Dodaj do ulubionych

Peel P50 i inne

30.01.13, 07:53
www.dailymail.co.uk/news/article-2270185/Biggest-sale-worlds-tiniest-cars-200-half-foot-microvans-fit-foot-driver-sell-7MILLION-Georgia.html
Fajne zdjęcia, koleś sprzedaje całą kolekcje 200 klasycznych mikrosamochodów, szkoda że nie mam tych 7 milionów funtów...:>
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: Peel P50 i inne 30.01.13, 08:18
      To zapewne pomysl po zobaczeniu pierwszego odcinka nowego sezonu TG :-)
      P45 - LOL!
      • 2yaris Re: Peel P50 i inne 30.01.13, 09:17
        Jaki to jest P45 i gdzie można zobaczyć ten odcinek?
        • ulubiony19 Re: Peel P50 i inne 30.01.13, 19:24
          www.handlewithfun.com/lot-search.cfm?category=cars&SortBy=RO
          Mister Bruce to mój idol, choć teraz mniej, bo pewnie znalazł jakiś głupi powód, by zbiór wyprzedać.
          Generalnie oferta ocieka zajebistością i najlepiej być znanym multimiliarderem, żeby jak najszybciej przejąć całą kolekcję.
          Motobecane, Berkeley T60, "ciężarowa" Isetta, P50 z ultra uroczą germańską przyczepką, czerwony Champion, australijski(!) Lightburn, oczywisty Kleinschnittger... No masa krytyczna!
          Dziwne, że brakuje Canty albo np. Casalini Sulky. Ale chyba są zbyt popularne. W końcu w Holandii Canta stojąca między rowerami nie dziwi i sam kiedyś sobie kupię, żeby na starość zapitalać chodnikiem i łamać kości gimbusom. A Sulky jakiś czas temu znaleziono na szrocie w Oświęcimiu...
          Kto będzie moim brokerem?
          • 2yaris Re: Peel P50 i inne 31.01.13, 09:26
            A swoją drogą Polacy nie gęsi, choć to Junak, w tym przypadku motoroautko a nie autko teoretycznie :>
            www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130107/TURYSTYCZNEPERLYPOMORZA1103/130109729
        • galtomone Re: Peel P50 i inne 30.01.13, 22:07
          Ja ogladalem na BBC iPlayer ale chyba w PL na BBC Knowledge puszczaja...
          Pierwszy odcinek sezonu 19 byl na bbc 2 (tez sie przez iPlayera da na zywo ogladac) w niedziele o 21 - nastepny w najblizsza niedziele.
          Warunek - trzeba miec IP z UK (patrz podpis).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka