linkin9 21.02.13, 19:49 Szukam samochodu uzywanego. Gdzie w Warszawie znajde dobry punkt sprzedazy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
derff Re: Samochod uzywany- Warszawa 22.02.13, 09:31 Na allegro. Komisy omijamy szerokim łukiem chyba że szukamy kłopotów. Link Zgłoś
soulshuntr Re: Samochod uzywany- Warszawa 23.02.13, 18:23 myslisz ze na allegro sa same pewniaki? Zebys sie niezdziwil. Najlepsza opca sprawdzenia wozka z allegro, to numer kontaktowy telefonu sprzedajacego wstukac w google i mamy podane jak na tacy z kim mamy do czynienia. Link Zgłoś
wez_sie Re: Samochod uzywany- Warszawa 22.02.13, 10:30 na pewno nie w komisach przy modlinskiej Link Zgłoś
tytanowy.janusz Re: Samochod uzywany- Warszawa 22.02.13, 13:18 Allegro albo inny portal z autami ;) Link Zgłoś
fuiio Re: Samochod uzywany- Warszawa 22.02.13, 16:18 Najlepiej zaplacic nawet 2x wiecej i przywiezc sobie bezposrednio z niemiec od 1wszego wlasciciela (odebrac osobiscie). Samochod z polski to auto wyeksploatowane ,slabo serwisowane ,jezdzone po najgorszych drogach europy i najgorszym paliwie. Wlasciciele zwlaszcza diesli to narod najoszczedniejszy z najoszczedniejszych. Nie sprzedaje sie tu samochodow dobrych tylko skrajnie wyeksploatowane albo z jakims zonkiem ktory wyjdzie pozniej podpicowane z wierzchu z umytym silnikiem zeby nie bylo widac wyciekow. W przypadku starszych aut jakich tu najwiecej na haslo "serwisowany w ASO" wlasciciel czy sprzedawca zapowietrza sie bo przerasta jego marny intelekt fakt ze gdzie indziej w bardziej rozwinietej cywilizacji tuz za plotem serwisuje sie w ASO nawet auta 20letnie.. Link Zgłoś
polokokt Re: Samochod uzywany- Warszawa 23.02.13, 13:21 niom, u nas jakos cudownie auta mają do 200 tys km przebiegu i kosztują przy tym taniej niz za Odrą... Przeglądałem ostatnio oferty S-Max'a. U nas już jest sporo ofert w okolicach 35 tys PLN. Po wejsciu na mobile.eu i wyszukaniu ofert z Niemiec wlasciwie ciezko znalezc auto w kwocie ponizej 40 tys pln, a tak na prawde trzeba miec 45 zeby cos szukac.... Co do komisów na Modlinskiej, to mają jeden mega plus. Mają dużo aut w ofercie i w jedno popoludnie mozna sobie porownac kilka konkurencyjnych aut w różnych wersjach wyposazenia. A potem do internetu i szukac ogloszen prywatnych.... Link Zgłoś
glosna_olka Re: Samochod uzywany- Warszawa 12.03.13, 10:23 Dokładnie z takiego samego założenia wyszłam razem z mężem. Może ta cena x2 to troszkę przesada, ale jak się chce kupić dobry wóz w Niemczech, to trzeba się liczyć z kosztami. Ja na szczęście nie musiałam jeździć na miejsce. Daliśmy zlecenie sprowadzenia samochodu przez automeritum.pl. Wszystko poszło dość szybko, a najważniejsze, że samochód pewny i w świetnym stanie. Link Zgłoś
ride11 Re: Samochod uzywany- Warszawa 24.02.13, 23:55 poszukaj w internecie jakichs autokomisow. Link Zgłoś
arekeg Re: Samochod uzywany- Warszawa 25.02.13, 22:54 Ja mogę doradzic samochod z salonu Forda na Popularnej. Tam maja uzywane modele. I sporo aut do wyboru. Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Samochod uzywany- Warszawa 26.02.13, 00:05 ok, wszyscy radzą, ale może powiesz czego szukasz albo w jakiej kwocie - będzie łatwiej a może ktoś ma coś sprawdzonego i godnego polecenia.... Link Zgłoś
linkin9 Re: Samochod uzywany- Warszawa 01.03.13, 09:53 Odwiedziłem jeden autokomis i uzywane jak nowe przy auto plazie, jak radziłeś - największym ich plusem jest to, że dają tam gwarancję… Mam coś już upatrzonego. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Link Zgłoś
hazzard Re: Samochod uzywany- Warszawa 12.03.13, 10:36 popatrz w salonach różnych marek, tam często ludzie zostawiają swoje auta w rozliczeniu lub po prostu wstawiają do sprzedania. Np. w salonie Peugeota przy Makro mają sporo używanych aut, nie tylko francuzów. Raz w ten sposób kupiłam samochód, poprzez salon Hyundaia w Kobyłce i trafił mi się dobry egzemplarz - zadbany, z niedużym przebiegiem, w którym nic się nie psuło i pewnie jeszcze bym nim spokojnie ze 2 lata pojeździła, gdybym go nie rozbiła;( Link Zgłoś
zadnawrazen Re: Samochod uzywany- Warszawa 18.03.13, 18:26 ja w sumie tez chcialbym sie czegos na ten temat dowiedziec. mam do sprzedania peugota boxer Link Zgłoś