Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Internetowe znaleziska

IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 09:21
Panie Jacku! Uwaga na temat zakupu narkotykow w holandii byla załosna... na przyszlosc polecam bez takich watpliwych "clarcsonowych" uwag;)
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 09:25
      Zwróćcie uwagę z którego pasa motocyklista na ostatnim filmiku jedzie prosto. Ano z lewego - z nakazem skrętu w lewo - znak poziomy. Gratuluję propagowania łamania przepisów.
    • Gość: fytax Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 09:31
      Ehh.. szkoda że wciąż mnie nie stać bo wóz Cobaina totalnie byłby mój!
    • Gość: sail-or73 Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 09:38
      tego co dopuścił się profanacji na tym porsche powinni napiętnować w tv , na motor nie przesiądę się jeszcze co najmniej 5 lat , przyczyna jest prosta gamonie nie patrzą w lustra i nie orientują się co się dzieje wokół , więc jeszcze mi zycie miłe -) ale pozdrawiam odważnych
    • Gość: Necro Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.ksi-system.net 14.03.12, 10:16
      Jest zimno.
    • Gość: df Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: 37.30.7.* 14.03.12, 10:17
      dobra dobra sailor
      za 5 lat to będziesz mógł zdawać na prawo jazdy, przestań ściemniać
    • Gość: wwx1 Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.12, 10:22
      Szczerze to czekałem aż na ostatnim filmiku ktoś otworzy dzwi a motocyklista runie na ziemie. Z drugiej strony nie jestem w stanie pojąć co siedzi w glowach takich ludzi którzy nie pozwalają motocykliście przejechać.
    • Gość: asdf Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.12, 10:34
      Przesiadka na motor... to nie takie proste
      - Nie pojedziemy motorem z cała rodzina na wakacje....
      - Bedziemy nim jezdzic tylko w sezonie ( nie kazdy jest hardcorem ;p )
      - W naszym klimacie motor bedzie dodatkowym srodkiem transportu za ktory trzeba zaplacic
      - Na zakupie motoru koszta sie nie koncza - dobre ubranie potrafi byc bardzo drogie
      - Nie kazdy nadaje sie na motor, problemy z korzonkami itd.
      do jazdy namotorze trzeba zrobic dodatkowe uprawnienia, znow koszty
      - w razie wypadku, przewaznie wieksze obrazenia w porownaniu do auta
      - Dodatkowe miejsce do parkowania itd itp
      Pozostaje skuter ale czesc problemow/wyzwan nadal zostaje
    • Gość: sail-or73 Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 10:57
      @df ( cokolwiek co to znaczy ) -prawo jazdy zrobiłem w 1990 roku , ale większość mierzy swoją miarą dzieciaku -)
    • Gość: h Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.12, 11:21
      hehhe, a mnie tekst o Holandii się podobał ;) co do motorów - to idea jest słuszna, ale w PL w praktyce w większości są to ludzie którzy łamią przepisy (znaki poziome [4:04], ograniczenia prędkości) a ich maszyny przekraczają dopuszczony poziom hałasu. Dlatego motocyklistów na ścigaczach NIE SZANUJE.
    • Gość: Qmak Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.static.tkt-net.pl 14.03.12, 11:24
      a co znaczy sail-or73? Df chciał Ci powiedziec, ze wiele osob z tego forum na podstawie Twoich wypowiedzi nie wierzy w Twoją dojrzałość fizyczną, może czas wyciągnąć jakieś wnioski, a nie się od razu obruszać...
    • Gość: Qmak Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.static.tkt-net.pl 14.03.12, 11:27
      @h, i właśnie przez takich nie szanujących innych właśnie jak Ty są ofiary na drogach. Nie wiem sam fakt dosiadania jakiegoś pojazdu może powodować brak sZacunku u innych, choćby to była nawet dorożka. Myślałem, ze moto.pl oglądają fani motoryzacji, aLe są tu także tatalne głąby, ktorzy jeszcze się tym chwalą, że nimi są... :I
    • Gość: AntyMotor Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.ir.intel.com 14.03.12, 12:02
      Na filmie jest nagrane wykroczenie drogowe: motor jedzie pasem przeznaczonym do skrętu w lewo, a pozniej jedzie prosto. Przeciez to ewidentne wykroczenie. Nie wiem czemu w przypadku motorów takie wykroczenia sa tolerowane przez policje?
    • dziwnynick Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska 14.03.12, 13:35
      Co do Holandii, to prawda, ale o ile MJ jest tam normalnie sprzedawana, to twarde narkotyki są tepione i często na coffe shopa-ch wiszą plakaty przeciwko nim. Co do motocykli, właśnie zapisałem się na kurs, zawsze mnie, to kręciło, ale o ile kat B mam kilka lat, to na A dopiero się zdecydowałem. W Lublinie jest fajna szkoła nauki jazdy typowo dla motycyklistów, nie będę reklamowła wystarczy po forach popatrzeć. Jeżeli chodzi o prosiaka pokazanego w odcinku, to dla mnie całkowicie karygodne :/ Autobus ciekawy, ale jak porównamy cenę do użyteczności, to już tak fajnie nie wyjdzie, a VIPy raczej wolą w mniejszym gronie jeździć. Aaa jescze wracając do motocyklistów, na prawdę nie rozumiem ludzi, którzy ich nie puszczają, przecież jak motocykl by stał za samochodem, to korek byłby jeszcze dłuższy. Ja akurat planuje omijać miasta jeżdżąc motocyklem, a całkowicie delektować się przyrodą :D
    • Gość: Ant25 Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.gemini.net.pl 14.03.12, 14:15
      Lubię Nirvanę, ale nie aż tak :) Natomiast to elektryczne Porsche bardzo chętnie!
      __
      www.tanie-podrozowanie.net/
    • Gość: hmmm Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 14:17
      jakby motocykliści nie łamali przepisów to jechali by do pracy niewiele krócej niz kierowcy samochodów...

