Dodaj do ulubionych

SUV Bentleya do poprawki

IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.12, 10:05
Brzydkie to auto jak noc! Bentley mógłby się uczyć proporcji np. od koreańskiego Hyundaia!
motoguru.pl/wideo/bentley-exp-9-fz-zaslonietymi-oczami/
Obserwuj wątek
    • Gość: m SUV Bentleya do poprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 10:10
      toż to jakiś żydowsko-masoński spisek znów uderza w Niemiecką gospodarkę, jak tak można! Serce się kraje niemieckim inżynierom i designerom, żal patrzeć jak takie olśniewające dzieło sztuki użytkowej zostanie pogrzebane przez jakiś bezczelnych krytykantów!
    • Gość: ptr Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 11:23
      Pseudoterenowe auta stanowią sporą część sprzedawanych przez luksusowe marki samochodów, dlatego brytyjska "terenówka" była tylko kwestią czasu.

brytyjska tez powinno byc w cudzyslowie

A po wygladzie nie ma co sie spodziewac fajerwerkow jak to VW :D
    • Gość: Sam on Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.03.12, 11:32
      Ja na prawdę nie wiem co Wy do niego macie?
      Które proporcje są zaburzone? Co go szpeci?
      Moim zdaniem na krytykę zasługują te dolne światła - są za duże i na pewno nie powinny być tak duże jak główne lampy. Te wlociki powietrza po bokach grilla też są raczej niepotrzebne. Zastanawia mnie też czy pociągnięcie linii bocznej aż nad przednie światła to świetny pomysł. Proporcje bardzo mi przypominają Range Rovera, na którym jakoś nikt nie wiesza psów.

Pozdrawiam i liczę na rzeczową dyskusję w tym pełnym trolli społeczeństwie komentatorów moto.pl
    • Gość: maro Re: SUV Bentleya do poprawki IP: 62.148.70.* 14.03.12, 12:45
      Bentleye zawsze się sprzedawały, choć nie wszystkie były stylistyczną doskonałością.
      EXP 9 F po nieistotnych poprawkach wejdzie do seryjnej produkcji i zapewne znajdzie znaczące grono nabywców.
      Większych zmian nie spodziewam się, ponieważ każdego producenta obowiązuje unifikacja z produkowanymi modelami i zachowanie ogólnego wyglądu. Prezentowany prototyp jest z przodu jak Mulsanne, z boku mocarny i "rozdęty" jak Continental GT , z tyłu zachowano charakterystyczne dla marki jednobarwne lampy.
      To Bentley, choć subiektywnie oceniając połączenie typowych dla marki elementów - wyszło baaaaa...rdzo średnio.
    • Gość: pantiktak Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.gwardii.osi.pl 14.03.12, 13:23
      auto o klasycznej bryle... napompowane nieco jak na suv'a przystało, lecz bez przesady jak np X6 czy Porsche które walą w oczy tanim efekciarstwem ... w Bentleyu urzekają mnie tylne światła ... czysta linia bez zbędnych udziwnień .... wnętrze wygląda jak salon z kominkiem tylko kominka brak ... ale głośno i wyraźnie "mówi", że jest luksusem dla szejka albo królowej brytyjskiej .... nie jest to auto idealne ... takich nie ma... ale widzę w nim niewiele minusów ... a jak powiedział ktoś mądry "żeby nam te wszystkie minusy nie przekreśliły plusów" ... Amen :)
    • Gość: ona Re: SUV Bentleya do poprawki IP: 192.156.102.* 14.03.12, 13:42
      A czy którakolwiek z osób dzielących się swoją opinią widziała to auto na własne oczy , czy tylko na podstawie obrazka oceniacie?
      Bo ja widziałam i mnie się podobało. Szczególnie nie zgadzam się z opinią motoguru.
      To prawdziwe cacko. A w bagażniku ma specjalny zestaw piknikowy.....
    • zdak Re: SUV Bentleya do poprawki 14.03.12, 15:56
      przód jak Dacia Duster tyle że większy
    • Gość: x Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.ydp.com.pl 14.03.12, 16:06
      Brawo. Brytyjczycy stworzyli przed wieloma laty piękny samochód.
      Ale teraz kto inny podejmuje kluczowe decyzje, również dotyczące wizerunku.
      Gdyby zaprezentowali go 1 kwietnia... ok. Świat by to przyjął :)

Niemcy w swoim żywiole! Stworzyli monstrum... bliżej mu do wozu pancernego.
      A może na eksport do Afganistanu miały jechać, aby generałowie mieli w czym się dostojnie przemieszczać?
    • Gość: hex Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.rzeszow.mm.pl 14.03.12, 17:20
      Wiedziałem że to nie wypali, nie trzeba się znać na motoryzacji żeby przyznać że to paskudztwo, brzydki i tyle nawet milioner by się brzydził i kazdy by go wytykał jakby się na mieście pojawił tym czymś - przynajmniej przyznali się do porazki i poprawią a nie idą w zaparte że fajne i już.
    • Gość: Gość Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.lcs.net.pl 14.03.12, 17:56
      wszyscy mowicie ze brzydki itd itd a szarpalbys ten samochod jak student kebaba!
    • qropatwa Re: SUV Bentleya do poprawki 14.03.12, 18:12
      HA - A NIE MÓWIŁEM!!! Zobaczcie sobie mój post w poprzednim wątku z tym autem. Wyśmiałem stylistykę tego auta i przewidziałem, że szefostwo przygniecione krytyką zmieni stylistykę. Były niedowiarki, którym ten samochód się podobał, wiadomo niektórzy nie mają oczu. Po to właśnie pokazuje się wcześniej samochód, żeby zareagować w razie czego i zmienić stylistykę. Nawet w najnowszym odcinku Top Geara, czyli w programie w którym raczej chwali się auta brytyjskich (z nazwy) marek, zjechali jego wygląd.
    • kilinho Re: SUV Bentleya do poprawki 14.03.12, 18:20
      Auto Gratka Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne
    • ryyyjek7 Re: SUV Bentleya do poprawki 14.03.12, 18:35
      co to k...a jest??????????/bentley ogólnie jest potwornie brzydki,ale tutaj to już jest dno dna!!!!! wnętrze jest jak pokój w starym,kiczowatym angielskim domu,zegary,deska rozdzielcza...to pomieszanie tzw "klasyki" (sic) z nowoczesnością...ktokolwiek kupi to gó... i to za absurdalne pieniądze jest nowobogackim debilem bez odrobiny smaku,gustu itp...ale ostatecznie o gustach sie ponoć nie dyskutuje a wyżej wymienionych świat jest pełen więc będzie to tzw "przebój"...do wyrzygania!!!
    • Gość: GSP Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.12, 19:40
      Malkontencja z wysokiej polki!
    • Gość: 84 Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.138.164.210.bredband.oister.dk 15.03.12, 08:14
      ehhe prawidlowo poprawki musza byc ale z tylnymi lampami nawet dobrze wymyslili olgnie do poprawek tego kloca ;))pomysl jest brakuje hama wagi super ciezkiej ale chyba musza pogadac z RR Sportem
    • Gość: Gość Re: SUV Bentleya do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 12:41
      Piękne auto, takie jak powinno być spod znaku Bentley'a czyli efektowne, muskularne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka