Dodaj do ulubionych

Dacia/Renault Logan

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:22
Hmm... hmm... Mysle, ze analitycy Renault celnie trafili z tymi 20
procentami. W Polsce i calej wschodniej Europie klientow na nowe drozsze
samochody jeszcze przez wiele lat nie bedzie. Mam 36 lat, jezdze 12-letnim
Volvo 740 i kiedy ten samochod do reszty mi sie zestarzeje a ja porzuce
mlodziencze idealy i zdziadzieje razem z nim, kupie sobie Dacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: niewykochana Re: Dacia/Renault Logan IP: *.astral.lodz.pl 05.07.04, 10:42
      fajna maska,tylne siedzenia troche twarde ale obleca.....
    • Gość: michaŁ Re: Dacia/Renault Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:35
      Myślę, że to dobry pomysł na tani samochód. W mojej rodzinie (4 osobowej) trzy
      osoby mają prawo jazdy i tylko jeden Fiat Siena 1.2. Nie chcę już sedana bo nie
      można w nim przewozić wielu rzeczy (np. mebli z IKEA, które są w paczkach).
      Jesli Dacię to tylko kombi i tylko z silnikiem 1.6 16V
    • Gość: mati Re: Dacia/Renault Logan IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 00:12
      Nie wierzę w tą cenę.
    • hernandez W Polsce ma kosztowac 7 tys euro.5 tylko w Rumunii 26.07.04, 12:39
      i w krajach nie bedacych czlonkami unii (to tak najogolniej).Zresszt w GW byl
      juz artykul tego dotyczacy
      • Gość: mati Re: W Polsce ma kosztowac 7 tys euro.5 tylko w Ru IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 12:57
        Za 7 tys.€ to ja w życiu tego nie kupię.
        • Gość: Leon Re: W Polsce ma kosztowac 7 tys euro.5 tylko w Ru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:23
          W Słupsku wczorajsza cena 29.900 PLN
    • Gość: Kritikant Re: Dacia/Renault Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:36
      A może redaktorzyna by dał widoczek pojazdu z boku - w całej okazałości?
    • Gość: Kriti.. aus Posen Re: Dacia/Renault Logan - jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 12:40
      "...przy montażu podwozia zrezygnowano z automatyzacji." To rumun przy taśmie
      tańszy niż robot? A jak z hanyskami ze ślunska? Wypięli się na ojców -
      Powstańców z trzech Powstań Śląskich i robolą u Niemca w Gleiwitz? Za paszport
      niemiecki to kuzyn nazwisko nawet zmienił. Wstyd.
      • przemos_one Re: Dacia/Renault Logan - jeszcze raz 17.09.04, 15:28
        Co mają do tego Ślązacy? Z tego co wiem, to z racji jakości w Gliwicach będzie
        produkowana nowa Zafira. A z racji kosztów pracy podejrzewam, że produkowany w
        Polsce Logan byłby droższy.
        Wracając do hanysów. Ci którzy jadą za granicę robią to często dla chleba bo w
        Polsce trudno "czasami" znaleźć godziwą pracę. A że Twój kuzyn to "polski
        niemiec" to faktycznie wstyd ale kolego, wszędzie znajdą się kwiatuszki:) Życzę
        Tobie i sobie aby nas było stać na coś więcej niż Logana mimo, że autko może
        faktycznie okazać się przebojem.
        Sredecznie pozdrawiam
        Ślonzok :)
      • Gość: deutscher Re: Dacia/Renault Logan - jeszcze raz IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.04, 19:21
        typisch polen, da gibt es ein tread über autos und schon gleitet man zur
        politik rüber und debatiert über ach so schlechte welt. jungs ohne deutschland
        würdet ihr immer noch ohne strom und wasser leben!
    • Gość: Max Re: Dacia/Renault Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 15:44
      Nareszcie będzie odpowiednia konkurencja dla Skody.
    • Gość: Pioootr Re: Dacia/Renault Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:37
      To świetny pomysł aby sprzedawać samochody w takiej cenie. Oby tak dalej.Oby
      było więcej takich ofert.
    • Gość: Konrad Wroński Re: Dacia/Renault Logan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 14:55
      Ja jestem zachwycony tym autem a szczególnie jego ceną nareście będę mógł
      wymienic mojego Poloneza z 1990r na jakieś auto i to z salonu jedynie czego sie
      boje to jego serwisowanie czy będzie można w renault to robić? A jak na razie
      HURA!!!
      • qamillo Re: Dacia/Renault Logan 18.11.04, 03:21
        a ja żałuje że nie moge kupić tavrii w salonie bo misie najten przykład
        najbardziej zawsze tavrijka podobała.To jest piekna furka dopiero,jeszcze
        fajniejsza od loganka.
    • Gość: max Re: Dacia/Renault Logan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:05
      Fajne autko za super cene
    • Gość: AREK@GLOGOW Re: Dacia/Renault Logan IP: *.master.pl / *.master.pl 06.12.04, 18:59
      ZA TE CENE MOZNA KUPIC DOBRA TACZKE DO JEZDZENIA PO DZIALCE A NIE SAMOCHOD JA
      MAM 49 LAT JEZDZE HONDA I NIE WIEM CO ZNACZY AWARYJNOSC MIMO 210 TY KM LUDZIE
      PRZECIEZ DACIA CZY INNY ZABOJAD TO NIE SAMOCHOD PO CO WOGOLE SPROWADZAC
      • Gość: dziadzia Re: Dacia/Renault Logan IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 02:31
        Życzę następnych 210, a nawet 420tkm TYM SAMYM SAMOCHODEM !!!
    • Gość: arek@glogow Re: Dacia/Renault Logan IP: *.master.pl / *.master.pl 10.12.04, 17:49
      DZIADZIA DZIEKI ZA ZYCZENIA ALE NIE MOZNA MOWIC ZE DACIA TO SAMOCHOD TO PRZYZAD
      JEST
    • Gość: klient Czekam na kombi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:26
      Sedan to najmniej użyteczna konstrukcja. Kombi byłby bardziej popularny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka