Gość: Robert_mechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:34 Właśnie "odkryłem" te forum i chętnie słuze pomocą. Pracuje w autoryzowanym serwisie Skody (Auto Wimar) i pewne pojęcie mam :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bronek Pytanie nr 1 IP: 195.177.196.* 11.08.04, 16:58 Co zrobić, w przypadku gdy permanentnie przy wsiadaniu do mojej ukochanej fabki spada mi kapelusz - albo zaczepiam o konstrukcje nadwozia, albo musze tak sie wygia ze rowniez spada ??? Dzieki za odpowiedz. Link Zgłoś
Gość: Robert_mechanik Re: Pytanie nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:11 Odpowiedź jest prosta: person: Norbert Saniewski address: Euronet address: 15-666 Bialystok address: ul. Powstancow1 address: Poland phone: +48 85 6614007 phone: +48 502 773395 e-mail: norbert@euro-net.pl Dzwońcie do debila :-) Link Zgłoś
Gość: Rober_mechanik Re: Pytanie nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:15 Może jeszcze jakieś pytanko Bronek? :-) Link Zgłoś
Gość: Bronek Pytanie nr 2 IP: 195.177.196.* 11.08.04, 17:51 Co zrobić w przypadku, gdy mając oparcie siedzenia maksymalnie doprowadzone do pionu nie mogę zobaczyć końca maski swojej fabki ??? Czy podłożyć pod plecy poduchę, czy można to oprarcie jakoś naprawić??? Odpowiedz jak mozesz najszybciej, bo z niecierpliwoscia czekam. pozdro :))))) Link Zgłoś
Gość: Robert_mechanik Re: Pytanie nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:12 Drogi Norbercie Saniewski z Białegostoku! Twój problem może polegać na spożywaniu zbyt dużej ilości tak Tobie bliskich napojów alkoholowych przywożonych przez gości z za Buga. Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Pytanie nr 2 IP: 195.177.196.* 11.08.04, 20:54 Jestes tak glupi ze az mokry. Wystawiles na forum publicznym dane zupelnie niewinnego czlowieka - jeszcze raz to napisze zeby twoj pusty lep to zrozumial: ZUPELNIE NIEWINNEGO CZŁOWIEKA - i nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego bo jestes za glupi zeby to zrozumiec. Mam nadzieje ze jak skodowcy dadza mu sie we znaki to dobierze ci sie do dupy, bo jest to juz chyba co najmniej wykroczenie. Ale to juz wasza sprawa. Ja moze tez wysle mu pare smsow z bluzgami :)))))))) Mi jest tylko szkoda tych biednych skodowcow - bo jak jestes takim mechanikiem jak hakerem to miej ich Panie Boze w swej opiece. Link Zgłoś
Gość: Robert_mechanik Re: Pytanie nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:39 Kłam sobie baranku. www.ripe.net/perl/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=195.177.196&do_search=Search Tu jest adres komputera z którego piszesz LOL Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Pytanie nr 2 IP: 195.177.196.* 11.08.04, 22:08 Qrwa, facet - dawno nie spotkale takiego kretyna - nie chce mi sie pisac czyje dane wywaliles na forum. Moze napisze ci to jutro jak mi sie zechce - jak mi sie nie zechce to oczywiscie nie napisze. Myslisz ze jak znasz adres ripa to jestes haker??? Co mam jeszcze napisac zebys zrozumial ze totalnie dales dupy: ze jestes glupi, ze jestes ciota, palant??? Nie jest w moim charakterze ogolne rzucanie bluzgow ale jak chece to moge co nawrzucac tylko napisz co. Link Zgłoś
derduch Re: Pytanie nr 2 11.08.04, 22:15 No teraz to mnie podkurwiłeś. Nie lubię skodowców ani im podobnym ale gnojku przeginasz. Nie wiem kto i co, ale piszę właśnie skarge do twojego providera. Koleś pisze spokojnie, a ty śmieciu mu ubliżasz. Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Pytanie nr 2 IP: 195.177.196.* 12.08.04, 06:54 1. Faceta nie obrazilem, ani mu nie nawrzucalem - napisalem ze moge to zrobic jak mi napisze w jaki sposob (to co podalem w ostatnim poscie to byl przyklad - bez odniesenia do konkretnej osoby - przeczytaj jeszcze raz jak nie zakumales) 2. Gosciu wywalil na forum publicznym dane człowieka nie majacego nic wspolnego z ta dyskusja - to wedlug ciebie jest ok ? --------------- derduch napisał: >Nie wiem kto i co, ale piszę właśnie skarge do twojego providera. Pisz se pisz - to przeciez nic nie kosztuje! :))) Link Zgłoś
mac.card Re: Pytanie nr 2 - prawie odpowiedź 11.08.04, 18:13 A na co Ci widok końca maski? Jak stęskniłeś się za oglądaniem znaczka, to masz go przecież na kierownicy! A tak na poważnie, to zupełnie nie rozumiem dlaczego widzenie końca maski jest dla niektórych takie istotne. Normalnie postrzegający człowiek umie przecież ocenić odległość bez takich "wspomagaczy". Jeśli nie to może zapłać za badanie psychotechniczne, w przypadku negatywnego wyniku zalecam rezygnację z prawa jazdy. PS: Może za dopłatą zainstaluj sobie czujnik parkowania także z przodu? Link Zgłoś
Gość: Bronek Pytanie nr 3 IP: 195.177.196.* 11.08.04, 21:00 mac.card napisał: > Może za dopłatą zainstaluj sobie czujnik parkowania także z przodu? Wlasnie !!! To jest mysl, Robercie_mechaniku - da sie zamontowac czujnik parkowania z przodu mojej Fabki czy nie - licze na szybka odpowiedz, bo mam klopoty z kregoslupem od ciaglego wychylanie sie w strone maski mojego bolidu. Link Zgłoś
mac.card Re: Pytanie nr 3 11.08.04, 21:11 To bardzo ciekawe, że przy kupnie nie zwróciłeś uwagi, że nie widać przodu maski, skoro to taka dla Ciebie przeszkoda... Zdumiewające, doprawdy! Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Pytanie nr 3 IP: 195.177.196.* 11.08.04, 22:13 Ech - człowiek jak kupuje to zawsze jest w ekstazie. Wady wychodza dopiero pozniej. Najgorsze jest to, ze wale na tym watku pytanie po pytaniu i zadnej odpowiedzi. A niby kreci sie tu jakis mechanik z aso śkody. Moja Fabka jest w rozpaczy. Link Zgłoś
mac.card Re: Pytanie nr 3 13.08.04, 19:54 Tak samo mówią Twoi rodzice. Ekstaza minęła, teraz wychodzą na jaw wady. Oni też nie dostaja znikąd odpowiedzi - dlaczego? Skontaktuj się z facetem z Lubina, co tu pisze po 50-ma nickami. On jest ekspertem od zrozpaczonych Fabii. Link Zgłoś
Gość: at Re: Pytanie nr 1 IP: *.net-serwis.pl 15.08.04, 19:48 Kup sobie żuka, jest o wiele wyzszy a jezdzi rownie szybko jak fabka. Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Pytanie nr 1 IP: 195.177.196.* 15.08.04, 19:54 Gość portalu: at napisał(a): > Kup sobie żuka, jest o wiele wyzszy a jezdzi rownie szybko jak fabka. Nie moge - musze jezdzic wozem, ktory swoim prestizem odpowiada klasie ktorą ja reprezentuje swoja osoba tzn. ambasadorskiej. Link Zgłoś
Gość: etaks Re: Witam! IP: *.pl 11.08.04, 21:00 jak masz pojecie to powiedz mi gdzie moge zamontować głośniki w favoritce?! Link Zgłoś
skodziara Re: Witam! 12.08.04, 09:26 Gość portalu: Robert_mechanik napisał(a): > Właśnie "odkryłem" te forum i chętnie słuze pomocą. > Pracuje w autoryzowanym serwisie Skody (Auto Wimar) i pewne pojęcie mam :-) A ja na tym warsztacie zawiodłam siękilka lat temu. :-( Link Zgłoś
millerek Re: Witam! 12.08.04, 10:52 No widzisz Robercie mechaniku. Po co Ci to było? Chcesz komuś pomóc, a tylko Cię atakują. Jeżeli możesz to odezwij się do mnie na adres millerek@gazeta.pl bo mam kilka pytań. Link Zgłoś
skodziara Re: Witam! 12.08.04, 10:54 millerek napisał: > No widzisz Robercie mechaniku. Po co Ci to było? Chcesz komuś pomóc, a tylko > Cię atakują. Jeżeli możesz to odezwij się do mnie na adres millerek@gazeta.pl > bo mam kilka pytań. A jesteś pewien że to mechanik? A nie ktoś inny? millerku? Link Zgłoś