Gość: Kliomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 15:40 Gdzie kupić taką matę na rzepy? Plis. Moj pies sypie się straszliwie... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kliomo Re: Do zielonego_listka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:15 Hej, zielony_listku, odezwij się! Link Zgłoś
Gość: zielony_listek mata dla psa IP: 212.160.172.* 09.08.04, 13:54 Ta firma ma strone www i sprzedaje wysylkowo (ja akurat kupilam na wystawie psow), ale taka dziwna jest nazwa tej maty. Wyszukiwarka ciezko znalezc, ale w czasopismach psich sie reklamuja. Jesli jeszcze nie znalazles, to zerkne w domu i jutro podam adres. Ja mam taka na tylne siedzenia, osobiscie tej bagaznikowej nie uzywalam. Ale sadzac po mojej macie (ma juz kilka lat), to porzadna firma :-) To wlasciwie jest material nieprzemakalny, ale gumowany od spodu, a z wierzchu "mily" w dotyku -futro sie troche tego czepia ale nie wbija. Pozdrawiam zielony_listek Link Zgłoś
Gość: zielony_listek Juz wiem IP: 212.160.172.* 09.08.04, 14:49 Juz wiem, na siedzenia jest KARDIMATA, do bagaznika KARDIBAG. Jest na: www.sklep-oikos.net.pl w kategorii dla pieska i na stronach www.czterylapy.pl Ja to widzialam na stronie firmy, ktora to produkuje, ale jakos nie moge znalezc wyszukiwarka. W domu mam wizytowke, jutro postaram sie podac nr telefonu. Pozdrawiam zielony_listek Link Zgłoś
Gość: Kliomo Re: Juz wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:17 Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Pozdrawiam. Pa, pa Link Zgłoś
Gość: wlodek100 Re: Juz wiem IP: *.astral.lodz.pl 09.08.04, 20:15 Pokrowiec na siedzienie do przewożenia psa kupiłem we wrześniu ub.r. w Tesco w Łodzi. Kosztował 59 zł, jest chyba z czegoś w rodzaju dermy. Zakłada się go (bardzo łatwo) na przednie i tylne zagłówki. Rzepy nie sa potrzebne. Link Zgłoś