W weekend 19*C - sezon na warzywa rozpoczęty.
    • Gość: nevermind Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.12, 16:20

E
      K
      H
      M . .

Z tym kącikiem motocyklowym to Pan żeś pojechał..

Bardzo długi !
    • Gość: rjaro21plk Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.12, 17:25
      www.youtube.com/watch?v=JoAV0YXJi1g
      Kornacki i Socha Zakup Kontrolowany Uszkodzone Maserati
    • Gość: Filut Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.03.12, 18:15
      @wwx1
      .....nie jestem w stanie pojąć co siedzi w glowach takich ludzi którzy nie pozwalają motocykliście przejechać........

Odpowiedz jest banalnie prosta - kompletnie NIC. Jedynie echo polskiej natury kolacze sie po tym pustaku.
    • Gość: kierowca i pieszy Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.ghnet.pl 14.03.12, 19:54
      Panie Jacku, uwaga o ekologii w kontekście jednośladów jest totalnym nieporozumieniem:
      1. Jednoślady zwykle powodują skandaliczny, zanieczyszczający przestrzeń publiczną hałas.
      2. Mniejsze jednoślady (zwł. dwusuwowe skutery) emitują z rury wydechowej syf nieporównanie gorszy niż nowoczesne samochody.
      Oprócz egoistycznej wygody użytkownika mają same minusy.
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: 31.178.126.* 14.03.12, 21:36
      Z motocyklem jest niestety jeden problem: nie załaduję na niego 3 basów o piecu już nie wspominając (nawet małe combo trudno by było zapakować, co dopiero taką kobyłę jak "lodówka" Ampega SWR Henry the 8x8)...

• Gość: arturx2 Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 22:14
      Jeszcze sezon motocyklowy nie zaczął się a już zawistni sk... dają upust swoim kompleksom - "warzywka", "czekałem aż ktoś otworzy drzwi" itd. Ale rekord dał koleś powyżej - "egoistyczna wygoda użytkownika". Widzę zakompleksionego zgreda z pretensjami do całego świata za swoje nieudacznictwo. Czy coś ci ubędzie, że motocyklista ma wygodniej od ciebie, bo szybciej i przyjemniej? Na tym polega jego egoizm?! Żony też mu zazdrościsz? Zawiść cię zżera. I dobrze, dostniesz raka z tej żółci, zrobisz miejsce na drodze.
    • 1mississauga Re: Motodziennik: Internetowe znaleziska 15.03.12, 05:03
      Zapewne jeszcze duzo takich Dodge ,ow stoi gdzies za stodola, u farmerow w Pl. Ameryce .Zapewne odadza go za jednego dolara .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka