Gość: sympathy IP: *.arcor-ip.de 21.03.02, 17:22 jutro jade na przejazdzke Mercedesem SL500 ... az mi nogi zadrzaly jak sie przed chwila dowiedzialem :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tt Re: SL IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 01:50 Gość portalu: sympathy napisał(a): > jutro jade na przejazdzke Mercedesem SL500 ... az mi nogi zadrzaly jak sie > przed chwila dowiedzialem :-) Fajnie masz ... Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: SL IP: *.u.mcnet.pl 22.03.02, 13:54 Sny robaka o potędze... Przejedź się lepiej jakimś nowym tramwajem. Bardziej ci się przyda. Link Zgłoś
Gość: sympathy Re: SL IP: *.arcor-ip.de 25.03.02, 15:27 stasiu, znowu zaczynasz...? jak dziecko w piaskownicy - najpierw przypierdalasz sie, a pozniej twierdzisz, ze tylko zaczynasz niewinny watek... cos tu chyba nie tak, nie? a na tramwaj to jeszcze mnie nie stac... Link Zgłoś
edimerc Re: SL 23.03.02, 13:33 wlasnie sie dowiedzialem ze jutro wpadnie do mnie najlepsza dupeczka w naszym miescie. az mi w kroczu zadrzalo he he Link Zgłoś
Gość: Orc ? IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.03.02, 15:20 Nic nie pisze, nie opowiada. Jak nic stuknął jadąc 250 km/h w drzewo albo TIRa. R.I.P. Link Zgłoś
Gość: sympathy Re: ? IP: *.arcor-ip.de 25.03.02, 15:25 no i ... nic z tego nie wyszlo. Zyje, nie stuknalem w TIRa... nie bylo okazji. Moze za tydzien :-( Ale chyba tez nie, bo swieta... ech :-/ Trzeba chyba sie do roboty zabrac, zeby za 10 lat swoim takim jezdzic ;-] Link Zgłoś