tomizary
17.07.13, 00:41
hej serio pisze post , prosze o porady a nie wyzwiska lub docinki .
Chce kupic nowe autko na raty z salonu tak do 50 - 53 tys max.
Ale mam 1 pytanie do was koledzy - jestem wysoki 192 cm waga 148 kg , rozrosniety byk :-)
I chodzi mi o miejsce dla kierowcy - ilosc miejsca z przodu na fotelu kierowcy - abym zmiescil glowe barki - mial wygodnie . Tylko MIEJSCE DLA KIEROWCY - na glowe glownie .
Nie obchodzi mnie bagaznik i tylne kanapy . Mam miec z przodu wygodnie .
Ilosc miejsca od siedziska do sufitu i ogolnie wygoda z przodu przestronnosc autka.
Siedzialem w nowym hyundayu i30 - i powiem wam ze super mieszcze sie glowa nie dotyka do sufitu duza regulacja fotela do dolu mocno idzie fotel . Ale poradzcie mi inne modele podobne ? Jak z miejscem dla kierowcy wysokiego byka - np. w nowej astrze ? w nowym focusie (ponoc masakra malo miejsca dla kierowcy na glowe ) co jeszcze .... golf 7 ?
Nowe megane ? moze ktos kupowal z was lub ogladal i jest wysoki potezny ponad 190 i wagowo spory rozrosniety byk i siedzial w paru nowych autach - napisz jak oceniasz , poradzcie cos z tych modeli - nowy focus, golf 7 , nowe megane , astra nowa , moze lancer nowy , auris toyotka ? do leona nowego - za cholere nie wejde z glowa - dotyka sufitu probowalem slaba regulacja fotela - podobnie mazda 3 i civic hondy nowy = do nich nie wejde max niewygodnie i malo miejsca dla kierowcy