Gość: Yankiel IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 09:47 Meriva bez oleju za plecami! :) Straszydło ten cadillac. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wierny słuchacz Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.centertel.pl 09.03.12, 09:54 Tak, tak, Fiata Coupe można było dość łatwo tuningować do tych wymienionych 300 KM W przypadku Fiata to wcale nie takie oczywiste, ale w silniku 2.0 R5 wreszcie użyto dobrych materiałów. Pociągające autko..och gdybym tylko nie był taki stary... P.S. a wczoraj słyszłem, słyszałem...choć z przekąsem, to dziękuję, dziekuję... ..w imieniu swoim i nie tylko. A bardziej poważnie to byłyby jaja gdyby wyjazd Pana Sławka do Genewy to też był fake. W końcu 15-letnia Alfa 147 wiarygodnności nie podnosi. A jeszcze bardziej poważnie to dajcie trochę gazu żebyście nie wypadali "nie za zbytnio" na tle pozostałej Radiowej Bieżączki. aaaa, no i nad językiem polskim popracować :" z tyłu XJ-ta nie idzie się wyprostować"-koszmarek Pzdr. Link Zgłoś
Gość: mic Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.microsoft.com 09.03.12, 10:27 cały czas komunikat video niedostępne..... :( Link Zgłoś
Gość: mic Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.microsoft.com 09.03.12, 10:29 Wideo Chwilowo niedostęne....... chwilo nie trwaj!!! Link Zgłoś
Gość: tom Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 10:38 Serdecznie życzę Prowadzącemu duuużo wypoczynku w weekend a sobie życzę abym więcej nie musiał słuchać iż piątkowy odcinek jest ulubionym prowadzącego - ( w domyśle koniec męczarni w pracy z tą nudna motoryzacją) Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.aster.pl 09.03.12, 11:35 A ja podejrzewam, że Ojciec Prowadzący bardzo lubi swoją pracę, tylko... po prostu w sobotę może się wyspać i ta perspektywa go cieszy w piątek ;-) Meriva - rzeczywiście sprawia wrażenie fajnego auta, a jeśli jeździ tak, jak się prezentuje, to będę musiał zrewidować mój pogląd na Ople jako na samochody całkowicie przeciętne i absolutnie nijakie ;-) Ale ich mocno przesadzone ceny niestety pozostają nadal aktualną kwestią... Fiat Coupe - cudeńko. Gdybym zarabiał jak człowiek, sprawiłbym sobie coś takiego w charakterze "weekendowej zabawki". Strasznie mi się podobają te auta - szczególnie żółte ;-) No i fantastyczny dźwięk pięciocylindrówki... Mniam. Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 11:41 całkiem interesujący jest ten fiat Link Zgłoś
Gość: asser Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.12, 11:46 fiat coupe to po prostu poezja. Niedoceniony teraz, zostanie doceniony po latach. Link Zgłoś
Gość: asser Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.03.12, 11:48 @ tom Masz 100 proc racji kolego. Mnie zawsze robi sie przykro ze pan Jacek z taka radoscia juz kilka razy wczesniej mowil o weekendzie. Mam wtedy wrazenie, ze strasznie sie posweca i niechetnie przygotowuje program dla nas. Wydaje mi sie ze tekst ten pan Jacek moglby sobie darowac. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:44 nie wiem czy jesteście dla siebie konkurencją, ale Pan Marcin ma lepsze sprawozdanie. moto.pl/MotoPL/1,125226,11310015,Salon_Genewa_2012_rozpoczety.html Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.12, 13:29 moto.pl/MotoPL/51,125226,11310015.html?i=19 - auto tygodnia ! :) Link Zgłoś
Gość: asd(R) Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.12, 18:27 Cadillac One wcale nie ma słabego zawieszenia tylko poprostu się zawiesił.... co do Fiata Coupe: "najsłabszy choć najczęściej spotykany silnik miał 130 lub 140KM..." Co to za brednie Panie JAcku skoro najsłabszy to mógł mieć 130 KM a nie albo albo. Chyba poprostu chodziło Panu, że najmniejszy silnik miał 130 lub 140KM wtedy będzie to miało sens. Link Zgłoś
Gość: Bogdan_KNT Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: 91.200.105.* 09.03.12, 18:41 nie mogę się doczekać następnego tygodnia z MD ;) Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 19:36 Coupeta na zywo wyglada o wiele lepiej. Link Zgłoś
Gość: phillass Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 19:43 Panie Jacku wszystko fajnie, że piątek, ale Fiat Coupe już raz pojawiał się jeżeli nie w "samochodzie tygodnia" to w rankingu. Ale raczej miał swoje 5 minut jako sam. tygodnia. Nawet jeżeli nie mam racji, to proponuje 2 rzeczy: 1) zapisywać w kajeciku, co pokazyjemy, oraz/albo 2) otagować w końcu MD, bo naprawdę to by się przydało. A co do samochodu to również 2 kwestie: 1) 350KM w podwoziu bez RevoKnuckle czy HiPer Strut to naprawdę sztuka dla sztuki(czytaj bezsens). 2) Ciekawe, że np Volvo powraca do idei 2 litrowego 5 cylindrowego silnika(chwalonego przez media). Może znalazłby się raz czas by raz omówić, porównać silniki 4 i 5 cylindrowe w klasie do 2 litrów. Byłoby to ciekawe merytorycznie. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu, a Panu Jackowi miłych chwil na moto Link Zgłoś
Gość: atreyou Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: 109.255.86.* 09.03.12, 22:00 odcinek bardzo ciekawy, ale male sprostowanie - limuzyna Obamy zawiesila sie przed ambasada w Dublinie nie Londynie! Link Zgłoś
Gość: wwq Re: Motodziennik: Samochód tygodnia IP: 162.74.52.* 09.03.12, 22:15 nie w Dublinie a w Lublinie tak przynajmniej podaje Radio Erewan Link Zgłoś