wsk175 29.02.12, 17:09 Ładne wnętrze, z zewnątrz też lepiej niż w poprzedniku. Ale ceny........ 1.2 . klimka, radio - 36 tysi Obok w salonie stoi grande punto 1,4 za 32.......... Link Zgłoś Obserwuj wątek
pusz3k Re: Panda 2 29.02.12, 23:05 Spadnie cena, jak wejdzie Panda 3 :) A poza tym... Wysoka cena pandy wynika z tego, że jest to jedno z najpopularniejszych aut w swoim segmencie. A grande punto? nawet nie chce mi się szukać w wynikach sprzedaży... :D Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Panda 2 01.03.12, 07:59 A jest (było?) popularne w swoim segmencie, w największym stopniu z powodu niskiej ceny... Link Zgłoś
gekon-3 Re: Panda 2 01.03.12, 08:40 Konfiguracja Pandy 3 jak wskazał wsk175 jest droga. ale maluchy, te nowe są w podobnych cenach. Pewnie, że 36 tysi za takie maleństwo to sporo. Wydaje się, iż zarząd fiata zdaje sobie sprawę z tego, iż nowa panda jest droga i wielu ludzi będzie szukało tańszych aut, dlatego w ofercie pozostawiają pandę drugiej generacji jako alternatywę. Co do ceny to tak sobie myślę, że jak sprzedaż nie będzie szła to zaczną się promocje i upusty i auto będzie w normalnej cenie. Jak kupowałem w 2003 roku pandę kosztowała około 28-29 tysięcy. Po negocjacjach i targach pracownik salonu sprzedał ją za 22 tysie. Link Zgłoś
boomslang99 Re: Panda 2 01.03.12, 11:06 Wysoka cena Pandy 3 to znakomita wiadomość dla tyskiej fabryki i losu Pandy II. Mnie osobiście P3 nie kojarzy się za dobrze - wyprodukowana przez rozleniwionego włoskiego robotnika w najmniej ciekawym włoskim regionie. Technologicznie żadna rewelacja na tle poprzednika. Link Zgłoś