Dodaj do ulubionych

Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudacznicy

07.08.04, 13:26
"Sprowadzanie zuzytych aut jest forma psychoterapii dla tych, ktorym nie
powiodlo sie w zyciu".
Z czym osobiscie sie zgadzam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac IP: *.crowley.pl 07.08.04, 13:30
      kupie: lewa tylna cwiartke do audi 80 b3 dyzel. czekam na info.
    • motodawca1 Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac 07.08.04, 15:28
      od nadmiaru słońca we łbach sie poprzewracało redektorkom
      żebym tak znalazł tygodnik lepszy od polityki to by jej nie kupował
      • Gość: verte Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 15:36
        motodawca1 napisał:

> od nadmiaru słońca we łbach sie poprzewracało redektorkom
        > żebym tak znalazł tygodnik lepszy od polityki to by jej nie kupował

Dokładnie,też ją kupuje co tydzień mimo wszystko.A najlepszy to był ten artykuł
        o klasach społecznych,takich bzdur to dawno nie czytałem i tam padł te słynny
        "fiton".
        • dr.uid Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac 07.08.04, 22:56
          Gość portalu: verte napisał(a):

> motodawca1 napisał:
          >
          > > od nadmiaru słońca we łbach sie poprzewracało redektorkom
          > > żebym tak znalazł tygodnik lepszy od polityki to by jej nie kupował
          >
          >
          > Dokładnie,też ją kupuje co tydzień mimo wszystko.A najlepszy to był ten artykuł
          > o klasach społecznych,takich bzdur to dawno nie czytałem i tam padł te słynny
          > "fiton".

Jak ci sie nie podoba, to po co kupujesz?
          Moze po to, zeby byc uwazanym za kogos kim nie jestes?
          Bo jak nie bedziesz trendy do kuple kadeciarze nie beda sie chceli z toba zadawac?
          ROTFL

• dr.uid Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac 07.08.04, 22:51
        motodawca1 napisał:

> od nadmiaru słońca we łbach sie poprzewracało redektorkom
        > żebym tak znalazł tygodnik lepszy od polityki to by jej nie kupował

Przepraszam pana obrazonego, ale co jest nie tak w tym artukule? Sama prawda.
        Dobra, idz juz sluchac radia ma ryja, chociaz sie z nim nie zgadzasz. A moze jednak?
    • Gość: lex Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:40
      dr.uid napisał:

> "Sprowadzanie zuzytych aut jest forma psychoterapii dla tych, ktorym nie
      > powiodlo sie w zyciu".
      > Z czym osobiscie sie zgadzam.

To raczej pisanie takich idiotyzmów jest formą psychoterapii dla
      niedowartościowanych pismaków. W cywilizowanych krajach handel używanymi
      samochodami jest normalnym biznesem i nikt z tego powodu nie rwie włosów. To,
      że ludzie kupują przeważnie zużyte, powypadkowe samochody jest normalną reakcją
      na złodziejską 65% akcyzę: im gorszy, im tańszy samochód-tym mniejsza akcyza.
      Proste i oczywiste! To do kogo pretensje? Do ludzi, że postępuja rozsądnie nie
      chcąc płacić haraczu fiskusowi czy raczej do rządu który jest autorem tego
      pasztetu?
      • dr.iud Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac 07.08.04, 17:41
        nie wiem co się ze mną dzieje, loguje się pod dwoma podobnymi loginami, jestem
        jakiś popierd...y, już sam nie wiem czy się nazywam iud czy uid, czepiam się
        wszystkich i wszystkiego, wszystko mi przeszkadza, a to dlatego ,że jak byłem
        mały to się zj...łem ze schodów na łeb i poprzestawiały się mi opony mózgowe w
        poprzek...
        • Gość: Molson Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac IP: *.sympatico.ca 07.08.04, 18:08
          Wyjasnia wszystko .
      • dr.uid Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac 07.08.04, 22:54
        Gość portalu: lex napisał(a):

> To raczej pisanie takich idiotyzmów jest formą psychoterapii dla
        > niedowartościowanych pismaków. W cywilizowanych krajach handel używanymi
        > samochodami jest normalnym biznesem i nikt z tego powodu nie rwie włosów. To,
        > że ludzie kupują przeważnie zużyte, powypadkowe samochody jest normalną reakcją
        >
        > na złodziejską 65% akcyzę: im gorszy, im tańszy samochód-tym mniejsza akcyza.
        > Proste i oczywiste! To do kogo pretensje? Do ludzi, że postępuja rozsądnie nie
        > chcąc płacić haraczu fiskusowi czy raczej do rządu który jest autorem tego
        > pasztetu?

Nareszcie ktos napisal prawde. Szkoda, ze napisala to powazna gazeta dla ludzi,
        ktorzy raczej nie kupuja zlomu, a nie np. Fakt albo SE. Ale dobre i to.
        • dr.iud Re: Wg "Polityki" zlomiarze do psychole i nieudac 08.08.04, 15:31
          nie no co ja gadam - cofam to co przed chwilą powiedziałem
          • dr.uid DRUID !=DRIUD 08.08.04, 22:39
            dr.iud napisała:

> nie no co ja gadam - cofam to co przed chwilą powiedziałem
            • Gość: coffka Re: DRUID !=DRIUD IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:50
              Jak was czytam to mi sie też cofa.
            • Gość: mobile Re: DRUID !=DRIUD IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 08.08.04, 22:57
              To przez upał.
    • dr.uid "Rzeczpospolita" podziela ten poglad 10.08.04, 20:24
      I dobrze.
      Teraz kolej na SE i Fakt.
      Ale tego chyba sie nie doczekamy.
      • Gość: bain Re: "Rzeczpospolita" podziela ten poglad IP: *.ei.net.pl / *.inkasso-reform.pl 10.08.04, 21:14
        SE i Fakt to gazety dla drechow i innego pospolstwa, wiec o tym nie napisza, bo
        to przede wszystkim ich czytelnicy sprowadzaja zlom do kraju.
        • Gość: kalibra Re: "Rzeczpospolita" podziela ten poglad IP: *.art.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:18
          Mnie sie Fakt podoba, bo jest duzo ciekawostek. Wiec nie pierdol mi tu gowniarzu.
          • Gość: enter Re: "Rzeczpospolita" podziela ten poglad IP: *.astral.lodz.pl 10.08.04, 21:25
            Podzielam poglad gazety....cala europa pozbywa sie smiecia z ktorym miala
            problem, my to nazywamy "okazja". Niech smieciarze sprowadzaja te swoje
            kawalki metalu opatrzone logo VW, Opla, Audi, czy innych marek ktorych
            siedzenia wysiaduja grubi Niemcy, tylko niech sie tym nie chwala bo wstyd....
            Mnie tylko przykro ze musze na skrzyzowaniach wachac te smrody z rur
            przechodzonych silmnikow...
            • Gość: pfan Re: "Rzeczpospolita" podziela ten poglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:28
              nie kazde auto sprowadzone z zagranicy to zlom
            • Gość: kalibra Re: "Rzeczpospolita" podziela ten poglad IP: *.art.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:32
              Stul pysk smieciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka