Dodaj do ulubionych

Nowa odsłona Porsche Boxstera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:17
Przód to jakas tragedia.. lampy wyglądają jakby je pożyczyli od fiata, dużo gorzej wygląda od poprzednika..
Obserwuj wątek
    • dd1987 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 20:33
      a mi sie podoba, taki lagodny wyglad. Agresywnie to ma wygladac 911. Boxster to ma byc auto dla młodzieży z wyższej klasy średniej z Niemczech czy USA a nie wyscigowców. Oczywiscie nasze realia są takie ze jak ktos ma 5 letniego passata to juz jest szlachta A jak córce się kupuje nowe polo na pierwsze auto to istne szalenstwo. U nas porsche to jezdza tylko ci co albo nakradli sie po upadku komuny albo sprowadzili za odry po powodzi i gradobiciu
    • Gość: MM Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.szczecin.mm.pl 12.01.12, 20:35
      Przód jest po prostu piękny... lampy wyglądają jak w dobrze przemyślanym samochodzie, dużo lepiej wygląda od poprzednika.
    • Gość: ..... Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.centertel.pl 12.01.12, 20:36
      dlatego że tyle się u nas zarabia
    • Gość: ..... Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.centertel.pl 12.01.12, 20:37
      to malo kogo stać na nowe porsche
    • Gość: gigi Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 20:37
      wygląda jak Fiat
    • Gość: Pan Tadeusz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:03
      @dd1987 - Widzę że lubisz się wyśmiewać z Polaków, śmieszy Cię to że są bogatsze od nas narody i to że statystycznie mogą one sobie pozwolić na nowsze i lepsze samochody? Bardzo jestem ciekaw czy ty "szlachcicu" jeździsz... Leje na takich jak Ty...

Co do Boxtera to stracił charakterystyczne dla Porsche lampy, szkoda bo według mnie wyglądał lepiej...
    • dd1987 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:09
      @Pan Tadeusz

dd1987
      "Oczywiście nasze realia są takie "

Czy pisałem "nasze realia" czy "wasze realia" ze masz do mnie pretensje? Czytaj dokładnie a potem dopiero rzucaj sie na ludzi
    • baza02 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:20
      Toyota MR2 :-)
    • fragles102 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:25
      NISSAN 370Z miażdży tą padline , jest większy lepiej wykonany i mocniejszy , poza tym prezentuje wyższy poziom klasowy
    • Gość: Pan Tadeusz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:39
      @dd1987 - przeczytałem dokładnie i nie sugerowałem że nie jesteś Polakiem, napisałem że drwisz z Polskiej rzeczywistości... Ja osobiście nie znam nikogo kto by posiadał 5letniego Passata (czy też porównywalne auto) i puszył się z tego powodu...
      Nie uważam też aby Polacy byli napuszonym narodem o nacjonalistycznych zapędach jak to insynuujesz, wręcz przeciwnie sądzę że Polacy żyją w cieniu swych narodowych kompleksów wykreowanych przez mass media i te pozostałe jeszcze po komunie, co pięknie widać w naszych kontaktach z Rosją...
    • Gość: ten z 10 tysiąca Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 21:56
      K.u.rwa od 20 lat klepią ten sam design - zero pomysłu na porsze gotowe wkroczyć w następny wiek... Że niby to ikona stylu ... byle toyota prius ma więcej zaawansowanej technologii w sobie niż te pierdzące silniki z bawarii w nieśmiertelnej obudowie z lat 80-tych.... Kierowca takiego cuda powinien się wyposażyć w centertela wielkości cegły i scyzoryk z pewex-u ...

• dereks Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 21:59
      @fragles102 czyli @m

żarty się ciebie trzymają :)
    • gostek_gostek Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:03
      Ile ludzi tyle opinii. Ale według mnie własnie w końcu nie jest nudny. Wygląda rasowo a jednocześnie elegancko. Po brzydkim jak noc SUV ładne auto. Porsche wraca do gry:) Myślę, że ten model może być najlepszym boxterem jakie zrobili. To może być hit sprzedaży. Wspomnicie moje słowa:)
    • dereks Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:04
      @Pan Tadeusz

zgadzam się, że uważamy Rosjan ze gorszych i uwielbiamy się wywyższać i dowartościowywać w porównaniu z ruskimi, ale każdy naród ma taki wg niego gorszy z którego się wyśmiewa...
      tylko w Monaco pytają dlaczego Polacy nie lubią do nich przyjeżdzać na wakacje bo Rosjanie uwielbiają :)
    • dd1987 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:06
      @Pan Tadeusz
      To musieslismy sie nie zrozumiec bo nie krytykowalem Polakow tylko sytuacje w kraju do jakiej ci zlodzieje z roznych rzadow doprowadzili I nie sadze ze jestesmy napuszonym narodem o nacjonalistycznych zapędach

Co do auta to mi sie podoba i żałuję ze my nie mamy choc jednej duzej firmy motoryzacyjnej choćby by z segmentu ekonomicznego
    • samiec_alfa_romeo Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 12.01.12, 22:50
      @gigi:
      Fiat robi bardzo ładne samochody więc to komplement dla Porsche.
    • Gość: paulie Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: 77.109.118.* 13.01.12, 00:17
      No i w końcu Boxster nie będzie wyglądał jak substytut 911! Linie Ferrari, mnie się podoba
    • przezioom Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 01:26
      @dd1987

"To musieslismy sie nie zrozumiec bo nie krytykowalem Polakow tylko sytuacje w kraju do jakiej ci zlodzieje z roznych rzadow doprowadzili I nie sadze ze jestesmy napuszonym narodem o nacjonalistycznych zapędach"

Ostatni raz, kiedy Polska była w miarę zamożnym (w porównaniu z innymi) krajem, to był chyba XVI wiek. Wtedy też się nie jeździło Porsche po Polsce.
    • Gość: jaro Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.e-wro.net.pl 13.01.12, 01:58
      Bardzo ładne auto.Nie jest rewolucyjne, ale ewolucja jest widoczna (nie to co w audi). Przód i tył wyglądają świetnie. Linia auta tez bardzo dopracowana. Wydaje się, że całe auto jest super dopracowane. :)
    • 1mississauga Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 05:33
      Ladne auto ,jak cena w podstawowym modelu bedzie oscylowac w granicach 55 tys $CND zapewewne znajdzie sie duzo chetnych.
    • puch4cz Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 06:03
      @fragles102

zbyt madry to ty nie jestes, sam napisales ze samochody sa innej klasy, wiec po co je porownujesz?
    • Gość: wiki Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 07:25
      fajna fura tylko te lampiony są badziewne
    • Gość: T Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.12, 08:00
      To nie tojleta zeby kazdy nowy model mial zupelnie nowa linie stylistyczna tylko dlatego ,ze nigdy nie zrobili takiej ktora byla by chociaz "w porzadku".
    • fragles102 Re: Nowa odsłona Porsche Boxstera 13.01.12, 08:34
      NISSAN 370Z RZĄDZI hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka