Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Promocje z Włoch

24.02.12, 08:29
Z tymi amg święta racja tylko marzy mi się żeby nim jeździć a nie patrzyć jak stoi w garażu bo cena paliwa jest taka że mam ochotę przesiąść się na rower :(
Obserwuj wątek
    • Gość: BARBARZYŃCA Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 09:48
      Ciekawe auto tygodnia, z tych 'dostępniejszych dla szarego człowieka wersji AMG' to E50 i E55 AMG. Ceny są dość przystępne. Na kolejny samochód tygodnia proponuję Audi S8 (D2), BRABUS E V12 (silnik o poj. 7.3 litra).
    • americanmoto Re: Motodziennik: Promocje z Włoch 24.02.12, 10:13
      Jeśli V8 to tylko Cadillac albo Jaguar ale w żadnym przypadku jakiś niemiec, choć ten mercedes nie jest jakiś szczególnie brzydki to owiele bardziej wolałbym S-type z silnikiem 4,0 albo 4,2 V8 albo seville z 4,6 V8.
    • Gość: m Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 10:18
      Zarabiam 1500 zł i przez 10 lat uzbierałem tylko 50 tys, dlatego nie stać mnie na nowy porządny samochód. Aby zrekompensować sobie straty moralne będę trollował na forum moto.pl aby wkurzyć ludzi których na nówkę stać.

Nie potrafię zrozumieć, że wszystko traci na wartości i akurat auto to nie jest dobry przykład ponieważ samochód traci mało na wartości (50% przez 4 lata to jest mało bo większość 4letnich rzeczy nadaje się na śmietnik a nie na sprzedaż). Nie mogę sobie pozwolić na utratę wartości ale powkurzam ludzi na forum którzy chcą rzetelnie podyskutować ale zamiast tego będą się użerać z takim biednym żałosnym trolem jak ja!

Ludzie nie kupujcie nowych samochodów, niech Polska dalej będzie śmietnikiem Europy! Nowego samochodu nie opłaca się kópowac bo traci 50% wartości w 3-4 lata hehe :D Nieważne czy chcecie przeznaczyć na kupno 50, 100 czy 200 tys - lepiej kkupić używane hehe ;)
    • Gość: jacek Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 10:32
      A co z aferą z umierającymi na amen akumulatorami Tesli? Na tym tle Volt wygląda dużo bardziej sensownie.
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 11:22
      Ha ! We Włoszech już sie dobieraja do d...y cwaniakom i nowobogactwu .. :)
      ...
      3,2 / 3,6 AMG ?!? ... tylko V8 AMG - pali (gumę też) jak Muscle i brzmi jak Muscle ...

...
      Ehhh ... I kiedy będą te "śpiochy" , bo się lud niecierpliwi .. :)
      Albo inny chwytliwy temat : "Slow Car Fast vs Fast Car Slow" ... ("słabe" auta prowadzone szybko ... )
      Ranking niezbyt mocarnych aut , którymi "miota jak szatan" po dociśnięciu pedału ...
    • Gość: fdfdfd Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.12, 11:35
      @wirecki: człowieku adblock do przeglądarki i nie masz żadnych reklam :) przez 5 min zastawiałem o co chodzi twoim komentarzu zapomniałem że niektórzy jeszcze mają reklamy w sieci... o zgrozo
    • Gość: Ass Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.static.tkt-net.pl 24.02.12, 11:47
      Tylko czemu przyspieszenie trwało tylko do 192km/h? Czyzby to byla amerykanska wersja z ogranicznikiem do 120MPH? Uwielbiam te amerykę... kolebka motoryzacji :I żart...
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 13:57
      @sailor, stanczyk: co to są te "śpiochy"?
    • Gość: szym Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.home.aster.pl 24.02.12, 19:08
      @gość, śpiochy to normalnie wyglądające auta o niebotycznej mocy. Takie po których się nie spodziewasz rewelacyjnych osiągów. Kiedyś takimi autami były np. volvo 850R, albo saab 9-3 viggen, peugeot 205GT, golf też ma jakąś tam lepszą wersję. Auta te wizualnie prawie się nie różnią od najsłabszych braci, a jednak...

Druga opcja to tuningowanie np. poloneza i wstawienie mu silnika z vipera (celowa przesada). Bez zmieniania wyglądu. Też zaskoczy na światłach:-)

@ass, przyspieszenie trwało nie do 192km/h, a do 192mil/h
    • Gość: ddd Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.unknown.vectranet.pl 24.02.12, 19:32
      Znajdziesz tu m.in. ciekawe testy samochodów i motocykli, informacje o auto-moto gadżetach, wieści ze świata sportów motorowych, ale także porady dotyczące fotelików dla dzieci, eksploatacji auta i jednośladu oraz opisy moto podróży.

www.motocaina.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: zazawer Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.79.77.128.atman.pl 24.02.12, 20:45
      ależ mi to ciekawe nowości motoryzacyjne - pudełko wypchane watą
    • Gość: Bogdan_B Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: 212.160.151.* 24.02.12, 20:51
      Sprzedam Hyundai i30

otomoto.pl/hyundai-i30-pachnie-nowoscia-C22406853.html
    • Gość: maxi Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 23:46
      Odnosie do AMG, RS i M, to chcialbym zauwazyc, ze kupienie 10 latka w dobrym stanie jest bardzo trudne, a jak sie znajdzie to nikt go nie odda za pol ceny. Dla wszystkich marzycieli, taka mala uwga, na pewno liczycie sie z tym, ze te samochody sporo pala, w praktyce w miescie kolo 20l, a na trasie kolo 14. Czesto jednak zapominamy, ze pojazdy te sa koszmarnie drogie w serwisoaniu i ceny te nie spadaja z wiekiem, a zamiennikow brak. Przykladowo, z mojego podworka - M6 hamulce, tarcze i klocki 12 tys, sprzeglo 11, M3 e92 hamulce 7, sprzeglo 9. Nie zrozumcir mnie zle, ale serce mi peka gdy widze te wspaniale samochody, w rekach ludzi, ktorych nie stac na ich utzrymanie, co zazwyczaj konczy sie czarnym dymem z rur i zalem do calego swiata, za nikt nie che odkupic.
    • Gość: Lolo Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.gvt.pl 25.02.12, 07:44
      SL73 AMG na AT
    • Gość: ddd Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.unknown.vectranet.pl 26.02.12, 11:04
      Znajdziesz tu m.in. ciekawe testy samochodów i motocykli, informacje o auto-moto gadżetach, wieści ze świata sportów motorowych, ale także porady dotyczące fotelików dla dzieci, eksploatacji auta i jednośladu oraz opisy moto podróży.

www.motocaina.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • Gość: ZenOn Re: Motodziennik: Promocje z Włoch IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.12, 15:01
      Pudełko wypchnięte watą, to najgorszy gadżet o jakim słyszałem.
      Bardzo mi się spodobała akcja we Włoszech z kontrolą źródeł finansowania właścicieli drogich samochodów.
    • pandzik Re: Motodziennik: Promocje z Włoch 27.02.12, 14:32
      A przegląd takiego silnika kosztuje pewnie tyle co dwuletnia Panda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka