zgłoś
dd1987 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:06 @Pan Tadeusz To musieslismy sie nie zrozumiec bo nie krytykowalem Polakow tylko sytuacje w kraju do jakiej ci zlodzieje z roznych rzadow doprowadzili I nie sadze ze jestesmy napuszonym narodem o nacjonalistycznych zapędach Co do auta to mi sie podoba i żałuję ze my nie mamy choc jednej duzej firmy motoryzacyjnej choćby by z segmentu ekonomicznego Link Zgłoś
samiec_alfa_romeo Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:50 @gigi: Fiat robi bardzo ładne samochody więc to komplement dla Porsche. Link Zgłoś
Gość: paulie Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: 77.109.118.* 13.01.12, 00:17 No i w końcu Boxster nie będzie wyglądał jak substytut 911! Linie Ferrari, mnie się podoba Link Zgłoś
przezioom Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 01:26 @dd1987 "To musieslismy sie nie zrozumiec bo nie krytykowalem Polakow tylko sytuacje w kraju do jakiej ci zlodzieje z roznych rzadow doprowadzili I nie sadze ze jestesmy napuszonym narodem o nacjonalistycznych zapędach" Ostatni raz, kiedy Polska była w miarę zamożnym (w porównaniu z innymi) krajem, to był chyba XVI wiek. Wtedy też się nie jeździło Porsche po Polsce. Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.e-wro.net.pl 13.01.12, 01:58 Bardzo ładne auto.Nie jest rewolucyjne, ale ewolucja jest widoczna (nie to co w audi). Przód i tył wyglądają świetnie. Linia auta tez bardzo dopracowana. Wydaje się, że całe auto jest super dopracowane. :) Link Zgłoś
1mississauga Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 05:33 Ladne auto ,jak cena w podstawowym modelu bedzie oscylowac w granicach 55 tys $CND zapewewne znajdzie sie duzo chetnych. Link Zgłoś
puch4cz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 06:03 @fragles102 zbyt madry to ty nie jestes, sam napisales ze samochody sa innej klasy, wiec po co je porownujesz? Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 07:25 fajna fura tylko te lampiony są badziewne Link Zgłoś
Gość: T Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.12, 08:00 To nie tojleta zeby kazdy nowy model mial zupelnie nowa linie stylistyczna tylko dlatego ,ze nigdy nie zrobili takiej ktora byla by chociaz "w porzadku". Link Zgłoś