Dodaj do ulubionych

Three corners Empire

29.08.04, 10:49
Witam mam pytanko kto leci we wrześniu do tego hotelu lub kto z niego wrócił
i może mi coś na jego temat powiedzieć.Mój adres gipbar@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: sylvia Re: Three corners Empire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 06:55
      ja wróćiłam w śobotę wieczorkiem.
      hotel- zależy an cyzm ci zależy. Nam się pdobał bardzo- czysto, dostalismy duży
      pokój z widokiem na szpital i morze (numery x28, x29, x30). do plaży bliziutko-
      bo raptem 4 minuty spacerkiem. klima działa, lodóka też w łazience jest ok (no
      chyba ze komuś przeszkadzają trochę zszarzałe fugi przy podłodze :-) ). blisko
      do sklepów, do starej dzielnicy dahar. Po drodze na plażę jest kilka biur
      lokalnych (my wykupiliśmy wycieczki w discovery tour). jak dla mnie ten hotel
      rzeczywiście ma 3-3,5 gwiazdki ueropejskiej. Jedzenie moze i troszke monotonne
      (śniadania zwłaszcza) ale jak ktoś pomysli to nei będize brał wszystkigeo na
      raz na talerz i w ten sposób sobie an kilka dni zapewni różnorodność. Pyszne
      ciasta i kolacje już nie monotonne (przez tydz nie trafiło nam się to samo na
      kolację do wyboru). polecamy ten hotel z czystym sumieniem z mężem.
      Sylwia

opinie na hotleach też dziś umieszczę. :-)
      • Gość: Minius Odsyłam oczywiście na Egipt-hotele IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 31.08.04, 07:35
        ... bo chyba hotelu dotyczy post?!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8689308
    • Gość: Bziak Re: Three corners Empire IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:54
      Byliśmy tam 2 noce. Nie zdążyliśmy zobaczyć plaży wiec nie wiem czy są rafy.
      Hurgada przy brzegu raf raczej nie ma, a na pewno nie ładne.
      Hotel jak na 3-3.5* jest super. SantaMaria tez ma 3* a to dramat.
      Jedyny minus to daleko do Sagali czyli nowej Hurgady i sławnego McDonalda.
      Do wieczora za 1LE można dojechać, ale po północy busy naciągają. Trzeba długo
      czekać jak jedzie pełny to też za 1-2LE można wrócić. Pustego za 5-10LE można
      złapać co chwila. Po 2 w nocy już ciężko wrócić za 1-2LE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka